Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

Jak wygląda u Was dzisiejszy wieczór? u mnie...

Polecane posty

Gość odliczarka czasu

ojciec poszedł spać- dosyć wcześnie, no cóż. matka ogląda Jaka to melodia, a ja siedzę na necie. Nie wiem co byłoby gdyby go nie było ;)

Gość ja ci dam
a ja siedze na necie, ogladam polsat cafe. Ociec siedzi na dole i oglada tv a moja mama bierze kąpiel;)

Gość odliczarka czasu
a ile masz lat?

Gość odliczarka czasu
a czego słuchasz?

Gość odliczarka czasu
sluchasz techno? to jest jedyny rodzaj muzyki ktorej nie rozumiem, nawet szybciej disco polo zrozumiem choc tez nie znosze.

ja tez siedze w domu :P słucham Chylińskiej i Kowalskiej. I nie wychodze.Bo nie chce.Bo juz jutro niedziela i po niedzieli znow do pracy a ostatnio jakas jestem padnieta :O zresztą i co z tego,ze wyjde.W dzisiejszych czasach OneNightStand niepotrzebna mi kolejna poracha :O

Gość odliczarka czasu
wlasnie sobie wyobrazilam jak panowie spod pobliskiego sklepu (w zwiazku z Twoim nickiem) słuchaja trance ;) diabolica, chylinska good ale kowalskiej nie umiem zaakceptowac, nie wiem dlaczego;

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ugotowałam obiad i czekam na mojego ukochanego, ale późno dziś wróci niestety :(

Gość odliczarka czasu
no dokladnie diablica, ale mam wrazenie ze moglabym lepiej wykorzystac ten czas. poza tym fajnie wyobrazic sobie ze mam wlasne mieszkanie, zapraszam przyjaciol na dobre wino i kolacje; czasem mi szkoda czasu ze nie spedzam go z ludzmi bo on tak ucieka a my za duzo tracimy.

Kowalską włączam jak mnie coś "boli"...jak musze coś przemyśleć...a nuta Chylińskiej i jej "Nieba" jakoś łązi za mną od jakiegos czasu...;) trance tez lubie ...kiedys byłam "kibicem" East Clubbers...takiej polskiej formacji ale słuch o nich zaginął..

Gość baby luuu
Cudowny sex ,a teraz amu:)

tracimy tracimy...ale czasem na własne zyczenie...czasem telefon milczy ale my tez nic w tym kierunku nie robimy... ja jak mnie cos boli tak wiecie.."emocjonalnie dręczy" to na własne zyczenie odcinam sie od swiata...w samotnosci trawię porażki...bo chyba porazką jest rozpad kilkunastoletniego zwiazku i kilku innych po drodze...czasem sobie mysle,ze mnie nie sposob kochac bo chyba nikt mnie jeszcze nie kochał tak naprawde...

Gość Besta
Chylińska i Kowalska (przytaczam akurat je, bo zostały wspomniane, ale lisa jest dłuuuga) to muzy mojej młodości - nie sięgam do przeszłości, jeśli nie muszę, a one zawsze niezawodnie zawożą mnie właśnie tam, tak więc z umiarem korzystam z ich dobrodziejstw. Nie, żebym nie chciała wracać do przeszłości, ale to zawsze trąci nostalgią i melancholią, a ja staram się żyć tu i teraz.

A ja siedze na necie, ogladam tv, a wczesniej zrobilam Murzynka... mam nadzieje ze wyjdzie pycha...ktoś chce kawałek??

Gość odliczarka czasu
ja wlansie mam niesmaowita ochote na cos slodkiego. a wdomu nic oprocz czekoladowego mikołajka którego już nie ma:/ ale udusiłabym chyba za nutelle ;)

ja siedze na necie...ogladam troszke allegro ..napalam sie na nowa torebeczke...kazar ale droga jak cholera http://allegro.pl/kazar-orginalna-torebka-listonoszka-jedyna-i1341741576.html chce sobie kupic czapeczke...http://allegro.pl/czapka-damska-uszatka-jamnik-10c-kol-mikolaj-i1341247839.html poza tym moj pan spi na kanapie...bo przyszedl zmarzniety z pracy....

Gość Besta
A z ciekawości zapytam: w jakim stanie znajdujecie się, kiedy się nudzicie? Co czujecie w chwili wspomnianej "Nudy"? Smutek, rozterkę, poczucie beznadziei, oczekiwanie, podniecenie, oczekiwanie na podniecenie? Poczucie przeciekającego przez palce czasu? Ciężar nadmiaru czasu wolnego? Ciekawiło mnie to od dzieciństwa.

co zrobic na obiad? mam piersi z kurczaka i ziemniaki, a nie chce znowu kotletow z ziemniakami... mam jeszcze salate lodowa i papryke to moze jakas salatke zrobie

Gość Besta
miauczydelko - czapeczki nie polecam :/!