Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i taką wodą byc...

Czy na "Sympatii" mozna spotkac normalnego faceta?

Polecane posty

no na przykład desperatka w podeszłym wieku ze zdjęciem w mini i przykładowych białych kozakach

ale moge sie mylić, moja kolezanka poznała faceta na fotce.pl i nawet juz im 7 miesiecy razemi mineło, niekiedy tak si e zaczyna ale to chyba naprawde trzeba miec szczęscie:)

Gość zwariowana waryjatka
no kurcze w tej sytuacji to nie wiem do jakiej się zakwalifikować ;)

mam zdięcie jeansach, w ogóle nie mam białych kozaków ....co ze mną jest nie tak? ;)

jest jeszcze inna opcja: miła dziewczyna z ładną aparycją lubi czasem poflirtowac z jakimis przystojniakami na sympatii? :)

tez kiedys mialam profil na sympatii, ale nie dalam zdjęcia, bo jakoś wydaje mi sie to dziwne, potem na ulicy ktos mnie moze zauwazyc czy coś. a co chwila dostawałam mejle w stylu: "pokaz mi zdjęcie jak bardzo jestes wyuzdana". ah ci mężczyxni. haha:)

Gość Magda76473
Odpowiadając na pyt. z poprzedniej strony: założyłam profil na sympatii w celach rozrywkowych, staram się nikogo nie ranić i być szczera. Nie mam ukrytych motywów.

carrie25...wiesz mimo zawieszonego konta...zauważyłam tam byc może perełkę... zastanawiam się czy nie odwiesić konta....i zaczepić, ale jakiś czas temu czytałam na kafeterii, że nie jest to dobrze widziane przez facetów. Co szczerze mnie zaskoczyło.

może warto zaryzykować, nie można do końca patrzec na to co inni uważają nawet o tym zawieszaniu kont. kazdy mysli inaczej, może temu by to nie zrobiło różnicy, zawiesiłaś, teraz odwieszasz i już:)

ale mi chodziło o to, że faceci źle patrzą na to gdy kobieta pierwsza inicjuje rozmowe-przynajmniej tak tu niegdyś pisano

ale chyba jakbys zaczęła jakos miło i dobrze by się wam rozmawiało to chyba pozniej byłoby mało istotne kto zaczął, a spróbować zawsze można:)

hm.. może też wróce na sympatie, moze nawet zdjecie jakieś walne:) tylko nie do końca jestem pewna czy to ma sens. może nie tylko sa tam zboczeńcy i oszuści:)

też mi się tak zdawało- i dotychczas nad tym się nie zastanawiałam- ale tu faceci założyli taki topik i mocno pojechali po dziewczynach , które pierwsze piszą. Moj kolega z reala powiedział, żejemu się jeszcze nie zdarzyło , aby go dziewczyna zaczepiła.

Nienawidzę otrzymywać oczek, nigdy na nie nie odpisuję -dostałam coś koło 80, dwa razy się złamałam...i okazało się, że faceci w ogóle rozmawiac nie potrafili. A co tam zaczepie. Trudno-jestem za równouprawnieniem :). Panowie bójcie się idę do natarcia ;)

Gość Magda76473
haha a ja wiele razy słyszałam i czytałam że faceci nie mają nic przeciwko kiedy to kobieta ich zaczepia pierwsza!!

A tu pojechali po takich i dla mnie to było zaskoczenie. Uznano, że zaczepiają albo pasztety albo desperatki.

hej hej, nie pojechali po takich, tylko naprawde znam takich. mam kolegów i niestety nawet zdarzyło mi sie spotykac z takim jednym co dla zabawy zaczepiał panie:)

No ja jeżeli nie uda mi się przywołać dziewczyny myślami (nie chcę o tym myśleć bo muszę być na 10000% pewny że się uda) to w 2013 roku też może zalożę konto na portalach, ale nie zrobię tego chętnie jeżeli w ogóle zrobię

a moze rok 2011 będzie przełomem? kto wie:) kiedys ktos mi powiedział, żeby o tym nie myśleć, że samo przyjdzie;)

ktossss no właśnie? co w tym złego? Nawet na tym topiku jak padło pytanie, to były 2 kategorie albo bez zdięcia,albo wyuzdana

eh no może faktycznie trzeba zmienić do tego podejście:) może teeż spróbuje na sympatii?:)

własnie próbuje sie tam zalogowac. hehe:) moze nie bedzie tak zle, faceta tam nie znajde, ale napewno mozna sie wiele o mezczyznach dowiedziec:)