Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violunia

Szukam kogos na czasami..... Kochanka? Przyjaciela?

Polecane posty

Gość nieee zalosne
chyba że nazwa.... życzę powodzenia :)

Samotna w tlumie.... Wyobcowana. Z ambicjami, marzeniami, wyobraznia, inna... Co to jest samotnosc? Brak wsparcia, rozmowy z bliskimi, borykanie sie samej ze wszystkim? A moze brak zrozumienia?

Gość mscisciel
brak obupolnej korelacji pomiedzy osobami,samotnosc to indywidualizm..czy jestes szczesliwa ze swojego stany bycia?wyobcowanie kojarzy mi sie z niesmialoscia i ulegloscia..a moze neutralnoscia w spoleczenstwie.brak zrozumienia=brak szansy na dotarcie wewnetrzne do jednostki?moze jest czlowiek zamkniety?zyjacy w imaginowanym swiecie..gdzie zyje jako bohater i kazdy podchodzacy musi byc na pozycji przegranej?

Gość Violunia37
W pracy jestem zupelnie kims innym: pelna zycia, checi, nowych pomyslow. Postrzegaja mnie jako osobe otwarta, stale usmiechnieta, godna zaufania, polecenia - osoba, ktorej wszystko wychodzi, pewnie nawet szczesliwa.....

Gość mscisciel
a rzeczywistosci kim jestes?to zludzenie?

Gość mscisciel
zamknieta na mezczyzn?to dobrze nie otwierasz swoich wszystkich kart na stol.masz problem w nawiazywaniu znajomosci?

"W pracy jestem zupelnie kims innym..." A jaka jesteś poza pracą, gdy nikogo wokół Ciebie ? Gdzie jesteś sobą, w pracy, czy poza nią ?

Gość luki25
a ja cie rozumiem Violunia, mam takie same mysli jak Ty, a tu widze panowie tematu nie czaja i od razu by chcieli Cie przeleciec.... ja mam to samo wszystko w pracy i w zwiazku jest ok ale czegos brak .....

Gość luki25
szeptem, dyskretnie.... tak jak juz pisalem mam prace, milosc z ktorej nie zrezygnuje itd. , ale fakt szukam przyjaciolki ktora jest w podobnej sytuacji, aby czasami moc pogadac o wszystkim badz spotkac sie zapomniec o wszystkim i poniesc sie emocjom...

Właściwie, to boję się dziś, jako osobnik płci męskiej, rozpoczynać rozmowę z kobietą, bo uznany zostanę za typowego samca, nad którego głową unosi się chmurka, wypełniona zboczonymi myślami. Ba, nawet mam obawy przed wyjściem z domu, niech mnie tylko jakaś kobieta zobaczy, pomyśli sobie : "o! kolejny zboczeniec" ;-) Ech, w jakich to czasach nam przyszło żyć ;-) Ciężki los faceta...

szeptem do mnie mów... komplementy. to jak bardzo Ci się podobam. patrz na mnie...radośnie ale z pożądaniem... przyjdź do mnie w nocy... obejmij... przytul... chcę poczuć Twoje silne męskie ramię... Twój zapach...

Gość soledat@
Opowiem wam swoja historie. Podobnie jak Wam niby niczego mi nie brakowało , udany związek dobra praca , ale to ale.Goniłam za czyms i doszłam do wniosku ,że chce poznac przyjaciela , nie kochanka tylko przyjaciela. I stało sie tak . Poznałam tutaj swietnego faceta, nasz znajomośc trwa juz rok i niby na poczatku okreslilismy jak ma to wygladac i wszystko było ok. a teraz okazało się ,że on się zakochał . Nie wiem co zrobic . :-(

hmmmm a myślałem, że zakochiwanie się w wirtualnym przyjacielu to domena kobiet. jeśli to jest możliwe, zniknij. zerwij każdy możliwy kontakt. zmień numer tel jeśli to możliwe. @, gg itd. wyświadczysz mu przysługę.

Gość soledat@
To nie jest takie proste. On nie daje mi odejść, a ja nie jestem do końca przekonana czy tego chce :-P

Gość soledat@
trudno co ?

Gość soledat@
Pierwszy wolny - dlaczego myslisz ,że jak znikne wyświadcze mu przysługe ?