Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violunia

Szukam kogos na czasami..... Kochanka? Przyjaciela?

Polecane posty

Zawsze ci sami. Te same twarze, te same tematy, najczesciej zawodowe, te same miejsca spotkan..... naprawde musze cos zmienic. Czuje ze usycham, umieram jak kwiat bez wody....

Gość lalka petronelka
Violunia nie kombinuj tylko znajdz sobie faceta widze, ze Ci trzeba

Gość lalka petronelka
nie gadaj, ja mam cudownego goscia a jak ja znalazlam to i Ty znajdziesz.

Gość lalka petronelka
Violunia, ja tez mam swoje lata (30) i powiem Ci, ze tez mialam ten problem- to samo towarzystwo itd, wiec po prostu zabralam sie do poszukiwan na necie. na roznych portalach. za duzo nadzieji sobie nie robilam, powiedzialam sobie a co tam zobacze, przynajmniej sie bede umawiac, rozerwe sie. i tak zrobilam. znalazlam po dwoch latach netowego randkowania. internet to dzisiaj najlepsza droga do poznawania ludzi, ktorych normalnie nie mialabys duzej szansy nigdzie spotkac, trzeba z tego korzystac, daje niesamowite mozliwosci.

Probowalam. Zreszta tu tez chyba jest net ;) Wszedzie to samo: wiekszosc mezczyzn chce isc na latwizne, szybko, byle jak. Jestem z nie duzej miejscowosci. Zreszta nadal probuje na jednym z portali..... chyba jestem wybredna

Gość lalka petronelka
ja bylam strasznie wybredna i wiele randek uplynelo zanim to bylo to... poza tym tego sie nie wie od razu. czasem sie wydaje, ze ok ale po jakims czasie kicha. chyba najlepiej miec nastawienie typu: a co mi tam, nic nie trace a moge miec jakas rozrywke. i znajdziesz.

Jakos nie potrafie sie umawiac ot tak, z wszystkimi. Zaproszen pelno, ale jesli od poczatku cos mi sie nie podoba, po co marnowac swoj i jego czas. Owszem - spotkanie, kawa, kolacja.... zabicie nudy, urozmaicenie, codziennie ktos inny..... nie, to nie dla mnie. Chce aby tu, od razu, cos zauroczylo, zaintrygowalo.

Gość lalka petronelka
a znasz violunia takie powiedzenie "nie od razu rzym zbudowano"? niestety jest bardzo prawdziwe. masz wybor albo nie robisz nic albo jednak wkladasz troche wysilku, i nie mowie o umawianiu sie z wszystkimi, absolutnie, trzeba wybierac tylko profile, ktore Ci odpowiadaja a ja to juz w ogole wumawialam sie po paru dniach rozmowy dopiero. sprawdzalam jak sie da zanim mialam laskawie przestapic prog mojego domu aby zobaczyc sie "w realu".

Skoro jesteś z POmorskiego to wnioskując po twoich wypowiedziach jesteś z Tczewa ewentualnie Kwidzyna. Zgadza sie?

Gość bez przesady123456789
i jak poszukiwania?jakies zmiany?

Gość violunia37pomorske
A widac jakies zmiany?