Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kafeteryjny festiwal NAJGORSZYCH FILMÓW ŚWIATA !!! Wklejamy fragmenty ...

Polecane posty

Każdy szanujący się kinoman musi to zobaczyć :classic_cool: zacznę od "Zabójczych ryjówek", horroru z 1959 roku: (fragment odnaleziony dzięki osobie o nicku "zabójcza ryjówka":classic_cool:) http://www.youtube.com/watch?v=0SLLu5SaR9U gdyby ktoś nie zwrócił uwagi, zabójcze ryjówki to nic innego jak przebrane za owe stworzenia owczarki niemieckie :classic_cool:

wiecie co, myslalam, ze temat zalapie :( na tyle durnych wątków odpowiadacie, a jak człowiek wstawi coś nietypowego to zero zainteresowania :(:O mimo wszystko podnoszę i zapraszam kinomaniaków do udziału :)

Jack Frost :classic_cool: zabójczy bałwan cytuje za newsweek-iem: "Kiedy jeden z dzieciaków ulepi bałwana, rozpocznie się rzeź jakiej świat nie widział" na dole fragment filmu w reżyserii Michaela Cooneya http://www.youtube.com/watch?v=ZkCkOD__FqI&feature=related Może ktoś z was łaskawie znajdzie fragment "Powrotu morderczych pomidorów" z George Clooneyem? :)

Ale, czemu zaraz najgorsze filmy świata :D One starzeją się jak wino :D "Martwica mózgu" wymiata :D Za to dużo znalazłoby się faworytów na naszym podwórku, zwłaszcza wśród nagradzanych w Gdyni :D Głosuję na "Zmruż oczy"

Najgorszych w sensie najmniej dopracowanych, absurdalnych :) A ma ktoś fragment filmu "Plan 9 z kosmosu"? jest uznawany za najgorszy film wszzechczasów, ponoć czytali z kartek, a ufo zsuwa się po widocznej linie :D masz rację, "Martwica mózgu" wymiata :D ale ryjówki też niczego sobie :classic_cool: ;)

Sebastos> haha :D z jakiego to filmu, teraz juz wiem skąd pochodzi te slynne, krązące po necie zdjęcie rekina olbrzyma udające prawdziwego żarłacza :D

"Plan 9" niedawno leciał w tv :D I te filmy teraz świetnie się ogląda :D A wielu polskich filmów o beznadziejnie dennych scenariuszach i drewnianym głosem wygłaszanych pseudofilozoficznych dialogów - już niestety nie

Ja tam przy "Planie 9" turlałem się ze śmiechu :D :D Z tego punktu widzenia można go polecić jaką świetną rozrywkę :D Dla amatorów, oczywiście :D

Nie no jasne, o to mi chodzi w tym temacie, o rozrywke Teraz są juz nawet festwiale najgorszych filmów, m.in. puszczają zabójcze ryjówki do męska rzecz> "zabójczy jogurt" ja pierdole :D czy doczekal się kontynuacji? np. zabójcza galaretka :classic_cool: widzieliście wklejony fragment sceny walki? :D

widzial;am i poplakalam sie ze smiechu!kurcze jakos nie przypominam sobie wiecej glupich i kiczowatych filmow.