Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

Gość stary wyga
i tu masz rację bo są to ludzie honoru a tylko prasa i inne odłamy tzw kultury robią z nich bandytów !!!!!

Gość maaaaalena
http://www.fdesouche.com/117533-tas-pas-un-06 rasizm idzie w obie strony, niestety wielu czarnych, to niesamowici rasiści, a chętnie nam go zarzucają, bo tak się nauczyli. Przez wiele, wiele lat w filmach nie można było obsadzić czarnego jako negatywną postać. Teraz jest już normalniej, ale i tak często broniąc się przez możliwym rasizmem do czarnych, stosuje się rasizm do białych. Pamiętacie była taka sytuacja jakiś czas temu, że w USA, strażacy zdawali testy na dodatkowe uprawnienia i dobrze wypadli tylko biali, więc chciano od razu unieważnić testy, bo bali się zarzutów o rasizm... dużo jest takich sytuacji niestety.

Gość Do volkista
Niedobrze mi się robi jak czytam twoje posty. Rasista jak się patrzy. Drugi Hitler. Jeszcze śmiesz robić z tego jakąś ideologię, czystej krwi asyryjskiej ci się zachciało. Gardzę gardzę i jeszcze raz gardzę takimi "ludźmi" jak ty, którzy sponiewierają człowieka tylko dlatego że ma inny kolor skóry. Twoje argumenty to tylko jakiś rasistowski bełkot. Spójrz też na to "zwolenniku szacunku i pokoju", że Polacy masowo emigrują do innych krajów w pogoni za chlebem. Czy cudzoziemcy, "ludzie innego gatunku" (twoje słowa) też mają nas tak traktować za granicą jak ty traktujesz ich u Nas? Wstyd mi za takich Polaków jak ty, ptfu. Od swojej przyszłej kobiety też będziesz wymagał testu genetycznego? Co do Mola...oczywiście że dla mnie jest to oszust, morderca, który powinien zasłużyć na srogą karę. Akurat tak się złożyło że był to czarny mężczyzna, ale ilu ludzi białych robi to samo? Dlatego nie rozumiem tej nagonki na murzynów, a zwłaszcza na te kobiety które zostały zarażone przez Mola. Zapłaciły za swoją naiwność, ale to one tu były ofiarami. Co ci do tego volkista że jakaś kobieta sypia z czarnym? Aż tak cie to kurwa boli? To ich życie, ich wybór. To, że są Polkami, że my jesteśmy Polkami nie upoważnia cie do mówienia co możemy robić a co nie. I choć murzyni, mulaci mnie nie pociągają i nigdy nie mogłabym być z nimi w związku to ich szanuje. Za to ciebie bym kijem nie dotknęła, chociaż uważasz się za dobrego człowieka:O

Gość Do volkista
Zresztą ta sytuacja w której nie chciałeś dać się dotknąć czarnemu lekarzowi mówi wszystko. Miałbyś chociaż na tyle honoru i się przyznał, że masz poglądy rasistowskie, że jesteś rasistą. A ty masz jeszcze czelność pieprzyć jakieś słodkie głupoty, że bronisz praw człowieka. Kurwa obrońca Polski się znalazł. Rycerz na białym koniu z czystą asyryjską krwią:D

Kiedyś obracałam się w towarzystwie tzw. Skinów. Cześć z nich to narodościowcy bardzo wartościowi ludzie kochający Polskę, Boga, przeciwni narkotykom, pomocni. Byli jednak i tacy, którzy szerzyli nienawiść nawet wśród białych. Nieokrzesani szukający wiecznie powodów do zadymy. Z wytatuowanymi swastykami i celtami na ciele. Nie robili nic dobrego dla kraju. Czcili Rudolfa H. I Hitlera. Nie robili nic dobrego dla kraju, a gdy tylko nadażała się okazja jechali zagranicę zapierniczać na zmywakach. Uważam że nie ma co wrzucać wszystkich do jednego worka! Należałam do Partii Młodych, a i tak często słyszalam za sobą teksty aryjska czy rasistowska kur... Tylko dlatego, że mam inne poglądy. Nie szerze nienawiści do kolorowych, homoseksualistów itp. Jednak jestem pewnym rzeczą przeciwna i jak już pisałam nie popieram krzyżowania się ras.

Do volkista-Tylko że problem polega gdzie indziej,zobacz ten filmik od "maaaaalena".Zobacz jak murzyni zrobili sobie fajną zabawę.Dla nas te zachowanie jest szokujące a dla nich to fajna zabawa.Biali jak by byli świniami i chcieli by się zabawić to klepnęli by ją w pośladek a nie w twarz.Mnie ten filmik szokuje !!!!!

Gość całkowicie czarny kot
Rasizm to mizerota umysłowa i moralna. Mam nadzieję, ze nie ma wielu rasistów w Polsce. Każdy z nich, to policzek dla tego kraju.

Gość antyrasistowca
zieloooonokal związek z drugim człowiekiem nie opiera się tylko na seksie. Ale dla Ciebie liczy się widocznie tylko wielkość pały, kolor skóry. W czym one są gorsze? Każdy ma prawo być z taką osobą jaką chce i nic Ci do tego

Gość zieloooonookal
moze i nic, ale mam prawo wyrazic swoje zdanie. owszem zycie to nie tylko seks, ale cos przyciaga do tej osoby nie? a przyciaga własnie wyglad fizyczny. dlaczego taki a nie inny? mało jest białych mezczyzn na swiecie? a takie panny czują sie wyróżnione bo turas je chicał? mam ja takie przypadki w otoczeniu. wyjechaly 2 siostry do turcji na wycieczke jedna sie puscila - miała brzuch, ale turek sie z nią hajtnął. mieszka teraz w PL ichybamu o to szło. drugiej siostruni tez inny turas zrobił brzch. ona 20l, a on 35. Kopnął ją w dupe mieszka u rodziców.

Gość zieloooonookal
do tego co mówi ze rasizm to policzek dla kraju. zoabcz co sie dzieje w francji ,hiszpanii czy belgii np z turbanami. nie mozna mówic o nich źle bo to nieładnie i niepoprawnie politycznie. a oni robią co chcą. mnoża sie i zyja na socjalu. jezyka sie oczywiscie nie uczą, maja swoje dzielnice i głoszą ze islam opanuje europe. bądźmy tacy otwarci to bedzie to samo. Polska to jeszcze jeden z nielicznych krajów gdzie nie ma wiekszosci na ulicach w turbanach. Ale przez takie kobiety jak polki które rodzą IM dzieci moze nie byc ciekawie. rozsadzają swój kraj od srodka. Kraj z który walczyli i umierali nasi dziadkowie i przedkowie. a te "kobiety" nie mają do tego szacunku.

Gość Do volkista
Człowieku ja nie mam do ciebie szacunku i skończyłam konwersacje z tobą. Nie ma to najmniejszego sensu, jesteś fanatykiem, może tak zostałeś wychowany - nie wiem.

Gość Do volkista
zieloooonookal To ratuj nasz kraj i rodź dzieci białym 🖐️

ja tak powiedziawszy prawdę, to do koloru skóry, nic nie mam, człowiek się rodzi z pewnymi cechami niezależnymi od niego i w tym cały urok życia. Mam natomiast bardzo duże zastrzeżenia do zwyczajów, czy jakichś rytuałów plemiennych, które włoką za sobą, a które są dla nas mieszkańców tego kraju dziwaczne i niezrozumiałe. Przez jakiś czas byłem u mojego przyjaciela w Niemczech, mieszkał wtedy jeszcze w kontenerze, a obok byli sąsiadami rodzina arabska. Dla mnie było nie do przyjęcia to, jak on traktował swoje kobiety, jeśli tak jest przyjęte w jego arabskim kraju, to niech sobie tam mieszka, i traktuje je jak gówno wielbłąda, jego sprawa. Jechałem autobusem i na przystanku wsiadła kobieta arabska, po raz pierwszy w życiu przeleciało mi całe życie przed oczami, i moje twierdzenie, że niczego i nikogo się nie boję, można było o dupsko kobyły rozbić.

Gość ziellloonoookal
dokładnie, najwiekszym zagorżeniem są dla nas wszelkiem maści turbany, arabusy, muzułmanie-jak zwał tak zwał przyjedzają do europy nie przyjmują obyczajów europejskich mieszakajac tu. Mnoża sie na potęge, chcą socjalu, chcą tu łatwego zycia, kasy, jeszcze meczety im budujemy. spróbowałby jakis biały budowac w kraju arabskim katolicki koscioł... chodza te muzułamanki w swoich czarnych szmatach - bo to ich prawo, ale biała kobieta bez szmat nie moze chiodzic w kraju arabskim. ta TOLERANCJA działa w jedną strone, to jest gówno a nie tolerancja

Gość offerma dobrze gada
oni sie tu panoszą, sa głosni i wulgarni, ale my u nich cisi i pokorni... nie mozna powiedziec źle na araba o nie bo wyzwą cie od rasistów:P fajnie to sobie obmyślili, moga robic co chcą a biały nie moze nic powiedziec bo wyjdzie na grbura, nietolerancyjnego i rasiste:P lepiej byc nie mogło by nam zamknąc mordy

a znam sprawę tego sikha, na warszawskim lotniku Osobiście stwierdziłem jeśli aż tak ważny jest dla niego ten turban na głowie, to niech sobie siedzi w tych Indiach i nie wychyla sie do cywilizowanych ludzi.

Offerma,teraz się z tobą zgadzam.Lecz co do katolicyzmu to absolutnie nie.Jagieło i armia Jagieły były pogańskie.Tak naprawdę dopiero w późnym średniowieczu katolicyzm się przyjął w Polsce.Na początku to katolicyzm przyjmowała tyko nieliczna szlachta.Jednak całe chłopstwo i mieszczaństwo było nadal pogańskie.Wieś,która była z dala od szlaków komunikacyjnych to wieś była pogańska do XVIII wieku.Jako poganin to doskonale znam historię zatracania tego wyznania.Pogaństwo nie jest tak tolerancyjne jak katolicyzm.Gdyby w Europie było nadal pogaństwo to nie było by takiego syfu jak jest teraz.Poganie zawsze umieli bronić swoich ziem przed obcymi,bronili swojej wiary i swojej kultury.Można zauważyć że żydzi dopiero po wprowadzeniu katolicyzmu zaczęli się osiadać na ziemiach Polskich i Europejskich

Gość Szczureczka
"Volkista:A wiesz jak araby traktują kobiety przed ślubem a wiesz jak traktują po ślubie?Mentalność arabska i murzyńska jest bardzo podobna z tego względu że ich rasa jest bardzo zbliżona do siebie.Żyją w podobnym klimacie itp.Wiec wiadomo że będzie cię oszukiwał bo chce mieć sex na zawołanie.A Polak jest szczerym facetem i nie ma różnicy pomiędzy przed ślubem a po ślubie.My nie udajemy a po ślubie nagle pokazujemy swoje prawdziwe oblicze tak jak araby czy murzyni" Ty chyba ocipiałeś. Ilu jest Polaków, męskich dziwek, obszczymurków, ktorzy jezdza na dyskoteki, zeby sobie powsadzać??? Ilu jest mężczyzn, których kobiety po ślubie nagle sie zastanawiają, co się stał, że facet sie nagle zmienił?? Nie chrzan ze Polacy to są tacy święci. W większości to zdradzieckie szmaty, ktorym ciężko jest się przystosować do codziennego życia. Swoją drogą. Jakis czas temu tolerowałam muzułmanów i czarnych ale teraz sie zastanawiam czy to nie błąd. Francja cierpi z powodu muzułmanów, ktorzy w dupie maja nauke jezyka i pracę. Kurcze ale mimo wszystko nie da sie zaprzeczyc, że w każdej narodowości można znaleźć dobrych ludzi. Myślę, że wszystko zależy od mentalności i wychowania danej osoby.

Offerma-Hitler nie chciał tworzenia neopogańskich wiar.Hitler się wyśmiewał z pogan.Na pogaństwo przeszedł Heinrich Himmler i to on chciał stworzenia wiary neopogańskiej a nie Hitler.Hitler wiarę protestancką chciał przeszkształcić w wiarę narodową Niemiec.Poczytaj trochę na ten temat bo bzdury opowiadasz i nie masz pojęcia o temacie.Co do wsi to musisz wiedzieć że katolicy niszczyli wszelki kult pogański,świątynie palono a kapłanów pogańskich mordowano.Wszelkie święte gaje wycinano.Za posiadanie symboli pogańskich czy znaków to groziło spalenie na stosie.Właśnie dlatego ty kulturę Polską znasz tylko z pryzmatu chrześcijaństwa.Niestety kościół do dzisiaj się nie przyznaje jakich mordów dokonał na Polakach i do dzisiaj nie chce się przyznać że niszczył Polską kulturę narodową.Tak naprawdę Watykan wybił dużo więcej Polaków niż Stalin i Hitler.

Gość Power Wafel
Nie rozumiem czemu tak kłócicie. Tą całą sytuacje reguluje prosta zasada życia społecznego "Każdy ma to na co zasługuje"

Offerma,ja po prostu jestem dobrze wyedukowany w tych tematach i uwierz mi że moja informacje pochodzą z źródeł historycznych.Ale nie zamierzam ci czegoś na siłę udowadniać.Możesz wierzyć albo nie,mam to gdzieś.Jak lubisz żyć w kłamstwach to w porządku,nic mi do tego.Widocznie masz radość z tego że sam sobie tworzysz historię i jakieś bzdury.Widać że nic nie czytałeś na ten temat,wiesz tylko tyle ile ksiądz na religii ci powiedział i Ojciec Rydzyk.W sumie to twoja sprawa,jak nie lubisz prawdy historycznej to w porządku.

Gość Do volkista
Offerma nie czepiaj się moich wypowiedzi i to jeszcze wyrwanych z kontekstu. Post był skierowany do volkisty i tyczył się Mola. Owszem zgadzam się, że w Ameryce większość skazanych to murzyni. Ale nie o tym pisałam w swoim poście i nie tego dotyczył temat. Zresztą mowa o Polsce, a nie o Ameryce. Znam murzynów co godnie żyją w Polsce, pracują i takich co mają problemy z prawem. Jeśli chodzi o Arabów, Turków to mam podobne zdanie co Ty i inni. Nie akceptuje ich sposobu życia itd, jednak nie akceptacja diametralnie różni się od rasizmu który pięknie przedstawia nam tu volkista

Gość buahah hah ah
W europie w X wieku było 40 mln ludzi. I w XIV wieku znowu było 40 mln dzięki dżumie. Litwa się ochrzciła w XIV. Wiadomo, że tradycje pogańskie utrzymywały się w pewnych rejonach albo w tajemnicy ale to nie było 90% ludności. A jak chrześcijaństwo miałoby zlikwidować ponad 12 mln, w samej polsce, ludzi to nie wiem :D Mam nadzieję, że nie dowiemy się o inkwizycji która spaliła miliony pogan. :D Rok Ludność Rok Ludność ok. 1000 1 000 000 2 000 000 1370 1 900 000 1582 7 500 000 1634 11 000 000 1750 12 000 000 1800 9 000 000 1846 11 107 000 1911 22 110 000 1938 34 849 000 1946 23 930 000

Gość fghdfg
On ponoc mogl zarazic nawet 60 kobiet ciekawe czy ktos zna jaks z ofiar

Gość po co jakiś cep podnosi
stary temat , a tych babek mi szkoda bo skąd mogły wiedzieć jak nikomu się do hiva nie przyznał

Gość hipokrycikk
pewnie te dziewczyny zdazyly jeszcze rozsiac wirusika pomiedzy puszczalskich Polakow.

Gość tak i po co to ciągnąć
stary temat gość nie żyje , żebyście sami nie zostali poczęstowani takimi wiruskami naśmiewacze , to tragedia a nie powód do kpin

Gość ofiara simona
czesc, jestem andzela, jedna z ofiar simona moja choroba jest pod kontrola mam meza i dziecko, nie chcialam im mowic o swoich problemach poki co jest ok :)

Gość er33554rg
Nie dośc, że sie puszczaly to były głupie i ulegały szantażowi