Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

Gość nata00
W gruncie rzeczy te dziewczyny same były sobie winne.Uległy jego szantażowi.Mówił że jak się chcą bzykać w gumkach to jest rasizm- normalna osoba nie uważa tego za przejaw rasizmu tylko raczej ochronę własnego zdrowia w razie co.Nie mam nic to osób rasy czarnej- są różni i dobrzy,normalni i takie właśnie psychole jak Mol albo totalne głupki-jak wszędzie.Zastanawiam się,dlaczego te dziewczyny zgodziły się na sex bez zabezpieczenia znaczy prezerwatywy.Przecież jak sam im mówił,że dla niego sex z gumką to nie sex ,to powinno dać im to coś do myślenia.Po prostu były bardzo naiwne.Nie rozumiem też dlaczego postanowiły uprawiać z nim sex nic w rzeczywistości o nim nie wiedząc,albo nawet same nie sprawdzając niektórych informacji.Sama mam męża z Nigerii od 5 lat ale nie jest głupim ani psychopatycznym człowiekiem.Mieszkamy w UK.

Gość gość
Puste dziewczyny same są sobie winne

Gość gość
Same sobie winne. A wy co do k*****y nedzy, nie uprawiacie seksu? zawsze uzywacie gumek? on udawal zwiazek w wielu przypadkach. To jesli wasz misio jednego dnia okaze sie fiutem ktory celowo zakazal hiv, to tez bedziecie same sobie winne? pieprzone polactwo

Gość gość
czy ktos wie czy te biedne dziewcyny jeszcze zyja? sa zdrowe? szczesliwe/ czy moze zmarly?

Gość PLISSSS
Ja też mam takie pytanie - co z tymi dziewczynami ? żyją ?jak im się wiedzie ?

Gość PLISSSS
ech ale to nie jest aktualne :(

Gość gość
Witam, trafilem tu przypadkiem na to forum i na ten temat., Mam nadzieje, ze niektore z ofiar Simona Mola zyja, maja sie dobrze, maja szczesliwe rodziny i trafily na wyrozumialych partnerow.

Gość gość
ktos wie, czy one zyja?