Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

1. jestem kobietą 2. tematem topiku jest właśnie afera związana z simonem molem.

Gość stary wyga
znałem wspaniałego człowieka właśnie murzyna pochodził z Nigerii był lekarzem ,żonę miał polkę mieszkał w Polsce kilka lat ,przyjmował w przychodni na ul.leszno w Warszawie nazywał się Shakili miły,uprzejmy człowiek nawet skinhedzi przychodzili do niego się leczyć ale już go niema zmarł na serce każdy miał dla niego szacunek,ale to są wyjątki!!!!!!!

donkapatke -A nie prawda,uważam że jesteśmy równi pod względem płci,co nie znaczy że tacy sami.To co wolno kobiecie to wolno również facetowi tylko że : -Kobiety nie nadawają sie do wojska,policji i innych służb mundurowych z wszględ na inny charakter i budowę biologiczną -faceci nie nadawają się do mnóstwa rzeczy które wykonuje kobieta ze względu na charakter i budowę biologiczną Po za tym pokaż mi masowe ilości Polaków związanych z obco rasowymi kobietami.Ja ci mogę pokazać mnóstwo polek z obco rasowymi facetami.I stąd ta cała ogromna różnica że Polki nazywa się tak a nie inaczej.Bo jak nazwać kogoś kto niszczy rasę i naród i oddaje się obcej rasie?

Są wyjątki, tzw. rodzynki, ale trafił się taki fenomen jak Simon i od razu jazda ze wszyscy obcokrajowcy to banda śmieci chcących wyplewić nasz naród i naszą rasę.

A co Ci do tego z kim śpią wszystkie polki, może załóż Ku Klux Klan i zacznij tępić wszystkich murzynów, tak jak to kiedyś było.Od takiej nienawiści wszystko się zaczyna, zabijanie, prześladowanie, wyzwiska itp.

stary wyga-Na NK jest pełno Polek które są wdowami po murzynie i maja problem,bo mają dzieci-mulaci,są to młode wdowy który żaden Polak już nigdy nie dotknie a murzyn ich nie chce bo woli młodą Polkę.Należy pamiętać że murzyni w Polsce długo nie żyją z względu na ciężki klimat.Ich organizm nie jest przystosowany do naszego ciężkiego klimatu i szybko umierają.Żaden skinhead nie przyjdzie do murzyna się leczyć.Jak byłem nastolatkiem to od Punka dostałem z noża,karetka zawiozła mnie do szpitala gdzie na oddziale był murzyn.Na szczęście byłem przytomny i od raz odmówiłem pomocy lekarskiej.Straszyli mnie śmiercią,powiedziałem że wole umrzeć niż miał by mnie dotknąć czarny.W końcu przyszedł biały lekarz.Gdybym dał się czarnemu operować to pewnie już bym dzisiaj nie żył.

Gość mytjtryhert
hahahaah! a ja znam wielu polaczków którzy mają hiv i bez skrupułów bzykają swoje rodaczki, najczęściej naiwne gówniary ale jeden Mol się trafił i już wszystko na murzynów zgoinicie...

Głównym szerzącym nienawiść to był bohater naszego topiku. Ale chyba donkapatke tego nie ogarniasz.

donkapatke-A myślisz że nie walczymy?Obcych trzeba tępić bo inaczej oni wytępią nas.Już teraz zabierają nam pracę,kobiety i mieszkania,co będzie jak ich tu więcej przybędzie?

Sami na to pozwoliliście, że zaczęli się zjeżdżać, a teraz chcecie walczyć z nimi? Szybko się obudziliście.

donkapatke stwórz sama posta, nie powtarzaj po innych :P Napisałam dwa dni temu. Obojętnie czy to jest murzyn czy polak czy chińczyk - skoro swiadomie zaraża HIV jest gnidą, zasługującą na najgorsza karę. Ofiary mola były młodziutkie i naiwne. Zapłaciły za to swoim życiem.

donkapatke-Niestety ludzie są głupcy i nie umieją uczyć się na błędach na Anglii czy Francji.Duża część Polaków jest przesiąknięta propagandą lewicową o tolerancji.Już teraz mamy murzyna w sejmie a to dopiero początek ich najazdu.Zabić ich nie można bo prawo zabrania,szczura możesz zabić a murzyna już nie,mimo że to większy szkodnik.A jak ktoś nie wytrzymie to od razu afera się zrobi że znów murzynka pobili: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8418881,Pobil_lekarza_z_Ghany_i_nazwal_go__czarnuchem___Wyrok_.html

Gość stary wyga
jak myślicie ile można dostać za nazwanie murzyna-czarnym asafaltem -1 rok/3zawieszki tyle dostał młody chłopak18 lat który bronił swojej dziewczyny bo murzyn napluł jej w twarz po słownej awanturze w dyskotece w Warszawie,nie było żadnych rękoczynów dziewczyna nie chciała z czarnym tańczyć.

Gość stary wyga
Polska dla polaków do wolkista --czy znasz słynną sprawę LEGIONOWA --mój syn jest skinhedem miał ksywkę --SPIDER a dalej jak znasz te sprawy to będziesz wiedział o co chodzi uważam że wychowałem go na prawdziwego polaka a jeżeli chodzi o tego doktora to jest prawda nie traktowali go jak murzyna ale jako lekarza .

stary wyga-Nie pochodzę z tych stron,takich spraw jest mnóstwo.Dam ci przykład z swojego życia.Otóż kiedyś umówiłem się na randkę z dziewczyna na dyskotece dla dorosłych(Od 21 lat).Więc wybrałem się tam,mimo że nie nawidzę miasta i dyskotek.Ale czego się nie robi dla kobiet.Więc wchodzę do tej dyskoteki,najpierw miałem problem bo selekcja była a oni łysych nie lubią.Ale jakoś weszłem,chyba tylko dlatego że miałem kwiaty i powiedziałem że jestem umówiony z dziewczyną.Patrzę a tam przy ladzie murzyn siedzi.Myślałem że mnie szlag weźmie,już na maksa znienawidziłem dyskoteki i miasta.Ale myślę sobie " spokojnie,bo przecież jestem tu na randce".Ale wystarczyło że tylko się krzywo patrzyłem na tego murzyna,który siedział sam i pewnie szukał jakiś ofiar,żeby zarazić ich HIVem.Wystarczyło że się na niego tylko patrzyłem,bo przecież czekałem na dziewczynę z którą sie umówiłem na necie,a ten bambus poszedł do ochrony i powiedział im jakieś bzdury, że się na niego patrzę i mu grożę,a ja nawet słowa nie powiedziałem.Ochrona kazała mi opuścić lokal,a ja że nie bo nic nie zrobiłem.Wiec doszło do zadymy pomiędzy mną a ochroną,przyjechała policja i mnie zwinęli.o wyjaśnieniach i zbadaniu mnie alkomatem to mnie puścili.Dziewczyna z którą się umówiłem i tak nie przyszła więc straty nie było.Ale widać że na murzyna to nawet w swoim kraju patrzeć sie nie można bo od razu człowieka zamykają.Taki jest nasz kraj a będzie coraz gorzej.

dlaczego piszcie tu o tzw. "wszystkich Polkach"? Przepraszam jestem Polką i nie zamierzam się z czarnymi prowadzać. Jak mnie jakiś zaczepia na ulicy lub w sklepie, to od razu odprawiam z kwitkiem.

Gość incitatus
gorzej juz jest od wczoraj mamy czarnucha w sejmie

Gość stary wyga
i tu masz racje życie coraz więcej pokazuje że tak jest bo jest taka prawda życiowa że naród który chce podporządkować inną narodowość stara się z nią asymilować są kraje a domyślcie się jakie gdzie są tworzone odpowiednie srodki na ten cel a celem tym jest nasz kraj bo żeby przejąć Polske nie potrzebna jest wojna wystarczy tzw wynaradawianie ,zanik kultury,świąt,fikcyine małzeństwa,wyprzedasz przemysłu,głodowe zarobki itd [emigracja naszej młodzieży] a to jest dążenie do celu w super sprytny sposób .A teraz zagadka ---ilu było procentowo żydów przed 2 w.ś na terytorium PALESTYNY i przyszłego państwa IZRAEL były to wtedy ziemie arabskie .!!!!!!!!!!

stary wyga-Konflikt palestyńsko-Izraelski mnie nie interesuje.Bardzo dobrze że się wzajemnie wykrwiawają .Jednak z tym co pisałeś o Polsce to się w 100% zgadzam.Widzę to po mojej miejscowości.Co roku ubywa w niej masowo mnóstwo ludzi.Moim znajomi prawie wszyscy wyjechali za granicę.Wartościowych wolnych kobiet tu już praktycznie nie ma.Wszystkie wyjechały,bądź do pracy bądź na studia do wielkiego miasta a po studiach już nie wracają bo z pracą ciężko.Po prostu za parę lat to zaczną masowo tu zjeżdżać turki i murzyni,a wtedy to będzie koniec tych ziem.

Gość stary wyga
Nasi młodzi uczą się za nasze pieniążki ,kończą uniwerki tu nie ma pracy za godziwe wynagrodzenie ,wyjeżdżają i za niewielkie pieniądze pracują dla innych to jest dopiero interes dla uk,irl,usa itd.Uwazam ze powinna powstać partia NACJONALISTYCZNA która by broniła interesy naszego narodu ,mamy demokracje dlaczego nie ma u nas takiej silnej partii złożonej z młodych ludzi świadomych ,wykształconych,mądrych odsunąć tych pryków od władzy nasza młodzież powinna rządzić i prawdziwi polacy patrioci !!!!!!!!!!!!!

Gość stary wyga
szacunek dla ciebie asda i tak postępuj jak prawdziwa POLKA miej swoją dume i świadomość narodową .

Offerma-Widzisz,w tym jest problem.Że wszystkie żydy zawsze odnoszą się do Rydzyka i innych Watykańczyków którzy nie maja nic z polska wspólnego bo służą Watykanowi a nie Polsce a tym samym są zwykłymi zdrajacami.Polak to nie katolik bo katolicyzm pochodzi z kultury Żydowsko-Watykańskiej,My jesteśmy słowianami i poganami a nie żydami.Właśnie wiara żydowska została na siłą wprowadzona .Wiara ta jest nam wroga i zbyt tolerancyjna i dlatego w Europie mamy to co mamy. http://pl.wikipedia.org/wiki/Reakcja_poga%C5%84ska

Gość Pani przez duże P.
Mój ex chłopak był skinem takim prawdziwym kochającym aryjską rasę, nienawidził kolorowych, należał kiedyś do ONR, słuchał honoru, konkwisty. Gdy byłam w ciąży okazało się że zdradzał mnie z Turecką kur..

Gość stary wyga
to nie był skin to był śmieć.

Gość olooiol
"ofiary" dające dupy pierwszemu lepszemu bez prezerwatywy

Gość jest spora przestrzeń
między wtykaniem polskiej flagi w sztuczne psie gówno a drapaniem się pod pachami jak małpa na sam dźwięk słowa "Afryka". Mam nadzieję, że jesteście tylko zwykłymi internetowymi trollami.

Pani przez duże P.-Przykro mi że miałaś takie złe doświadczenia z pseudoskinem.Mój kolega pseudoskinhead też nie był leszy,uderzył swoją żonę i nie dawał jej na życie.Kiedy się o tym dowiedzieli skini to był po prostu lincz,facet dostał tak wpie..ol że go do szpitala odwieźli.Jak powiedział Policji kto go pobił to policja ze śmiechu padła,a jak myśmy im powiedzieli za co dostał to jeszcze mu poprawili jak z szpitala wyszedł i nawet zawiadomienia i zeznań nie chciał pisać.Jego kobieta się z nim rozzwiodła i poznała nowego faceta.Do dzisiaj są szczęśliwą parą.Więc przykro mi że ciebie też to spotkało.Pamiętaj że nie wszystko jest złotem co się świeci.A prawdziwy skinhead to wolał by sobie wacka uciąć niż zdradzić swoją kobietę albo zrobić jej jakąkolwiek krzywdę.