Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARDZĘ NIMI!!!

GARDZĘ LUDŹMI POSIADAJĄCYMI DZIECI!!!

Polecane posty

Gość GARDZĘ NIMI!!!

Robienie dzieci jest wstrętne! To sprowadzanie człowieka to poziomu psa, kota czy świnki morskiej! To traktowanie człowieka jak zabawkę, jak przedmiot! - O, kochanie kupmy sobie pieska! - Mam lepszy pomysł kochanie. -Jaki kochanie? - Zróbmy sobie dziecko. - Super! Będziemy je bawić, karmić i wychowywać. - Jak małego psiaka! Jak można tak traktować człowieka? Rozmnażanie powinno się odbywać w laboratoriach, a dzieci powinny być wychowywane w domach dziecka! Wychowywane w placówkach przeznaczonych do zajmowania się młodymi ludźmi a nie przez ludzi traktujących młodych ludzi jak zwierzątka domowe!

Gość dsxsxwxaws
zgadzam sie zwlaszcza ze wielu ludzi w ogole nie potrafi dobrze wychowac swojego dziecka i robi z nich bachory nie do zniesienia. potem super niani kurwa trzeba..

Gość basiula bas
nazistka.

Gość w sumie ma dziewczyna rację
ale póki nie ma wysoko rozwiniętego systemu że tak powiem reprodukcyjno-wychowawczego to niestety jeszcze długo rozmnażanie będzie się tak odbywać jak się odbywa, co gorsza nadal będzie się za wychowywanie dzieci brała masa ludzi do tego się kompletnie nie nadających :O

Gość były już takie pomysły
i źle sie skończyły !!!

Gość hihihahahehe123
hehe niezłe provo:) mam nadzieję, że ludzie nie wezmą tego poważnie i nie będą się oburzać

Gość co tu daleko szukać
wasze matki całkowicie spieerdoliły proces wychowawczy ojcowie najpewniej nieznani :)

Gość w sumie ma dziewczyna rację
ja się nie oburzam, laska przesadziła z tym gardzeniem, ale w gruncie rzeczy...ma rację, że obecny stan rzeczy nie jest dobry :)

A my gardzimy Tobą. Czyli również Ty też powinnaś/powinieneś wychowywać się w domu dziecka. Żal mi twoich rodziców... przecież gardzisz nimi.

Gość żałosny znak czasów
powiedz to swoim rodzicom :)

Gość gardze autorem
i mam nadzieję że na łożu śmierci nawet nikt ci wody nie poda bo przecież kto?

Gość i czego tak najeżdżacie
ma rację i to w dużym stopniu!! większość 'rodzin' (to zbyt piękna nazwa) to i tak przecież: -dziecko z wpadki -dziecko gimnazjalistow/licealistow -dziecko lasek ktore...chcą mieć dziecko bo to jest fajne, kolezanki już mają i bedzie uroczo

Gość żałosny znak czasów
ma rację TYLKO W ODNIESIENIU DO SWOJEGO PRZYPADKU... kim są rodzice wktórzy wychowali takiego pełnego pogardy potworka? :P

Gość GARDZĘ NIMI!!!
tym samym oświadczam, iż gardzę swoimi starymi, i wszystkimi swoimi przodkami