Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce z lodu mam

jak z tego wybrnąć. POMÓŻCIE PROSZE

Polecane posty

Gość serce z lodu mam

wczoraj wypiłam troche, miałam doła, zaszumiało mi w głowie, zaczął pisac do mnie mój pierwszy chłopak, tak jakoś się z nim rozpisałam, i głupio mu palnęłam coś co ukrywałam przed nim przez 3 lata ponad. zaczął dzwonić do mnie, powidziałam że się pomyliłam ze to nie do niego był sms, ale nie uwierzył i przyjechał, cała noc stał pod moim domem. ciągle wydzwania i się kręci, bo chce wyjaśnien. co mam zrobić jak wyjść z tego zebym mu nie musiała tego mówic?

Gość Zboczona Żaba
ukryłaś ze masz AIDS i teraz chłop chce pogadać? to jak najszybciej mu wyjaśnij!

Gość serce z lodu mam
wyszła ta gadka ze chciałby być ojcem, ze dorósł do tego, a ja mu głupia napisałam ze pare tygodni nim był. jak mnie zostawił to byłam w ciąży ale w 7 tyg poroniłam. nie powiedziałam mu o tym bo chciałam go ukarac, za to ze mnie zostawił. kurde jak sie z tego wyplatac teraz.

Gość serce z lodu mam
zaluje ze tak glupio to chlapnełam bo miał nigdy o tym nie wiedziec. a on teraz ciagle wydzwania co robic

Gość Zboczona Żaba
to mu wyjasnij że ojcem był kto inny a nie on. że dawałas na lewo i prawo jak z nim byłaś...

Gość Aneckaaaaaa
ale ty głupia jesteś, teraz chłop mysli ze usunęłas jego dziecko, powiedz mu prawdę! że byłas w ciazy nie chciałas mu mówić żeby nie było ze ejsteście ze sopbą ze względu an dziecko, ale poroniłas a że to bylo bardzo przykre przezycie to wolałaś mu o tym nie mówić.

Gość powiedz mu juz wszystko do kon
nie wybrnac tylko powiedziec teraz juz prawde ma zreszta prawo o tym wiedziec. Skoro powiedzialas A powiedz reszte. Nie ma sensu klamac, bo sie poplaczesz w tym, a to co jest prawda bedzie najbardziej wiarygodne.

Gość Blowww ;)
Powiedz mu to co nam ;) miałaś prawo nie mówić . Teraz powiedz tylko , że poroniłaś że to było jego dziecko .. zalezy też kto kogo zostawił . Jeśli on Ciebie to mu powiedz , że po co miałaś mówić skoro Cie olał . no prawdę mu po prostu powiedz .. przeciez tak czy siak wyjdzie na jaw .

Gość incitatus
napisz mu ze jeszcze moze zostac ojcem ale crzestnym

Gość Napisz mu bylam z toba
w ciazy ale mnie zostawiles wiec stwierdzilam ze nie bede Cie brac na litosc wiec nie powiedzialam a pozniej z tego stresu poronilam, odczep sie

Gość serce z lodu mam
on mnie zostawił wtedy, a ja nie wiedziałam wtedy o ciazy jeszcze, dowiedziałam sie jak juz nie bylismy razem. chciałam sama wychowac dziecko i nie mowic mu zeby go ukarac za to ze mnie olał dla innej. nie chce mu tego mowic bo znajac go bedzie drazył temat.

Gość incitatus
kobieto daj mu spokuj bo tylko mu wspulczuc

Gość olej go i tyle
powiedz ze co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr i niech spada

Gość i co powiedziałas mu????
????