Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga.......25......

doradźcie mi w sprawie prezentu pod choinkę dla chłopaka

Polecane posty

Gość Aga.......25......

Jesteśmy ze sobą 5 miesięcy, zależy nam na sobie. On chwilowo mieszka w innym mieście, ale dość często w miarę możliwości się widzimy. On za każdym razem jak przyjeźdża to przywozi mi jakiś drobny upominek:) Wymyśliliśmy że damy sobie prezenty pod choinkę, nie na mikołaja. Tak więc, długo się zastanawiałam co mu kupić. Nie chcę wydać bardzo dużo pieniędzy, ale jednak chcę dać mu coś od serca i tak aby wiedział, że mi na nim zależy. Kupiłam książkę o samochodach jego ulubionej marki - album bokserki święteczne w renifery (taki motyw humorystyczny) i mam zamiar zrobić jeszcze ciasteczka na choinkę i dać mu parę do prezentu. Jednak wciąż się zastanawiam, czy aby nie będzie to trochę za skromnie, w związku z czym zastanawiam się nad poradnikiem survivalowym Bear'a grylls'a - to jego kolejne zainteresowanie. Moje pytanie brzmi tak: czy zostać już przy tym pierwotnym prezencie, czy jednak dokupić ten poradnik? nie będzie za dużo? Jak myślicie?

Ta wersja pierwotna jest bardzo dobra:) Nie liczy się ilość,ale sposób wręczenia i pamięć.:) Na pewno ucieszy się z prezentu:)

No kasa by się znalazła, ale sama nie wiem bo w sumie to nie o to chodzi żeby obsypać kogoś prezentami z góry na dół.:)

Aggie :) prezent jest super:) ja bym już nic nie dokupywała na Swięta.:) To drugie co piszesz możesz kupić np. na urodziny:)

no to jednak chyba zostanę przy swojej pierwotnej wersji:) Zastanowiło mnie to, bo rozmawiałam ze znajomymi i oni kupują jakieś drogie prezenty, ale to przecież nie o to chodzi.

nie chodzi o drogi prezent,wystarczy drobnostka,oby dana od serca.:) Tak naprawdę tylko to się liczy:)