Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Gość Deadman
Jakiej dziewczyny bym nie spotkał, nie poznał to mam odrazu myśli że się do tego nie nadaje, że jestem brzydki i nie sprostałbym bym jej oczekiwaniom a o małżeństwie to już nie ma mowy jakoś tego nie widzę :( wiem że nie mogę tak myśleć...walczę z tym i jestem na dobrej drodze bo jest lepiej niż rok temu ale nadal nie czuje sie wartosciowy :(

Gość Deadman
Prawdziwy facet powiniem byc pewny siebie i pierwszy wychodzic z inicjatywa a Ja taki nie jestem niestety :(

Myślisz,że dziewczyny tak bardzo zwracają uwagę na wygląd? Uwierz mi ,że nie wszystkie .:) Wyglądem można tylko przyciągnac wzrok drugiej osoby,ale żeby tą osobę zatrzymac przy sobie potrzeba czegoś więcej.:) Poza tym uroda przemija ,a ludzi powinno lączyć coś więcej.:)

Ale z nami rozmawiasz normalnie :) Fajnie podtrzymałeś temacik:) Jestes sympatycznym młodzieńcem:)

Gość Deadman
Ale niestety teraz jest mało normalnych dziewczyn...wiekszosc leci na kase. W moim otoczeniu znam kilka fajnych dziewczyn lecz One albo są zajęte, niezainteresowane albo takie same jak Ja czyli nieśmiałe i nie otwarte na ludzi i przez to nie ma z nimi jakiegokolwiek kontaktu :(:(

dla niektórych dziewczyn liczy się kasa,masz rację:( A ta uśmiechnięta dziewczyna?:)

Gość Deadman
Nie wiem nie znam jej...wydaję się być spoko ale nie mam pewności..tym bardziej że spotykamy sie tylko przypadkowo na ulicy...wiem tylko jak ma na imie...jestem glupi bo mialem okazje Ją poznać jak chodzilem do naszej szkoly i to jeszcze w tym roku...Ona jest o rok młodsza, ale Ja tak jak Tobie wczesniej pisalem nic nie zrobilem tylko sie patrzylem jak glupi..a teraz to sie tylko przypadkowo spotykamy...dlatego uwazam ze nic z tego nie będzie :(

Gość Deadman
Była jeszcze inna dziewczyna ale Ona nie chce się z nikim wiazać narazie...jedyny plus ze piszemy do Siebie od czasu do czasu :)

gadasz głupoty :) Uśmiechnij się do niej,ona może czeka na Twoją reakcję. Zacznij od uśmiechu i zobaczysz co dalej:)

Gość Deadman
znam sporo dziewczyn tylko że wszystkie albo zajęte albo tylko są moimi kolezankami i nic pozatym :( ale nie chce nikogo na sile zmuszac a przedewszystkim Siebie, nie chce być z byle jaką dziewczyna tylko po to zeby byc i tyle.

Gość Deadman
Od jakiś 9 miesiecy...poznalem Ją przypadkowo u siostry ciotecznej na urodzinach gdzie była też moja była bo One sie wszystkie znają...dlatego tak naprawde chcialbym poznac kogos spoza mojego srodowiska

Masz rację,lepiej nie miec nikogo niż mieć byle kogo:) Pójdziesz na studia i może poznasz fajną dziewczynę :) Jesteś jeszcze młody,więc nie rób niczego na siłę.:)

Gość Deadman
Tak właśnie zamierzam robić nie robić nic na siłe :) może się uda :) Może Święty Mikołaj mi pomoże :):)

Gość Deadman
Tak :)

Stolica to duuuużżżżeeee miasto,więc sporo dziewczyn.:) od kiedy zaczynasz studia? od przyszłego roku? :)

Gość Deadman
Jak wszystko dobrze pojdzie to od przyszłego roku...Niby tak ale wiekszosc z tych Dziewczyn to takie pustaki ze hej...tylko kasa i zabawa im w glowie..a jak juz ktoras jest z Tobą to tylko po to aby sie zabawic ..ehh co za spoleczenstwo...i to coraz mlodsze zaczynaja sie tak zachowywac...robia z siebie dorosle az trudno poznac ile ona ma lat, ma 14 lat a wyglada na 20 :)

ale nie wszystkie dziewczyny takie są.Sporo jest dziewczyn fajnych,ale może nie zwracają na siebie tak uwagi,jak te "puste".

Gość Deadman
Napewno są tylko Ja pewnie nie potrafie ich zauważyć. Kumpela mi powiedziała żebym sie rozejrzal dookola ze napewno jest jakas dziewczyna ktora na mnie patrzy i pragnie mnie poznac tylko Ja tego nie widzę...no wlasnie to jest ten problem ze Ja tego nie widzę :)

Gość Deadman
Druga mi powiedzial aze moze na Symaptii bym sprobowal ale tak szczerze to Ja to marnie widzę, tym bardziej ze Ja nie chce szukać i nie szukam dziewczyny wirtualnej tylko w zyciu prawdziwym :)

Koleżanka ma rację. :)Musisz dokładnie się rozglądać i byc uważnym :). Zwracaj uwagę równiez na te bardziej ciche i skromne dziewczyny.:)

Gość gusKZb;vS>KDN
pierdolicie pierdoly💤

Gość Deadman
Wolę w realu...na sympatii to kazda pisze ze jest fajna bo chce poprostu przyciagnac na Siebie uwage...jesli chodzi o poznawanie milosci przez internet to trzeba miec wyjatkowe szczescie aby znalezc fajna i odpowiednia osobe :)

przez internet jest pewne ryzyko,bo nie wiesz kto jest po drugiej stronie.