ja nigdy 0 Napisano 11 minut temu hasło do konta z którego obecnei piszę: kaumanawardze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 10 minut temu Ehhhh kiedy wy zaroochacie dzieci te gadki niby subtelne ta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 0 Napisano 9 minut temu mnie nie staje już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mamucha brzmi dziwnie jakby muchę miała Niejeden młokos marzy o dojrzałej mamusze która wprowadzi go do innego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 8 minut temu Mamusza się już nie wzrusza chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 7 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mam tak samo No i ja w to wierzę że jest bardzo niewinnie aż nieśmiałość na polikach wypisana. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ehhhh kiedy wy zaroochacie dzieci te gadki niby subtelne ta.. Już już spieltalamy i całe forum twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 6 minut temu Mi też nie staje nie ciekawi mnie to już bo sam sex to zwierzęta mają kiedy chcą i nie ma w tym filozofii żadnej a więz to rzadko kiedy jest ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: No i ja w to wierzę że jest bardzo niewinnie aż nieśmiałość na polikach wypisana. Dobranoc Bo tak jest dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 0 Napisano 5 minut temu szukam teraz femboja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 4 minuty temu Co ci się stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 3 minuty temu (edytowany) Czym jest to coś prdolenie że intymność a jak patrzysz na tych ludzi to czujesz Wielki krindz i zażenowanie i zdychasz na samą myśl że to normalne i taki masz być bo jak nie to co jajco wtf Edytowano 2 minuty temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Co ci się stało Filipek nie ma polskich znaków, to jakiś podszyw. Swoją drogą mam coś dla Ciebie, wyśle jak se konto na fb zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 0 Napisano 1 minutę temu dostałem autyzmu po śmiercionce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano przed chwilą Przed chwilą, mroczne widmo napisał: Filipek nie ma polskich znaków, to jakiś podszyw. Swoją drogą mam coś dla Ciebie, wyśle jak se konto na fb zrobię Ehe nie wiem nawet kto to jest że niby Filipek a równie dobrze może być libed sredi albo pieprzowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach