Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Witam! Ja tez juz lepiej, chociaż i tak spędzę tą niedzielę pod kołdrą, z komputerem na kolanach, przygotowując ostatnie projekty na ostatnie 2 dni zajęć! :) uff :D Z prezentami jestem w czarnej du.. że tak powiem :P Jak zwykle. Planuję ich szukać w tygodniu, rano, kiedy będzie mniej ludzie w sklepach, ale to nie zmienia faktu, że nie mam pomysłów :D I nikt z rodziny mi nie chce pomóc, podpowiedzieć- wszyscy mówią, że im wystarczy jak przyjadę cała i zdrowa :D ahh jak się cieszę że to już zaraz ! :D Co do pogody- u mnie 10 stopni, zero śniegu i słońce :]

przygotowania potraw, rodzina przy stole,zyczenia z oplatkiem,mila atmosfera.pierogi pyszne oraz krokiety:),choinka,snieg;), no a na samym koncu prezenty ale one nie sa tutaj wazne:)

Gość Maqtos
a ja nie lubie swiat, mam to gdzies

cześć :) własnie dziś ubrałam choinkę :) niestety sztuczną ale innej nie mogę ponieważ i tak na święta będę u rodziców:) już w piatek jadę z pewnością i tam zdążę na ubieranie choinki hi hi:P a jak wam idzie?

Gość
Cześć:) Miłego dzionka Wam życzę 🌼

Witam :D Ja dopiero choinke ubieram 3 dni przed świętami wiec jeszcze jest czas :) a co sprzatania to troche juz oragnalem w swoim pokoju ale jeszcze jest duzo roboty ale to dopiero jakos w tygodniu wezme sie za to :)

A robicie jakieś ozdoby na oknach..głownie mam tu na mysli ozdoby z szblonow świątecznych przy użyciu sztucznego śniegu ? :)

Ja lubie wszystko. .potrawy,atmosferę,robienie prezentów.W ogóle lubię ten przedświateczny czas,tą krzataninę,oczekiwanie na pierwsza gwiazdkę.... A i lubię jak za oknem jest biało...a w tym roku ma być znowu plucha :(((

Strasznie ciekawa jesteś :) chcialbym isc na studia tak jak Tobie wczesniej pisalem adm/zarzadzanie i cos w tym kierunku :)

lubię wiedzieć z kim rozmawiam:) Trochę jestem ciekawska,ale nie musisz się mnie obawiać.:) Tak tylko pytam.:) Widziałeś uśmiechniętą nieznajomą? :)

Już swoja szanse stracilem niestety i nie spelni sie moje prawdziwe marzenie zwiazene z moja przyszloscia ale nie chce o tym rozmawiac :)