Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

A tak jakoś...ale na starość pewnie bym miał problemy z koścmi :( W sumie to mi wzrost odpowiada :)

Nie musiałbyś wchodzic na krzesło ,żeby ubrac choinkę. Musiałbyś jednak często przykucac ,zeby nie obijac głowy.:)

Dokladnie...ale tak naprawde to bym chcial byc ciut wyższy np 186 cm wzrostu by bylo oki ale Jak się nie ma, co się lubi to się lubi, co się ma :)

Nie nie trudno...to zalezy od buta...tak normalnie to mam 44 ale przy sportowych to jeszcze polowki...roznie mam z butami :)

Dlaczego niestety ? Nie jestes przeciez liliputem? :D Zawsze byłeś najwyższy w szkole ? :)

Szkoda że nie mam juz mojego kota zawsze włazil pod choinke bawil sie bombkami i pil wode ze stojaka na choinke :) Ehh...:(

Pewnie ,że nie jest to ból nie wiadomo jaki,ale palce pokłute:) Nie chcesz miec drugiego kotka ?

Mam jedna kotke ale ona jest dzika i nie wchodzi zbytnio do domu...Kiedyś to mialem chyba z 8 kotow albo i wiecej juz stracilem rachube ale jakos dynastia upadla od kiedy najstarsza Kotka zdechla to już nie mam żadnego nowego kota...a ta dzika kotka jak sie okoci to wszystkie swoje dzieciaki wynosi gdzies :(