Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Ciekawa Witaj :) Hmmm czy świętujemy mnie niestety jutro czeka wizyta u denstysty :( a tak ogolnie to spoko jakos leci :) A u Ciebie jak w pracy w domu??

A też jakoś leci-powolutku....nie mam jakiegoś ostatnio za dobrego nastroju,ale mam nadzieję,ze to minie:))) uch,dentysta-też sie wybieram na kontrolę... Jak postanowienia noworoczne?Realizujesz?

Noo w sumie moze tak powiedziec ze realizuje :) Wiecej z ludzmi przebywam i poznaje nowe ciekawe osoby :)

No fajnie nawet z tymi nowymi osobami ktore poznalem w sylwestra kontakt utrzymuje wiesz gg i te sprawy :)

W sumie wiesz co mnie tez jakos ostatnio dobry humor nie dopisuje. Jestem troche poddenerwowany i na dodatek teraz ten zab ale zab jakos sie wytrzyma tylko gorzej z samopoczuciem :(

No to super:))No to fajne miałeś towarzystwo na sylwka...ja też ale znamy sie już długo:)) trzeba podtrzymywać kontakty z bo inaczej umrą śmiercią naturalną...

No niestety przyjaźń i znajomości należy pielegnować bo zwiednie jak kwiat :) Rozebrałaś już choinke? Ja dzisiaj dopiero to zrobie:D

Ja zmykam 🖐️ Mam nadzieje Ciekawa że później jeszcze wpadniesz na Topik to pogadamy :D Może jeszcze ktoś sie dołączy :) Papa 🌼

e damy radę:) Ja tak zawsze mam na początku roku jakaś taka depresja nostalgiczna(jak ja to nazywam)nie lubię tego okresu początku roku sama nie wiem czemu....

No papa Deadman miłego dzionka..też może zajrzę tu wieczorkiem:) Ps,nie rozebrałam ja dopiero 2 lutego choinkę rozbieram:))

Witajcie. :) Ostatnio nie mam za duzo wolnego czasu,ale czytam co piszecie.Pozdrawiam. życzę DOBREGO DNIA 🌼

ciekawa-prze -- Dziekuje u mnie w porzadku :) Pozdrawiam :D:D Śliczniotka -- Witaj i Również Pozdrawiam :D

Ciekawa niestety nie udało sie...było wszystko oki dopóki nie wjechal na skrzyzowanie jakis palant i egzaminator mi dal po hamulcach i koniec egzaminu. Szkoda bo gdybym juz przejechal przez te skrzyzowanie to juz bym wjezdzal do WORD-u i bym zdal a tak niestety :(:( Ale bede probowac dalej :):)

Cześć Wszystkim co tutaj pisali :) Co u Was słychać ?

Witajcie:) U mnie wszystko dobrze, mam tylko troche więcej zajęć . Pozdrawiam Wszystkich:)

;) Również Pozdrawiam Wszystkich i Życze Miłego Dnia :D

Dzisiaj właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy :D:D Pozdrawiam :) :)

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)