Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Deadman-Ciesze się że Ci sie udało i Gratuluję!!!!!!!:))))))))))):classic_cool: A leci powolutku...a jak u Ciebie?

Wielkanoc pachnie wiosną.:) To pora tak radosna, pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, życzę Wam dużo zdrowia, pogody ducha, smacznego jajka i mokrego dyngusa. 🌼🌼🌼 Pozdrawiam 🖐️

Ja także dołaczam do życzeń: Wesołego królika co po stole bryka, więcej czasu wolnego i spokoju świętego, życia ciekawego, JAJA bogatego i w ogóle wszystkiego KURCZE najlepszego!!!:classic_cool: Wesołych i Spokojnych Świąt!Mokrego poniedziałku!! Pozdrawiam

Witajcie:) Wesołych, zdrowych, słonecznych świąt spędzonych w gronie rodzinnym oraz "mokrego poniedziałku" :)

Hej:) Ciekawa-prze zaglądnij czasami na ten temacik co juz wchodziłaś.:) Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i rodzinnych Swiat oraz mokrego dyngusa :)

Hej :) U mnie wszystko w porządku. Nie bardzo mam czas na kafe.:) Również pozdrawiam :)

Witaj :) U mnie wszystko bez większych zmian, choć może mikołajowe życzenie sie spełni? Kto wie ? :) Mało zaglądam na kafe . A co u Ciebie ? Pozdrawiam :)

Witaj Wrzosik 🌼 U mnie wszystko oki, zdrowie oki i w pracy oki takze źle nie jest :) Rozumiem Ciebie ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś sie jakoś zgadamy i urzadzimy sobie jakąś dłuższą pogawędke :)

Witajcie-Wrzosik,Zosia i Deadman.:) Co u Was nowego?Ja po urlopie-ale pogoda niezbyt dopisała:(Ale ogólnie ok.A u Was jak-wakacje przed Wami? Zosia o jaki Ci temat chodziło w kwietniowym poście?Bo nie pamiętam-rzadko zagladam na forum. Pozdrawiam Was ciepło:)

Hej :) U mnie jesień, ale dzisiaj pogoda była piękna. :) A poza tym nic ciekawego się nie wydarzyło. Pozdrawiam również. :)

Witam Was Serdecznie Ciekawa i Wrzosik 🌼 U mnie w sumie tez po staremu, tak sobie smigam na rowerku w wolnej chwili a pozatym rzeczywiscie pachnie juz jesienia :D:) Pozdrawiam 🌼:):)