Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Za dwa tygodnie zaraz przed świetami jest ślub mojej najlepszej kuzynki, jesteśmy bardzo zżyte do tego mam być świadkiem wiec bardzo bym chciała uczestniczyć ale córeczka jest trche mała żeby zostać z kimś zwłaszcza że w nocy budzi się jeszcze te 3 razy. Myślałam żeby iść tylko do kościola ale kuzynka namawia mnie żebym chociaż była na weselu do 22, w sumie któreś z nas może nic nie pić i kolo 22 wrócimy albo zamówić taksówkę, jak myślicie?

no na weselu do 22 możesz być potem zamów taksówkę i już mamusiu adoptowałaś ?

Adoptowalam dziecko siostry, nie była poprostu gotowa :) Chyba zdecydujemy się do 22 i potem do domu bo nie bylabym wstanie na tym etapie zostawić małą na popołudnie i cała noc a wiadomo po weselu bede i tak zmęczona.

Gość zygzaczek
a ja Gratuluje decyzji:) jestes wielka:)

Gość tytfytfy
A ja mam pytanie - nie bałaś się tej adopcji? może nie tyle adopcji ale że to dziecko siostry, a co jak za kilka lat dojdzie do wniosku ze chce być mamusią i wywróci wasz świat do góry nogami? ja po prostu znam podobny przypadek i dziewczyna po 8 lat ach od oddania dziecka doszła do wniosku że chce być matką i nawet temu biednemu dziecku powiedziała że jest jego matką a nie ta osoba która ją wychowuję... to były także siostry

Ja bym nie brała takiego maluszka na wesele,nawet gdybyś Ty miała być do 22.Męczarnia dla Ciebie i dziecka.Hałas i cała ta oprawa może się nie spodobać dziecku ;)