Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirellaa

pomozcie! problem z synem

Polecane posty

ma 9 lat. umiesz czytac? wiem co to jest amfetamina:O nazwali tak red bulla. jego koledzy na red bulla czy tigera mowia amfetka. nie wierze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem:O

Gość karaj i nagradzaj
nie zwracaj uwagi na wpisy debilek ,jak zwykle nie mają nic do powiedzenia to piszą o napletach . jesli jest lubiany to moze faktycznie klasa jest zbyt liczna ? porozmawiaj z nim,tak szczerze ,moze powie co mu nie pasuje

a kutasek to mu ostatnio aż zapuchł od tarmoszenia i co gorsze daje go sąsiadce psu wylizywać

Gość rozmowywtoku
moze nie umie przyjac porazki skoro mowi ze nie bedzie dalej robil? i co ci psychlog powiedzial? a moze on ma zaleglosci z ktorymi nie umie sobie poradzic? albo wychowywal sie wsrod doroslych? stad moze byc to slownictwo

podszywom dziekuje za podnoszenie topiku. pytam go, rozmawiam przez 3 lata. i nigdy zadnych konkretow .tylko sie denerwuje i wychodzi. nieraz przed zasypianiem z nim rozmawiam, pytam czy ich za duzo jest jak dla niego to ''nie.'' to czemu nie lubisz kolegow? ''ja lubie ich ale oni mnie nie'' . ''nie lubie sie uczyc '' ''juz nie moge doczekac az bedzie koniec szkoly'' ''czy ja musze chodzic do szkoly? ile to potrwa? '' o :O

tak umiem czytać a przeoczyć coś może zdarzyć się każdemu. Jeśli ty od razu tak się do syna o byle co rzucasz to się nie dziwię,że chłopak ma problemy. A to że pracujesz z dziećmi upośledzonymi nie znaczy ,że jako pedagog nie powinnaś wiedzieć jak do tematu podejść. Skoro inne zdanie niż Twoje Cię irytuje to słuchaj tych co Ci przyklaskiwać będą i mówić co byś usłyszeć chciała. Znikam 🖐️ ;)

wychowuje sie wsrod dzieciakow. ma mnostwo kuzynow w ktorych jest pooprostu zakochany. jego brat zupelnie inny - wszedzie czuje sie ''swojsko'' , do kazdego ciociu / wujku.

przeciez ty tez naskoczylas, ze nie wiem co to amfetka, a pisallam ze wiem. zdenerwowalo mnie to lekko, ale juz ok. nie naskakuje do niego nigdy, jestem z nim w spokojnych relacjach.

Gość rozmowywtoku
z tego co piszesz, ja moge wywnioskowoac ze problem jest w szkole. skoro na podwroku jest lubiany tylko nie chce chodzic do szkoly ani sie uczyc to cos jest nie tak w tamtym srodowisku. moze nie lubi jakiegos nauczyciela, moze ktos go popycha? idz do psychologa ale nie szkolnego ktory rozlozy rece i powie ze wszystko jest w porzadku

umiem czytac. dodalas posta jak ja pisalam swojego, i przeczytalam go po dodaniu:P ok niewazne nie chce mi sie klocic o takie bzdety

chyba masz racje, pojde do psychologa. a jak to nie poskutkuje choc troche to bede musiala go przeniesc. nie mam wyjscia, nie chce zeby sie meczyl.

Gość rozmowywtoku
uwazam ze i tak 3 lata bezczynnosci to za duzo. jako jakikolwiek pedagog powinnas wiedziec ze 3 lata w tym okresie to ogromna przepasc. skoro nie chcial sie uczyc to ma tez ogromne zaleglsci w materiale

nie ma.. nie chce sie uczyc, ale uczy , pomagam mu, robi zadania. to nie jest tak ze przez 3 lata nic nie robilam, robilam, ale radykalnych czynnosci jak zmiana szkoly to nie, ciagle sie wahalam, jesli teraz nie zaskutkuje to juz nie mam wyjscia.