Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzosowianka25

Nie lubię Wraszawy, wprost nie ciepię

Polecane posty

Gość Wrzosowianka25

Czy tylko mi się wydaje, że tam mieszka w większości denne towarzystwo, wiecznie naburmuszone, noszące się jak wielkie hrabstwo... Boże bo co, bo w stolicy mieszkają? A cóż to za nobilitacja :( Kuźwa 10000000000000000 wolę miasta takie jak Poznań, Wrocław, Kraków. Ilekroć jestem w kraju, i muszę się pojawiać w warszawie, szlak mnie jasny trafia :/ Ja akurat też mieszkam w stolicy, i to jeszcze większej niż warszawka, ale i tu w Londynie, ani nawet w żadnym innym większym mieście tutaj, nie ma takiego naburmuszenia i noszenia się z faktem że się mieszka w STOLYCCCY. Cholera jasna, jakby nie król Zygmuś III to byście na wiosce nadal mieszkali...:/

A ja lubię. Mam tu większość znajomych, wiem co gdzie jest, tu się urodziłam i dobrze mi z tym. Na naburmuszone towarzystwo nie zwracam uwagi, bo nie jest to moje środowisko.

Gość Ona Warkaa
nie wydaje ci sie, tak jest 🖐️

Gość
Londyn to unia 100 miasteczek.

Gość synowaaa
to wypierrrdalaj z wawy nikt tu gnojówki nie trzyma :)

ja też jestem z Wa--wy i nie uważam, że wszyscy są tu naburmuszeni. Pewnie, że się tacy zdarzają, ale jest też wielu normalnych ciekawych ludzi, którzy chcą robić w życiu coś fajnego.

a o tym jacy sa mieszkańcy Warszawki świadczy np wypowiedź SYNOWEJ - która przy okazji pokazał ze Warszawianką nie jest.. co najwyżej baba ze wsi która się do wawy wprowadziła bo jej sie tak jakoś udało.. ps. to akurat nie prowokacja, tylko moje spostrzeżenie, a co do LOndynu - może i rzeczywiście to aglomeracja dość duża,ale chamstwa i udawania "możnych państwa" o wiele wiele mniej.

i tu nie chodzi o to że miasto - pod względem nie wiem - wyglądu, urbanistyki, zabytków etc jest złe..nie o to mi chodzi. Raczej o to że wszyscy Ci ktorzy sie tu do Wawy dostali z takich byle jakich wioch, noszą się jak ... ech...:/

Gość a ja kocham Warszawe
:-) Tu sie urodzilam, tu spedzilam dziecinstwo, tu mam rodzine i wielu przyjaciol. Niestety, los rzucil mnie na drugi koniec swiata ale uwielbiam swoje miasto i gdybym miala mieszkac w Polsce to tylko w mojej ukochanej Warszawie :-)

Gość hjgjjhjhggjh
Ci co się tak "wożą" w Warszawie to najczęściej przyjezdne wieśniactwo 🖐️

Gość ja niby mieskzam
w wawie, ale wolalbym byc obok tej mojej jedynej.. :(

Gość VavaMuffin-a-Style
Nie zawracaj kontrafałdy że w Warsiawie byłeś, (oh no no no..) Bo na Saskiej Kiempie wcale nie chodziłeś Jesteś frajer jakich mało, wieczne tam wesele (yeah man yeah man...) Karuzela kręci, młyn diabelski miele

Gość numb nuts
Warszawa to wioska .. tylko Gorny Slask stanowi najwiekszy obszar gospodarczy w Polsce

Gość a wyrwałeś jakoegoś ?
czy tylko tak bredzisz ?

Gość ja niby mieskzam
on to wyrwał... chyba kwiatka z klombu :D

Gość tylko prażka
a ja mam w dupie małe miasteczka :) nie cierpię małomiasteczkowych hipokrytów, a szczególnie nauczycielek z wiejskich szkółek, jak moja teściowa, która się uważa za nie wiadomo kogo, a moich rodziców (i mnie) nie cierpi, bo jesteśmy z Warszawy. A z drugiej strony po swojej wsi (miasteczku) chodzi i opowiada z dumą, w jaką to warszawską rodzinę wżenił się jej syn.

Gość ale wtopa
I W PARYZU NIE ZROBISZ Z OWSA RYZU

Gość złamany kalosz gumowy
tak, ja też się mogę wypowiedzieć bo studiowałam w warszawie. najpierw byłam zafascynowana miastem, podniecała mnie perspektywa pracy w stolicy, mieszkania... gdy tylko jednak ukończyłam studia natychmiast wróciłam do siebie (miasta niedaleko mnie) i tam tez podjęłam pracę. co do ludzi...masakra... oni mają jakąś cholernie paskudną mentalność, ale najgorsze jest to że ci co się poprzeprowadzali z innych miast czy wsi (np tak jak ja) szybko się zaaklimatyzowali i zaczęli udawać warszawiaków :O mi na szczęście tak nie odbiło. będąc na studiach, nie miałam o czym rozmawiać niemal ze wszystkimi z uczelni :O warszawa jest do dupy

Gość ekka___
Bo oni są pędzeni na szczochach Krakowiaków:)

Gość cracusssska
odpieprz sie od KRAKOWIAKÓW!!!! my 100 razy lepsi od was WARSHAWIATZY :d

Gość ekka___
A co to.

Gość cracusssska
PRZYNAJMNIEJ PREZYDENTA MACIE NORMALNEGO W TEJ WARSZAWIE :( NIE TO CO MY ::(:( CHYBA SIE PORYCZEEEEE ;(

Gość ja niby mieskzam
a ja z tego krakowa waszego chce ta moją lubąąąąą ;( czemu ona nie chce tu do mnie ... co za upartę dziewcze ;(

Gość puderekk
ja tez nie lubie warszawy, no ale skoro tu mam prace, to musze ja jakos tolerowac:/

Gość tyczka-do***
ja nie lubie, bo czesto mnie zaczepiaja dresy :(