Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzosowianka25

Nie lubię Wraszawy, wprost nie ciepię

Polecane posty

Gość incitatus
putin powiedzial do miedwiediewa chlopie jedz na wies wypocznij rozerwij sie troche zo baczysz wysportowane sylwetki pary prezydenckiej poznasz kilku nadetych bufonow o ktorych nikt poza wsia nie slyszal a jak ci sie znudzi zachaczysz o krakow i poczujesz sie jak na naszej kochanej kamczackiej ziemi

Gość puderekk
hahahah:D dobre :) ale Kraków, to jets to.... inny klimat, inni ludzie... i w ogóele

Gość incitatus
ale takie samo zadupie tylko nie ma bialych niedzwiedzi z wyjatkiem zoo ale to tez nie jest pewne czy krakusi ich nie wymienili za wande

Gość RitaTa
Mimo wszystko ludzie z Warszawy są fajniejsi, bardziej otwarci i tolerancyjni. Ci z Krakowa to sam egoizm, daleko posunięte skąpstwo i wbijanie noża w plecy dla kariery a jak już załapią się w Warszawie to myślą, że Pana Boga za nogi złapali.

Gość puderekk
ludzie z krakowa, raczej nie jada do warszawy, bo jej nie lubia:/ wic nie pisz ze chwataja pana Boga za nogi..|:/ to warszawka sie tu zjeżdza

Gość puderekk
"wbijanie noża w plecy dla kariery " ----> to akurat tez WARSZAWA

Gość murzina
nie wazne czy z warszawy czy z krakowa polki sa na ogol w wiekszosci naprawde ladne tylko szkoda ze takie glupie

Gość ola ola ollllllla
to nie byl temat o polkach tylko o warszawie :/ nie zmieniac!

Gość Reesetka
Ależ ludzie z Krakowa lgną do Warszawy jak do miodu. Co więcej wypowiadają się w tym tonie, że wcześniej tracili czas bo w Wawie są takie możliwości a do rodzinnego miasta Krakowa i po kilka miesięcy nie zaglądają bo tak się koncentrują na tych nowych możliwościach.

Gość tytyt
To wypieprzajcie do swoich wioch, zejść można od tych starych śpiewek, warszafka, warsiawa, itp.... To przez was to miasto ma taką opinię, to wy trzymacie śmieci i buty na klatkach, to wy psujecie nasz rynek pracy szczurzym ryciem i dupolizaniem za psie pieniądze...To przez was to piękne miasto jest skażone przyjezdną hołotą. Przez pięć dni roboczych zapierdalacie, a potem służbowe fury tankujecie po korek na "fyrmę" i jedziecie na te swoje wiochy nabrać od rodziny prosiaka i ogóry, bo taniej :-) To, co napisałam powyżej nie jest skierowane do wszystkich "napływowych", bo zdarzają się wśród nich porządni ludzie, niestety grupa ta jest nieliczna...... Kocham moje miasto i prawdziwych warszawiaków!

Gość stry tu tutut
a ja kocham Kraków, i prawdziwych Krakowian :D ( szkoda ze w większości to już chołota studencka ze wsi i miasteczek :(

Ja kocham Warszawę, dużo jeżdżę po Polsce i mam porównanie do innych miast i wsi:P Tutaj mam wszystko, czego dusza zapragnie teatry, wystawy,koncerty, kina,biblioteki, restauracje, uczelnie, kluby, a przede wszystkim perspektywy. Denerwują mnie ludzie,którzy przyjadą do stolicy, narzekają, a dalej tu siedzę. Nikt na siłę nie trzyma. Na dodatek często uważają się za nie wiadomo kogo, bo tu studiują,a słoma z butów wystaje. Często to przyjezdni są najbardziej zawistni i rzucają kłody pod nogi w pracy czy na studiach.

Gość tytyt
O właśnie! Warszawa oferuje bardzo dużą gamę kulturalnej rozrywki, czego próżno szukać w takiej rozpiętości gdzie indziej. Taka prawda. Ile razy słyszałam od moich znajomych z innych miast, że jadą specjalnie do Warszawy na koncert lub przedstawienie teatralne....

"To wypieprzajcie do swoich wioch, zejść można od tych starych śpiewek, warszafka, warsiawa, itp.... To przez was to miasto ma taką opinię, to wy trzymacie śmieci i buty na klatkach, to wy psujecie nasz rynek pracy szczurzym ryciem i dupolizaniem za psie pieniądze...To przez was to piękne miasto jest skażone przyjezdną hołotą. Przez pięć dni roboczych zapie**alacie, a potem służbowe fury tankujecie po korek na "fyrmę" i jedziecie na te swoje wiochy nabrać od rodziny prosiaka i ogóry, bo taniej To, co napisałam powyżej nie jest skierowane do wszystkich "napływowych", bo zdarzają się wśród nich porządni ludzie, niestety grupa ta jest nieliczna...... Kocham moje miasto i prawdziwych warszawiaków!" Podpisuję się pod tymi słowami :)

Gość kojliju
nikt autorki nie zapraszał, nikt nie trzyma. nawet lepiej jak wyjedziesz to bedzie wiecej pracy...

Gość kojliju
"To wypieprzajcie do swoich wioch, zejść można od tych starych śpiewek, warszafka, warsiawa, itp.... To przez was to miasto ma taką opinię, to wy trzymacie śmieci i buty na klatkach, to wy psujecie nasz rynek pracy szczurzym ryciem i dupolizaniem za psie pieniądze...To przez was to piękne miasto jest skażone przyjezdną hołotą. Przez pięć dni roboczych zapie**alacie, a potem służbowe fury tankujecie po korek na "fyrmę" i jedziecie na te swoje wiochy nabrać od rodziny prosiaka i ogóry, bo taniej To, co napisałam powyżej nie jest skierowane do wszystkich "napływowych", bo zdarzają się wśród nich porządni ludzie, niestety grupa ta jest nieliczna...... Kocham moje miasto i prawdziwych warszawiaków!" Podpisuję się pod tymi słowami jeeee... ja też się podpisuję....

Gość cghjgukiguh
a ja nie lubie ani warszawy ani krakowa. do warszawy ciagnie jakas magiczna sila wszytskich karierowiczow i zarozumialcow.. a ja za to uwielbiam wroclaw choc tez pelno dresiarstwa i menelstwa to mimo wszystko miasto jest niesamowite.. a tak w ogole to radzilabym kazdemu mieszkac tam gdzie mu pasuje a nie na sile starac sie wpasowac tam gdzie mu zle. przeciez do ciezkiej cholery cala polska nie moze mieszkac w warszawie!!!!! ja pitole..

Gość ehhhhhe
warszawa da sie lubic powiedzial hitler w listopadzie 44

Gość pytalska99
W Warszawie jest camstwo, ale to przyjezdni z Zielonki i Ząbek :) często jeżdżę w okolice dworca Wileńskiego i całe niekulturalne towarzystwo rzucające się mięsem w autobusach i tramwajach wysiada i idzie na dworzec :)

No to już Ci wierzę :p "W Warszawie jest camstwo, ale to przyjezdni z Zielonki i Ząbek często jeżdżę w okolice dworca Wileńskiego i całe niekulturalne towarzystwo rzucające się mięsem w autobusach i tramwajach wysiada i idzie na dworzec " Nie tylko Zielonka i Ząbki, ale te wszystkie Wołominy, Tłuszcze i wiele, wiele innych :)

Gość pytalska99
też:) ostatnio jakaś kobieta w ZATŁOCZONYM autobusie miała pretensje do człowieka, że na nią wpadł :D zwyzywała go :O czego się spodziewała :O, że się ludzie będą od niej odsuwać, bo księżniczka jedzie :O ? niech sobie kupi samochód :classic_cool:

Gość kropkakreska
Krakow najpiekniejsze miasto w Polsce i tyle w tym temacie :) kocham Kraków :)

Gość incitatus
warszawiki to psudocwaniaki a krakusy to chytrusy, najpiekniejsze jest tolkmicko