Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka31

Cudowna pierwsza randka i cisza....

Polecane posty

Gość ancymonka.31
up

Gość ancymonka.31
up

Gość ancymonka.31
kto mi poradzi, czy mam oddać dziecko do domu dziecka

Pani Pomaranczko, Nieladnie jest wypozyczac cudzego nicka, i malo tego wpychac sie na temat absolutnie rozny od tego co piszesz. Jesli chcesz porozmawiac o dzieciach to zadzwon sobie do jakiegos osrodka (moge ci polecic kilka w poznaniu),w ktorym oferuja pomoc psychologiczna dla rodzicow . Jesli robisz sobie zarty, bo bardzo kiepskiego sortu (pamietaj, ze istnieje cos takiego jak IP :P)

Gość PYTANIE do ancymonki31
Dlaczego molestujesz bezbronnego faceta. Przecież on ma żonę i dzieci. Będziesz się smażyć w piekle, bezbożnico. Widzę, że masz wielkie potrzeby seksualne.

Gość do ancymonki31
Po co się pytasz ludzi o takie bezbożne sprawy ? Jak chcesz mu dać dupy to mu daj.

A kto powiedzial, ze chodzi o seks, dawanie d..., tacy z was wierzacy i praktykujacy ludzie, a posadzacie wszystkich o ciagoty seksualne....nie wiem, czy ktos z was, mial okazje ogladac "Braeking the waves" - wam wszystkim zaklamanym pseudokatolikom serdecznie polecam, w jaki sposo mozna czlowieka zniszczyc, przez przykrywke swietosci... Ja nie szukam seksu, nie chodzi mi o przelotne historie, nie wiem, czy komus przyszlo do glowy, ze istnieje cos takiego jak przyjazn? Bliskosc nie wymagajaca chodzenia z kims do lozka? Poza tym on nie ma zony, a ja z zajetymi facetmai sie nie zadaje, moj maz odszedl do innej kobiety i umiem sie doskonale postawic w sytuacji kobiety zdradzonej, nikomu nie zycze przezywania czegos takiego.

Gość boruczek Basia
Przyjażń z facetem ZAWSZE kończy się w łóżku.

Gość bambuśny kot
widzę, że ty nie umiesz wytrzymać bez chłopa

Gość dziki flamaster
pewnie poprzedni facet odszedł od ciebie, bo nie mógł sprostać twoim ogromnym potrzebom seksualnym

I dyskusja w rynsztoku... Jesli niemacie nic ciekawego do powiedzenia, to po co piszecie? Sa inne fora, sa portale erotyczne , gdzie na pewno zrealizujecie sie w 100%, a ja chyba nie mam ochoty czytac wynaturzen 15 letnich chlopcow.

Gość llolo
chyba wynurzeń. słownik polecam

Gość agazaga
Wiesz,powiem Ci autorko ,ze ja bym jednak zaczekala teraz na jego krok.Faceci lubia zdobywac kobiety,daj mu ta szanse a jesli sie nie odezwie to widac,ze jednak nie jest az tak zainteresowany.I rowniez bedziesz wiedziala na czym stoisz:)

Gość wszyscy ludzie z kafeterii
ancymonka31, nikt nie ma ochoty czytać twoich pierdów

Po pierwsze Autorko, jeżeli traktujesz swój temat na poważnie to nie wchod w dyskusje z pomarańczkami. Myślisz, że w ten sposób uzyskasz jakieś merytoryczne rady?? Tylko nakręcasz trolle, tym samym inni użytkownicy nie garną się do dyskusji na takim śmietniku. Meritum: skoro wyjechał na tydzień, to poczekaj aż wróci. Bez sensu jest odezwanie się wcześniej. Po jego powrocie moim zdaniem też powinnaś zaczekać na jego ruch, bo Ty sama już tyle razy aranżowałaś rozmowy, nawiązywałaś kontakt po przerwach. Fakt, jeżeli facet jest zainteresowany to mógłby znaleźć wiele czasu, żeby odezwać się chociażby i na drugi dzień, ale czasami to kwestia charakteru(nieśmiałości? niepewności?) A skoro na pierwszej "randce" się obściskiwaliście, może on myśli, że nie jest taki wyjątkowy i często Ci się zdarzają takie sytuacje. Ano i jeżeli myślałby o Tobie poważnie i jeżeli jest odpowiedzialnym facetem, to naturalne, że potrzebuje czasu na zastanowienie się - w końcu na szali postawiłby uczucia nie tylko Twoje, ale i małej istotki. Ale to że zwleka nie oznacza wcale, że jest tak jak w przykładzie - bo równie dobrze może być frajerem, który przerabia ostatnie zachamowania moralne, żeby się Tobą zabawić, a może próbuje w ten sposób - raz się odzywając, raz milknąć- sprawdzić na ile Ci zależy i co może ugrać, czy dasz się uzależnić od niego. No więc moim zdaniem powinnaś zająć się swoim życiem bez niego i nie liczyć na nic, nie wyobrażać sobie związku z nim. Nie stawiaj wszystkiego na jedną niepewną kartę. Jeżeli facet jest warty Twojego zaangażowania sam się postara o Twoje względy w swoim czasie. Poza tym chyba po dwóch spotkaniach nie możesz go znać, nie wiesz kim jest, czy mówi Ci prawdę.

Gość nasermajster
jako facet powiem Ci, ze im dluzej bedziesz czekac na sygnal od niego zamiast dzialac sama, tym wieksze prawdopodobienstwo, ze znajdzie sie taka, ktora nie bedzie zgrywala niedostepnej ksiezniczki i zgarnie Ci faceta sprzed nosa. Skoro Ci zalezy, to sie odezwi, proste. On nie bedzie wiecznie czekac, to juz nie te czasy...

Gość do nasermajster
moze ty nie masz meskich odruchow i chcesz zeby laska Cie podrywala, ale takie babskie zachowania to zachowaj dla siebie. dziewczyna zrobila wystarczajaco i i teraz jest czas na ruch faceta. a jak facet jest pospolitym r,uchaczem to niech idzie w p,izdu do latwej laski

Gość cholera to wie..
tylko , ze autorka o ile sie doczytałam ciągle z własnej woli nawiazywała kontakt częsciej prowokowała te kontakty niz on , teraz on wyjechał ok. ale wroci... sama nie wiem co bym zrobiła na jej miejcu .. w kazdym razie kiedy moj najlepszy przyjaciel przestał sie nagle odzywac tak z dnia na dziń , tez sie zastanawiałam o co mu chodzi , a kontakt mielismy częsty i zażyły..wiec napisałam 2 sms , cisza , po miesiacu 3 sms , to odpisał , zebym sie nie gniewała , ze ma problemy , ze bedzie się malo odzywał ... w sumie to chyba powinnam czekać. ale autorka , to tak zle i tak niedobrze..

Gość cholera to wie..
a w sumie tak sobie mysle , ze z facetami to nigdy nic nie wiadomo;-)

czesc, ja Ci powiem autorko ze ja tez poznałam takkiego chłopaka, ja nie mam dziecka jeszcze, ale on ma gospodarstwo i powiem Ci ze on nie miał dla mnie czasu, tez mówił ze sie odezwie po czym pisał sms ze go jednak dzisiaj nie bedzie i nie pogamy, a czasami wcale nawet nic nie odpisywał. Wiem co czujesz, bo to jest wnerwiajace ale mysle ze lepiej dac sobie spokoj, w Twoim wypadku ja bym sie pierwsza napewno nie odezwała, mysle ze jakby chciał to by sie odezwał. Wydaje mi sie bo tak samo jest ze mną, wiec mysle ze u ciebie jest tak - ze im dluzej nie masz faceta a cos sie natrrafi,, nawet głupia kawa z kims i od razu na pewno mamy mysli "nie bede sie angazowac bo to tylko kawa, przeciez ja aktualnie nie chce nikogo miec" -> to jednak i tak my głupie dziewuchy sie angażujemy, bardziej BARDZIEJ!! niz te głupie chłopaki, o ktorych myslimy ze "przeciez sie zemna całował, przytulacł -> to na bank mu sie podobam, na bank bedzie kontakt, na bank tez sie mną zauroczył "- rozczarowujemy sie, bo oni jednak maja inne podejscie, robią cos ale nie przezywają tego jak my, nie mysla w takich kategoriach jak my - i to nas p[otem wnwerwia bo my jednak sie zauroczyłyśmy, chcemy tego kontaktu - powtarzamy sobie kolejny raz - nie chce faceta bo kolejny bałwan mi dał do myslenia ze faceci sa do dupy. Mysle ze zaslugujemy na kogoś lepszego, ze nasz czas jeszcze nie nadszedł. Bardzo dobrze ze masz dzieciątko, super sprawa :) i wcale sie nie martw tym ze jak masz dziecko to moze porządny facet Cie nie będzie chciał - ot to myslenie zwykłych mocherów bądź tak jak tu sie te głupie nic nie warte dzieciaki (być moze dorośli z bezmózgiem) - podszywaczy pod Twój nick. Pozdrawiam Cie gorąco