Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka31

Cudowna pierwsza randka i cisza....

Polecane posty

Hej, POstanowilam sie zamienic w nastolatke i wysluchac opinii na temat mojej ostatniej historii. 8 mcy temu poznalam w pubie mezczyzne, historia byla dziwna, ja bylam w trakcie rozwodu, przegadalismy pol nocy, wypilismy mnostwo alkoholu, poobsciskiwalismy sie dosyc ostro, po czym zapakowalam sie do taksowki i wrocilam do domku nie zostawiajac mu zadnego namiaru. PO jakis 3 mcach przypomnialam sobie o nim i odnalazlam go w sieci (cud internetu). Zadzwonilam, ale okazalo sie, ze facet w ogole nie ma pojecia o czym mowie, wiec powiedzialam, ze najwyrazniej sie pomylilam i przeprosilam za klopot. PO kolejnych 3 mcach dostalam od niego wiadomosc, krotka, :Hej, to ja..."", odpisalam wiec cos neutralnego, ze coz go sprowadza i jesli chce pogadac, to zapraszam na herbatke, ale odpisal, ze teraz to byloby nie fair, bo sie z kims spotyka, wiec znow sie nie odzywalam. W miedzyczasie rozwiodlam sie niestety i zaczelam organizowac sobie swoj czas z dzieciatkiem tak, zeby nie myslec o nieudanym malzenstwie, klopotach etc. i w zeszlym miesiacu zabralam dziecko na wystawe- wychodzac spotkalam go, choc nie bylam pewna, czy on to , czy nie on, bosie troszke zmienil,ale wyslalam smsa "milych wrazen na wystawie", odezwal sie szybko i tak sobie 2 tyg pisalismy raz na pare dni, w koncu zaproponowal kawe. Balam sie jak jasna cholera, bo sto lat nie umawialam sie z nikim, ale zorganizowalam opieke do dziecka i poszlam na ta kawe - mowiac kolezance, ze pewnie wroce po godzinie, bo nie wiem jak to bedzie wygladalo, ale...przegadalismy 5 godzin, o wszystkim, ja mowilam, ze mi bylo glupio po naszym poznaniu sie odezwac, bo sytuacja byla dosyc dziwna i bla bla bla, ale jakos udalo nam sie ogarnac temat :) Po 5 godzinach fantastycznej dyskusji, stwierdzilam, ze nie mam serca trzymac mojej kolezanki z dzieckiem i powiedzialam, ze musze sie juz zbierac, bo dziecie w domku etc., nie pozwolil mi za siebie zaplacic, choc sie upieralam, odprowadzil mnie do auta, buzi w policzek na do widzenia. I...cichutko. Mowil, ze wyjezdza teraz na tydzien i pewnie nie ma teraz w kraju i zastanawiam sie, czy mam sie pierwsza odezwac, czy czekac, czy moze z gory jestem skreslona, bo jestem rozwodka z dzieckiem... kurcze, mam 31 lat, a dylematy jak nastolatka. Od "kawy" minelo 4 dni, ja milcze, on tez....ktos cos napisze?pomoze? Boje sie jak cholera wchodzenia w nowe zwiazki, ale z drugiej strony mam doscyc samotnosci, ktora mialam nawet jak bylam z mezem...Co myslicie o tym?

Gość Blanka1100
Jeżeli wcześniej nie uprzedziłaś go, że masz dziecko to pewnie się zmył. Faceci nie lubią być w ten sposób zaskakiwani. 4 dni to dużo, gdyby on uważał tę randkę za super to odezwałby się na drugi dzień. Nawet jeżeli wyjechał to gdyby mu zależało znalazłby czas i sposób by się z toba skontaktować. Ja bym się nie łudziła. Na pocieszenie... Mam koleżankę, która w wieku 23 lat została rozwódką z trójką dzieci. Po krótkim czasie poznała "faceta po przejściach", który też miał dziecko i stworzyli bardzo szczęśliwy związek. Inna koleżanka; lat 26, 5-letnia córka i rozwód. Poznała wartościowego faceta, któremu to nic a nic nie przeszkadzało.

Hej, Doskonale wiedzial, ze mam dziecko i to od poczatku, nawet jak umawialismy sie to pisalam, zeby dal mi znac min.dzien wczesniej, bo musze zorganizowac sobie jakas opieke do dzieciecia, wiec nie sadze, zeby to go odstraszylo, choc niezbadane sa czeluscie meskiej duszy. Troche mi smutno, bo w sumie, gdyby nie bylo milo, to rozstalibysmy sie po godzinie, czy dwoch, a nie po pieciu..i ta cisza...widocznie musze jeszcze poczekac....

Gość bikuś pyrpyrpyr
ancymonka, czy robiłaś mu loda ?

Gość bikuś pyrpyrpyr
czy byłaś z nim w łóżku ?

Gość jolamajola
poczekaj az wroci z wyjazdu

Nie, ani w lozku, ani w zadnej innej konstelacji, calowalismy sie kiedys i to wszystko. Dlaczego wszystko lacznie z dyskusja musi sie krecic wokol seksu???

Gość BARDZO DOBRA RADA
wyślij mu smsa: Zapraszam Twojego ptaszka do mojego gniazdka. (ptaszek = jego kutas, gniazdko = Twoja szparka)

Gość pruchotka zielona
całowaliście się z języczkiem ? wymienialiście się śliną ?

Gość facet z ...
ancymonka31, skąd jesteś ?

Bardzo dziekuje za wszystkie powazne sugestie seksualne i inne, szkoda, ze wiekszosc spoleczenstwa mysli tylko i wylacznie o aspektach fizycznych, bardzo dobra rada, mam nadzieje,z e metode masz wyprobowana i skuteczna i do tego masz wiecej lat niz 15

Gość facet ma pewnie żonę
i działa z dystansem,rochania szuka ale ma jeszcze dylematy moralne,jak chcesz w następne gowno się pakować to gość jest idealny:)

Gość poznański koziołek
ancymonka, kiedy zrobisz mu loda ?

Gość korkociąg 5
ancymonka, kiedy wpuścisz go do swojej analnej dziurki ?

Gość sokolica777
tez obstawiam że on ma kogoś, gdyby byl wolny to po takim wieczorze na pewno probowalby dalej bo nie ma nic do stracenia. A tak zapewne ma i moze tego sie boi

poznanski matolku, gwoli scislosci nie zamierzam, akurat seks oralny jest dosyc intymna sprawa i wymaga zdecydowanego zaufania, choc rozumiem, ze w Twoim wieku kwestie tego typu sa pewnie drugorzedne

Gość wiesz co...nie panikuj
facet wyjechał tak? to daj sobie luz... jak sie odezwie to ok, jak nie to trudno. W każdym razie nie narzucaj sie, nie pisz pierwsza, jak bedzie chciał sie spotkac to cię znajdzie, bez obawy. A te 5 godzin fascynującej rozmowy mogło być też tylko takie dla ciebie, dla niego niekoniecznie. Faceci niestety inaczej postrzegają rzeczywistość... Moim zdaniem powinnaś czekać i tyle.

Gość Magda88896
Poczekaj może on odezwie się za ten tydzień, kobieta z dzieckim dla wolnego faceta to sprawdzian, niełatwo mu się zdecydować na związek z dzieciatą kobietą, nie naciskaj, daj sobie luz... on może nie chcieć żebyś się szybko zaanganżowała

Gość poznański koziołek
ancymonka, przecież jak wyjdziesz za niego za mąż, to będziesz mu robiła loda z połykiem; to jest obowiązek każdej żony

A miales matolku kiedys zone? O obowiazkach mozna mowic, jesli chodzi o finanse opieke nad dziecmi etc. jesli seks ma byc obowiazakiem, to ja dziekuje, nei zyjemy w purytanskiej Anglii XVI wieku, gdzie faktycznie zona musiala spelniac "malzenskie obowiazki", ale nawet tam, nie do pomyslenia bylo, zeby ze tak sie wyraze maz wsadzal zonie penisa do ust....

Gość poznański koziołek
Czy on już widział Twoją szparkę ? A jeżeli nie, to kiedy mu pokażesz ?

Gość ona8787
dzieci do szkoły! ale to juz! albo poczytac bajeczke! mysle autorko , ze powinnas czekac , na jakas wiadomosc od niego , wie przeciez gdzie Cie szukac..

Gość ancymonka do kici_kici
pomarańcze mnie podniecają

A sama nie wiem, po co mi te dyskusje, mysle, ze wiekszosc z tych mocno seksualnie wyemancuypowanych ludzikow jest na wagarach z gimnazjum i siedza sobie u kolegow pijac herbatke i przescigaja sie w "mocnych" tekstach". ALe moi drodzy sa inne formy na niezla zabawe- idzcie ulepic balwanka, pozyczcie kredki od brata z przedszkola i porysujcie sobie...lepiej robic to, o czym macie pojecie, wtedy nie bedziecie sie osmieszac....

Gość BARDZO DOBRA RADA
a ty ancymonka, zrób sobie dobrze = paluszkami pomasuj sobie szparkę do orgazmu