Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótko i na temat

wasze metody na zapomnienie i zagłuszenie miłości

Polecane posty

Gość krótko i na temat

zakochałam sie pierwszy raz w zyciu, ale oczywiście nieszczęśliwie jak to zagłuszyć? jak móc normalnie funkcjonować? bo potrafię godzinami słuchać muzyki (czasami nawet zapominam włączyć) i marzyć, nie moge spać, jestem non stop rozkojarzona, mnóstwo rzeczy przez to zawaliłam no pomóżcie mi, bo mam dość: zamiast spać to ja albo przypominam sobie albo wyobrażam różne sytuacje

Gość wwweewe
tez tak mam ;( ogolnie to walam nauke w szkole chce db sie wykształcic atu troje łapie;( przez głupią milosc ale wyznaje zasade ze mam jeszcze czas ;)

Gość Z ostrego
Znaleźć inny obiekt westchnień.

Gość krótko i na temat
uch, próbowałam zająć się kims innym, nie potrafi, nie umiem. cały czas słysze jego głos, widzę jego uśmiech, czuję jego dotyk ja jestem w maturalnej klasie i przez to cholernie dużo tracę. potrafię się na całą lekcję wyłączyć a jestem takim typem który w domu nie robi prawie nic :O muszę jakoś to przerwać, koniecznie, ale jak?

jeśli to świeża sprawa - musi trochę poboleć, nie ma rady. idź na imprezę, wypij trochę alkolohu, zwierz się komuś, popłacz, przytul w tańcu innego faceta - banał jest banałem dlatego, że jest skuteczny. nie myś o tamtym, nie oglądaj ani nie czytaj nic o miłości - za kilka tygodni będzie lepiej, do matury minie!!

Gość wwweewe
wiesz nie sadze zeby ci ktos pomogl ja jestem w klasie II lo i tez tak miałłam tzn mam :(( nie ma rady moze inny obiekt ale jak jest potrzebny to go nie ma . A rok temu to miałam jeszce gorzej bo ten gosciu chodził ze mna do szkoly i codzinnie go widziałam ;// nie zycze nikomu niespelnionej miłosci ;p

wystarczy przeniesc sie w przyszlosc, kiedy ty i ten chlopak bylibyscie jużw dlugim związku :D Zapewne byś się odkochała od razu :P Taki zarcik oczywiscie :) Ktoś u gory juz napisał dobrze:)

Gość wwweewe
albo wiesz załoz sobie cos wrodzaju pamietnika alebo na krtkach pisz szczerze co czujesz i pal to albo chowaj zeby nikt tego nie widział

Gość wwweewe
wenus bo to było tak ze w I klasie mi sie ktos podobał a w wakacje juz innego poznalam i wgl latałam za nim tzn niew takim sensie ze pisałam ale myslałam i koncu na imp sie bawilismy razem i kiedy wrociłam do domu to byłam chyba w 7 niebie wgl nie wierzyłam w to ze choc raz udało mi sie z chlopakiem ktory mi sie podobal to bylo takie cudowne uczucie ktorego w zyciu nigdy nie miała naprade . Ale Jak szcybko sie zaczełoo tak sie skonczyło od wakacji jest juz tyle czasu a ja jednak mysle . Teraz mniej juz nie wiem czy znow mysle o tym gosciu z mojej szkoły co mi sie w 1 klasie podobał tzn nadal jest fajny ale to nie ma sensu bo ja nawet w zyciu zdania z nim nie zamieniłam . I tak jest w całym moim zyciu nic nie wychodzi,

Gość krótko i na temat
niestety też widzę go codziennie jestem wściekła na siebie i na niego, teraz ta miłość potrzebna mi jak dziura w moście próbowałam łazić na imprezy, ale chyba zbyt świeże, bo jestem drętwa jak cholera, a alkohol owszem pomaga ale bym chyba codziennie uchlewać się musiała 😭 i jeszcze mam wrażenie że mnie rozkochał w sobie z premedytacją, jakby się bawił moimi uczuciami

Gość wwweewe
ja tak samo :) 'moj kochany pamietniku..'

Gość krótko i na temat
żebym chociaż przeżyła już jakieś miłości to by łatwiej było, a tak kurwa pierwszy raz i już musiało się tak skończyć

Gość wwweewe
chłopacy to debile > jA na poczatku piosenek słuchałam i chciał zeby on wiedział to co czuje ale on juz inna miał debil i jeszcze sie pytal czy zła jestem . tylko ja nawet nie wiem jak to wgl było z nim ;( tak widywalismy sie na imp pisalismy sms a pozniej nic tak nagle jak mi na sms nie odp co tam?

Poczekaj, sam się znajdzie.. Ja swego narzeczonego poznalam w 1 liceum idąc na pierwsze wagary w pierwszy poniedzialek wrzesnia.. poszłam z kolezanką ktora go znała bo blisko mieszkali- spotkalismy go i nas zaprosil do siebie (bo nie mialysmy co robić a on akurat mial wolne od pracy) I tak już leci :) Nigdy ani ja ani on bysmy nie przypuszczali ze spotkamy się nagle i od razu zaczniemy się spotkakać a potem związek.. zareczyny slub za poltorej roku.. :) Więc nie pchaj się w takie platoniczne milosci, bo to tylko męczy człowieka :) Nie wypelniaj sobie tej wolnej przestrzeni.. bo jak przyjdzie ten na ktorego czekasz, to nie bedziesz miala dla niego miejsca;)

wewewe smsy są glupie.. najlepiej to te telefony wyrzucić do kosza;) krotko i na temat- no tak niektorzy są frajerami, my musimy się nauczyc ich rozpoznawac :)

Gość wwweewe
Cudowna_Wenus1111 telefony? oni sa głupi . jie jest moje marzenie ? chciałabym zeby on za mna latal bo z tego co obserwuje to tamta ma go gdzies a ja bym mu takie kosza dała ze by padł !

Gość krótko i na temat
nie wkurwiaj mnie wenus :P właśnie to jest najgorsze, że jestem w tym wieku gdy te poważne związki sa, no jakby to ująć, normą, nie ma już głupiego gimnazjalnego "chodzenia" i sądziłam, ze jak "nas" równocześnie w koncu trafiło to jednak coś znaczy, ale się okazało, że żadnych "nas" nic nie trafiło, tylko kurwa mnie

Ja się cieszę że znalazłam 5 lat starszego faceta bo jakbym miala się użerać z takimi niedojarzlymi emocjonalnie facetami- rówieśnikami to chyba bym go po jakiś czasie zabiła :D:P Jeszcze znajdzie się taki który będzie Ci codziennie róze przynosił, nosił na rękach i jak bedzie okazja robił śniadanie do łożka :P;)

krótko i na temat-no tak.. ja się po prostu zawsze bede trzymać ze rok mlodszy, rok starszy i w tym samym wieku to łukiem omijać :) Facet musi być facetem.. A taki dzieciaczek to ucieka jak pieprz rośnie jak juz są jakies zoobowiązania, tak samo jeszt z wpadkami- kobietqa w ciązy a ten nagle staje się zagubionym chlopczykem itd. I no tak związki faktycznie już nie są tak "glupie" jak te z gimnazjum :D I już całiem emocjonalnie podchodzi się inaczej :) Krótko i na temat jak jesteś ze śląska to Cię wezme do klubu gdzie zapomnisz o wszytskim :D Wybor w facetach jest duży :P:)))

Gość krótko i na temat
właśnie widzę, nawet matka mi mówiła, ze dla mnie raczej starszy by się przydał niż taki niedojrzały chłystek ale podłość nie zna granic, jak można tak się bawić a podejrzewam, że wystarczy słówko a będę na jego zawołanie, bo zawsze będę się łudzić, ze może coś do jego zakutej pały dotarło

Gość krótko i na temat
to dobranoc🖐️ jak zrobię mu jakąś krzywdę to od razu mi się polepszy :D

moze za kilka lat:P szczerze powiem ze moj facet gdy byl w moim wieku albo w twoim to bawił się na imprezach, bawił się dziewczynami itd. Więc napewno kilka się znajdzie wyjątkow ale faceta miec najlepiej 20< :D mam kolezanke ktora w 2 liceum miala chlopaka z liceum tego samego i w tym samym wieku... i zaszła w ciąży.. no i ladnei pieknie przez rok udawali rodzinke.. i co ? :D zwiał.. nie chciał juz byc tatusiem on chce życ, bawić się - frajer :o Dobra ale koniec juz pierdzielenia o frajerach i o mlodych chłopczykach :P:) Napewno jednej milosc nie da się zabić druga

Gość krótko i na temat
aghrrr!! nie moge spać a na dodatek sąsiedzi się rozbijają po nocy (albo ci pieprzeni studenci sie nachlali i coś rozwalają albo się nachlali i robią remont :P) teraz naprawdę mam ochotę go po prostu pobić, ale jutro tylko się uśmiechnie i już będę jego buszuje po necie teraz i się zaczytałam w komiksy jakieś, no ale przeciez nei będę całymi dniami czytać

Gość No to ja doradzę
Powinnaś myśleć cały czas o wadach tego faceta, o tym co źle zrobił aż w końcu Ci się on obrzydzi.