Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nieufna

jak sprawdzić wierność faceta??

Polecane posty

Gość ona nieufna
Raz mu już pokazałam na co mnie stać. Mieliśmy umówiony wyjazd w srode na Węgry takie małe wakacje. Przygotowałam swoje auto, sama tez sie przygotowałam na ten wyjazd, W niedziele sie spotkaliśmy a w srode mielismy wyjeżdzać. Przyszedł mu jakis sms, prosił bym podała mu telefon. Oczywiscie zobaczyłam jej numer i zapytałam czy ma cos do ukrycia. Odpowiedział że nic. Grzecznie oddałam mu telefon, nie otwierając smsa, i chciałam tylko rzucic okiem co napisała, ale on tak szybko usunął tego smsa sprzed nosa że zobaczyłam tylko napis "USUNIĘTO". Wtedy postawiłam sprawe jasno - ja jadę na wakacje ale bez Ciebie, Ty jedź sobie z nią a z nami koniec. I przez cały poniedziałek i wtorek prawie na kolanach błagał bym go zabrała. Oczywiscie zmiękłam, pojechaliśmy razem, wszystko było ok. I wtedy po powrocie przyłapałam go na spotkaniu z nią.... Pomyślałam sobie wtedy że on stwierdził że skoro i tak wszystko mu wybaczam to spotkanie z nią też wybacze i tak sie stało. Znowu pokręcił się wokół mnie i znowu było ok... Ale ta kobieta powraca jak zły sen.... notorycznie i bez ustanku...

Gość blagal bys go zabrala
ten teatrzyk to nie na moje nerwy droosnijscie ty ;lubis zhisterie, szantaze i myslisz jestes cacy on jakis tez niezdecydowany

Gość Taju
JA tez tak myśle bez obrazy, ale to zwiazek bez przyszlosci. Tez taki mialem,

Gość ubona
Ja gratuluje ci wyrozumialosci. KAzdy zakochany czlowiek jest zdolny do tego by wybaczyc zdrade, to ze ty bys niew ybaczyla nie znaczy, ze inni tego nie potrafia.Nawet po pewnym czasie nie bycia ze soba, moze sie to zmienic, wiec przestan wypisywac .Znam to z autopsji. A mozoe wlansie mam wyobraznie i to dosyc spora. Czemu odrazu mieszacie dziwczyne z blotem . Tu chyba nawet nikt nie umeir zorumeic, tego, ze nie kazdy z nas jest taki sam i akzdy ma inne potrzeby , co innego go martwi. To, ze wy macie takie kontakty z bylymi facetami, a wasi partnerzy z bylymi kobietami to nie znazczy, z ekazdy to akceptuje ... Poza tym zalezy jakie sa to konbtakty i czy faktycnzie wasi obecni partnerzy wiedza o kazdym waszym spotkaniu i nie kryjecie sie z telefonami , gdy dwoni byly, potraficie normalnie rozmawiac przy swpim pratnerze itp. Nie wierze wto, ze nikt z was nie jest czasem zazdorsny o swojego partnera. Autorka sie martwi, poniewaz zostala w pewnien sposob oszukana. Jakby nie mogl jej szczerze powiedziec o tym wczesniej , slucha jet taka i taka sprawa , bede z nia pare chwil, pogadam i woroce, neid enrowj sie itp. on daje swojeje partnerce mniejsze lub wieksze powody do tego jak ona sie moze czuc. Moze autorka zbyt gwaltownie zareagowala za 1 razem, ale czasem tak jest nie panowala nad soba. Mysle ze teraz na to nie pzowoli i bedzie bardziej opanowana. Autorko moze to nic wielkiego nie znaczy, musisz z nim prozmawiac po prostu , nie ma innej rady.Moze juz sie wiecej to nie powtorzy, albo zacznie cie informowac o tym i uzna, ze powiennas wiedziec to i tamto.Powiedz mu, ze chialabys wiedziec o takich rzeczach.A zaczniesz sie bardziej martwic, gdy beda sie jakies naprawde dziwne sytuacje przytrafiac. Tu akurat malo ma do rzeczy stan kompleksowy-moim zdaniem. Kazdy ma jakies kompleksy. Jednak musze cie zmartwic, to prada , ze faceci lubia baby pewne siebie , moz ewlansie to w sobie poinnas zmienc. I przestac czuc sie gorsza od niej i od kazdej innej. Moze dla walsnej rozyejmosci, elszego samopoczucia i wygladu zapisac sie na jakeis cwiczenia :) czasem cos kupic i zorbic cos dla siebie . Musisz cos w sobie emic skoro z posrod tlumu wybral ciebie :) na spokojnie, nie denrwoj sie narazie nic "panikujacego" sie nie dzieje.

Gość ubona
a no i jeszcze chialabym dodac, ze skoro czujesz sie nieatrakcyja w jakis sposob to troszke mzoe byc sposowdowane wlasnie partnerem ... mzoe jakies bald poenia, pwoienen cie wspierac tak bys czula sie piekna .Moze daj mu cos do zrozumienia no i sama te zmsuiesz nad soba popracowac

Gość ubona
Wariatka z kwiatka ----------- "Wiesz, istnieją różne sposoby żeby odwrócić uwagę swojego chłopaka od innych kobiet. " mialabym prosbe podaj mi cociaz 2 takie przyklady, bo ejstem ich ciekawa?? sama zatanawiam sie co zrobic by partner byl skupiony tylko na mojej os.

Gość ona nieufna
Każdy z Was pisze cos innego, sama nie wiem co o tym myslec... Powiedzcie mi jednak mimo wszystko czy jest jakaś metoda by smsy adresowane do niego przychodziły też na mój numer??

Gość ubona
chyba sie da, ale to musi byc bodajrze odpowiedni telefon, odpowiedni porgram, ktory jemu musialabys tez wgrac w komorke- ale nie jestem pewna;/;/;/ musisz poszukac gdzies w necie, watpie by cie sie to udalo . a mam takie pytanie, czy on z telefonem chodzi wszedzie , np. do alzienki ? ma go zawsze i wsedzie przy sobie ?

Gość ona nieufna
do łazienki nie, ale w pracy ma go zawsze w kieszeni, zawsze blisko siebie.

Gość ubona
aha tak tylko pytam :) przewaznie ejsli facet ma sporo na sumieniu i wiele do ukrycia, to albo zasiewa gdzies pecjalnie telefon, albo nie yjmuje go zkieszeni i wycisza dzwieki, albo lata z nim nawet do kibla . Ja mojemu tak ufalam i wyslzo szydlo z worka ;] zacieawilam sie w koncu jego dzinwymz achowaniem, jednym dziwnym smsem i gdybym sie sama nei dowiedzal to bylabym andal oszukiwana , a tak sie dowiedzalam, co porabial sobie przez rok czasu. . .

Gość ubona
ale oczywiscie nie bierz sobie tego dos iebie u ciebie tak nie musi byc , pozatym ty masz inna sytuacje

Gość ona nieufna
ja starałam sie zachowywać spokój ale do pewnego momentu. Nie potrafie stać z boku i przyklaskiwać spotkaniom z byłą kobietą, po prostu nie potrafię. Poza tym gwarantuję, że jeśli dodałabym jej zdjęcie to wszyscy przyznaliby mi rację, że powinnam go sprawdzać i że mam podstawy do nie ufania. Przysięgam. To naprawdę piękna kobieta....

Gość ubona
echh nie prawda, napewno nie ejst lepsza od ciebie , przetan sobie wmawiac i sie zadreczac. no sorry, ze to napsize, ale podaj choc jedno zdjecie , bo az z ciekawosci chce to zobaczyc

Gość ubona
te wszystkie panie o silnych charakterach i bezgranicznym zaufaniu, sobie juz poszly ;/

Gość ona nieufna
Nie chce jej tego robic, to kobieta wysoko postawiona. Gdyby sie o tym dowiedziała to wiem ze miałabym rozwalony zwiazek a mnie chyba by zabiła. Uwierz mi na słowo że jest bardzo bardzo ładna. Porównać ją mogę: figurą do dereszowskiej, deliaktną twarzą do koroniewskiej, nogami do edyty górniak idealną fryzurą ale nie wiem do kogo słynnego mogłabym ją porównać. W każdym razie to kobieta idealna....

Gość ubona
nie no przesadzasz, ehehe i bez przesady myslisz, ze by sie juz odrazu dowiedzala, ze ktos tu podal jej zdjecie ;/ bez przesady

Gość hfhshhhh
Były mąż mojej kuzynki jeszcze przed ślubem miał kochankę i spotykał się z nią regularnie po ślubie.

Gość ubona
moze tobie wydaje sie idealna, a dla innych wcale taka nie musi byc. Toba kieruje troche zazdrosc, zlosc, i brak pewnosci siebie

Gość ubona
figura dereszowskiej mi sie nie podoba, i twarz koroniewskiej tez nie zaachwyca.Takze dla ciebie moze byc to ideal, ale dla ninnych zwykla kobieta

Gość ubona
to po cholere wyszedl za nia jak mial kochanke, wlasnie dlatego ja nie rozmue facetow. Swojego tez nie rozumiem choc mu raz wybaczylam:(

Gość hfhshhhh
Ale to niesamowite, że kobiety sobie nawzajem doradzają wybaczanie i podtrzymują u innych naiwność.

Gość k-m-sz
z tą zdradą i wybaczeniem nigdy nic nie wiadomo jak wyżej napisała pewna osoba.można mówić że się nie wybaczy, a jak przyjdzie co do czego, jak jest MIŁOŚĆ, to raz się wybacza... tez to znam, niestety, ale ztej drugiej strony :(

Gość ubona
yhmm ale kazda sie sama na to decyduje, to indywidualna sprawa ... mozna komus doradzic powiedziec swoje zdanie, a to jak ktos postapi to juz jego sprawa ... ja do tej pory nie mam pewnosci 100% czy zdradzil mnie fizycznie, nie zlapalam go na goracym uczynku, a sam zapiera sie rekami i nogami, ze do niczego nie doszlo, jedka zdrada to zdrada i korenspondowal z nia, oszukiwal mnie teraz kazde jego male klamstwo , powtorka tego co bylo to juz nie dam rady, teraz sama tez sie zastanwiam do tej pory czy dobrze zrobilam , nie ufam tak jak kiedys, on ciagle to buduje, ale we mnie juz sie cos wykonczylo dlatego sam nie wiem zy tego nie zakoncze, ciezko jest tak zyc ...

Gość hfhshhhh
Miłość jest po to i stąd się wykształciła w toku ewolucji, żeby kobiety mogły w ogóle spojrzeć na mężczyzn, dopuścić ich do rozrodu i utrzymać mężczyznę przy dziecku, żeby dzieciak miał co jeść. Kobiety, które to uczucie miały słabsze, nie rozmnażały się nie przekazując swoich genów lub nie tarzały się w upokorzeniu przed mężczyzną, przez co były bite lub zostawiane a ich dzieci umierały z głodu. Jest to takie zaciemnienie umysłowe, żeby nie widziała, że to w rzeczywistości niechluj, cham i skurwysyn i wybaczała właśnie.

Gość ale zwiazek...
Nie chcecie mieć nigdy dzieci, nie planujecie slubu, to co to za związek? Pary singli? Moze nie dziwiłbym sie tak, gdyby nei wasz wiek. Zastanawiam sie wiec co was tak na prawde łaczy, seks? chłodna kalkulacja, czy jakies inne profity wynikajace ze ''wspolnego zycia?'' Tu nie chodzi o to, że chce prawic Ci morały co powinnaś a co nie powinnaś robić, ale skoro zwiazek jest pozbawiony mocnych, dojrzałych filarow i jest taki hmm ''wolny'' to sie nie dziw, że facet zachowuje sie tak jak sie zachowuje, co nie znaczy że Cie zdradza, tak jak nie znaczy że Cie nei zdradzi. Zostań singielka, wyjdzie prawie na to samo z tym wyjatkiem, że nie bedziesz o nikogo zazdrosna, lub zaufaj facetowi i czekaj na rozwój sytuacji, jeśli faktycznie Cie zdradzi, to nie wiele stracisz oprócz ''miłości''

Gość do ubony taaaak poszly sobie
bo te wszytskie panie pracuja, jak pisaly, wiec nie maja czasu na siedzenie po nocach do godziny trzeciej !!! litosci !!! wy nie pracujecie i wymyslacie pierdoly jakbyscie sie przespaly moze byloby Wam lepiej naprawd strasszny zarut ze poszly sie wyspac, przed kolejnym normalnym dniem, w pracy i ze swoim partnerem, rozumiem, ze wam pozostalo tworzenie teorii spiskowych do spania !! to wam sie pierdoly glowy nie beda trzymac

Gość padneeee no nie mogeee
spucniete nogi gorniaczki ?? figora dereszowskiej ?? dereszowska jest piekna, ale figure ma srednia i delikatna urode koroniewskiej ?? chyba skwaszona... wez sie lecz kobieto

Gość jakby byla jej faceta byla
kaszalotem, to nie byloby problemu, czyli niestety widac, ze problem ma ta autorka tylko, bo wtedy nie bylaby zazdrosna a widze ze sie tylko o ten wyglad rozchodzi... wiesz co ?? faceci nie lubia histerycznych lasek, zakompleksionych, ale radosne pewne swej wartosci kobiety... pomysl