Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fitsportok

Konkurs foto Miss sportbb

Polecane posty

Gość pffffffffpffffffffffpff
O, zabrakło argumentów do dyskusji to się atakuje przeciwnika? Bardzo niski chwyt, bardzo niski: "Argumentum ad personam (łac. argument skierowany do osoby) pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym dyskutant porzuca właściwy spór i zaczyna opisywać faktyczne lub rzekome cechy swego przeciwnika, nie przebierając przy tym w słowach. W ten sposób unika stwierdzenia, że jego racjonalne argumenty zostały wyczerpane, a jednocześnie sugeruje audytorium, że nasze poglądy są fałszywe. Dodatkowo, obrażanie oponenta ma na celu wyprowadzenie go z równowagi, tak by utrudnić mu adekwatne reagowanie na przedstawiane postulaty."

Gość madonnnna
J.w każdy sprzedaje się jak chce, każdy sprzedaje co chce.

Gość Czarnnnnnnnnnnnaa
90% osób uważających, że ma co pokazać stara się to zrobić. Taka jest natura ludzka. I czy to jest ciało, czy inna zdolność człowiek pragnie poklasku. Bo człowiek jest zwierzęciem stadnym, poza tym pragnie aby w swoim życiu gdzieś go zapamiętano i chce coś osiągnąć. Choćby mały sukcesik. W tym konkursie nie mogę wziąć udziału bo nie mogę pokazać twarzy, a to jest niestety obowiązkowe. Nie mogę jej pokazać dlatego że pełnie funkcje publiczne i społeczne. Natomiast w tym samym miejscu pokazuje się z wyciętą głową. Mam co pokazać i pokazuje, jeśli narażę się nawet na krytykę to będzie to motywacja do cięższej pracy nad sylwetką. I tak jak ktoś już wcześniej napisać. Garbata, niska, kulawa, szpetna - będzie pisać o innych powodach niż wygląd.

Gość zgadzam się z
czarną, nie rozumiem oburzenia innych człowiek oprócz poklasku, potrzebuje też czuć się lepiej od innych, choćby poprzez to że nie musi się rozbierać się przed aparatem pewnie dla większości dziewcząt te pare stówek nie jest głównym powodem sama nie bardzo mam co pokazać, ale chętnie oglądam te zdjęcia, lubie patrzeć na ładne ciało i kobiety i absolutnie nie uważam że to coś zdrożnego takie czasy, a poza tym jakies chore umoralnianie i wywyższanie się z jakiś powodów jest bardzo destrukcyjne-wbrew pozorom

Gość odb
pfpfpf , Mrs. International

Gość zgadzam się z
nie ma zezwoleń na ściągnięcie załącznika ;)

Gość Czarnnnnnnnnnnnaa
Udało się te z w linku otwierają się.

Gość eeeeejjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zobaczcie tą Majeczkę! Omg! ;\

Gość Fitsportok
Pokaż swoje, i trzymaj fason w wypowiedzi. Czarna szacunek. Pozdrawiam.

Gość madonnnna
Czarna, wygrana byłaby w kieszeni. Masz 35 lat a zarżnęłabyś te gówniary bez problemu. Jakie treningi i dietę stosujesz na tą długowieczność ?

Gość zgadzam się z
niestety w dalszym ciągu nic nie widze, pewnie mi coś nawala

Gość TomaszTomaszTomasz
zgadza się - nie otworzy Ci się bo nie masz konta na SFD i sportbb. Tam są dodane jakieś sidy i będą to widzieć tylko ludzie z kontem lub po odjęciu sidów. Czarna przerób te zdjęcia jakoś bo warto by to dać dla wszystkich. Ty masz potencjał na bycie Miss Fitness nawet europy. I nie mówię tu o weteranach. Czemu nie idziesz w tym kierunku ?

Gość zgadzam się z
nie sztuka mieć 15 +, 20+ żeby być niezłą laską sztuką jest zachować taki poziom 30 +,40+ ba nawet 50 + powodzenia!

Gość Czarnnnnnnnnnnnaa
Dziękuje. Starty w zawodach profesjonalnych nie są wcale tak zdrowe jak to się o tym mówi i widzi. To jest zabójstwo dla organizmów zawodniczek. Kiedyś startowałam z dobrym, a nawet bardzo dobrym skutkiem. Obecnie mam inne zajęcie dochodowe, a sport tylko dla siebie i dla forum gdzie jestem właścicielem i moderatorem. Jak ćwiczę i jaką dietę stosuję, to zapraszam do mnie na forum http://sportbb.pl/ Dział Kulturystyka i Fitness. Ten temat nie o mnie więc nie chcę tu bałaganić. Proszę już skupić się na Miss, obecnie jest 30 kandydatek. Mnie podoba się Anna_Ig - Photomodel i na nią będę stawiać.

Gość jarekbaguś
Czarna, bynajmniej wiemy z kim rozmawiamy. Wiem, że to nie temat o Tobie, ale jesteś super. I chyba nie będzie już w tym temacie rozmów o innych kandydatka tylko o Tobie. Piękne ciało, piękna sylwetka jestem zauroczony. Pozdrawia fan/wielbiciel ładnie zbudowanych kobiet.

Gość dagmarkaka
Czarna by wygrała.

Gość pffffffffpffffffffffpff
Czarna by wygrała, bo coś sobą prezentuje - pracę nad ciałem, zacięcie sportowe, wiedzę o sporcie i odżywianiu (bez tego się nie da takiego ciała osiągnąc). Ale panienki z tego "konkursu" nie reprezentują fizycznie nic prócz wyciętej bielizny, i naprawdę nie wiem, co one robią na tym forum.

Gość Martinsmithhhh
ritula jest naprawdę sexy, ale brak sportowej sylwetki.

Gość tezmiciooos
Pratycznie żadna nie ma tam sportowej sylwetki, zwykłe panienki z fotka peel.

Gość Nidwiediwama
Zobaczymy która wygra, przecież nie mysi wygrać np. chuda, a;bo umięśniona. Może jednak wygra sexy dziewczyna.

Gość ejżejejejzee
A sexy to znaczy co? Plastik i tipsy?

Gość Nidwiediwama
nie koniecznie, jest kilka naturalnych dziewczyn w tym konkursie.

Gość a ktoś mi może powiedzieć o co
tam chodzi? nie ma żadnych zasad, nie wiadomo co jest oceniane, nie wiadomo przez kogo, nie wiadomo po co, nie ma w regulaminie żadnych zapisów na temat zabezpieczenia zdjęć uczestniczek (może dziwna jestem, ale nie zależy mi, żeby moje zdjęcie mógł sobie skopiować byle kto do byle czego) etc. Słowem: zero profesjonalizmu, za to voyeuryzmu 100%.

Gość Nidwiediwama
Przecież jest tam regulamin, a jak dobrze wiesz zdjęcia da się kopiować ze wszystkiego, nawet jak je zabezpieczysz - to ktoś da Print Screen i już ma. Czy to jest ważne ? że ktoś skopiuje Twoje zdjęcia ? jak je dajesz tu czy tam, żadna różnica. No chyba, że nie dajesz wcale to się już rozumie - wtedy zagrożenia brak. Zresztą po co komuś zdjęcia kopiować. Są 100000000000000000oooo w necie zdjęć ubranych i rozebranych kobiet.

Gość Martinsmithhhh
Pewnie, że Ci ściągną każde zdjęcie z każdej strony i nie wymaga to żadnych umiejętności.