Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prukwa stara i samotna

Jak wygląda u Was poranek wigilijny?

Polecane posty

ale oni już są odszyfrowani i podanie telefonu na forum nie spowoduje zabicia ich w ciemnej bramie czy w nie oświetlonym przejściu ulicznym . Ja muszę pozostać czujny do końca:D abyście o Kmicicu rozmyślać przy miodzie co mieli:classic_cool:

Gość dor,
U mnie w Wigilię też się pości aż do wieczerzy, więc wspólne śniadanie odpada. Zazwyczaj w Wigilię 'odświeżałam" dom tzn. kurze, odkurzanie (bo takie wielkie porządki to kilka dni wcześniej, ale wiadomo że po gotowaniu, ubieraniu choinki itd. trzeba poprawić efekt) i pomagałam mamie w kuchni przygotowywać ostatnie potrawy, ewentualnie pakowałam prezenty czy coś. W tym roku pierwsze Święta po ślubie, w swoim mieszkaniu, więc nie wiem do końca jak to będzie wyglądało. Nie za bardzo lubimy z mężem takich świątecznych mięsiw i ciężkiego jedzenia, poza tym praktycznie całe Święta będziemy poza domem, więc gotowania dużo nie będę miała. Większość zrobię dwa dni lub dzień przed Wigilią. Choinkę też zawsze ubiera się u mnie w wieczór przed Wigilią. Mąż niestety musi iść na kilka godzin do pracy, więc ja pewnie zrobię w tym czasie sałatkę i pojadę z mamą na cmentarz do taty. Wigilia u teściowej, a później u mojej rodziny, więc najemy się za dwie imprezy ;) Pierwszy dzień Świąt tradycyjna wielka impreza z całą moją rodziną, drugi dzień u teściowej z rodziną męża. Nie mogę się doczekać Świąt :) A zakupy chyba zrobię wcześniej, przynajmniej wszytko co się da, bo przedświąteczne zamieszanie i kilometrowe kolejki mnie przerażają!

Gość da da da niet niet niet
alkohol... w zasadzie to wódka.. potem jak nie ma to wina... na stole ogórki... i grzybki...

Gość golciaa
kurwa 😠 jakis papudrak mnie obudzil dzwoniac w domofon ...ulotki mozna otworzyc no kurwa mac a tak juz spalam smacznie😡

Gość golciaa
zaraz mnie jasny szlag trafi takam wsciekla jest 😡