Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foeor

Czy tez byscie byli zli na takie pytanie od kolezanki ze studiow?

Polecane posty

Gość foeor

Kolezanka ze studiow zaocznych pisze do mnie smsa jak mi poszlo kolo. Pisze jej ze do przodu. Ta wysyla smsa ile mialam punktow. Wkurzylam sie na to pytanie bo co ja to obchodzi, jestem na tych studiach zeby zaliczac nie sa dla mnie wazne oceny i nie lubie jak dziecinnych pytan " co dostalas?- takie glupie porownywanie sie czy nie wiem co. Mam 27 lat ona dopiero po licencjacie jest. Jestesmy obydwie na magisterskich . Nic jej nie odpisalam bo po prostu nie chce. Co o tym sadzicie? Wkurzylam sie na to pytanie no :/

Gość jakos sie dziwnie wkurzylas
nie rozumiem co Cie tak wpienilo... Zwyczajnie sie zapytala, matko no... Z zyczliwosci pewnie. Skoro sie tak obruszylas to pewnie sama jestes taka jedza, ze wypytujesz o takie rzeczy i sie caly czas porownujesz do innych... Diagnoza: przewrazliwiona jestes :O

Gość foeor
z nerwow pękła mi zyłka w głowie i straciłam wzrok na jedno oko

Gość foeor
tak sie zdenerwowałam że zasłabłam i leże między łózkiem a fotelem i nie moge wstać wezwać pogotowie ?

Gość kim miki
Tez bym sie wkurzyla. To dzieciak i tyle jeszcze zyje ocenami.

Gość ja bym się nie wkurzyła
bo jestem ponad takie bzdury

Gość MATKA DYREKTOREE
i podbij oko do tego - bo zobaczyła na liście ile masz punktów.... ;) coś mi mówi, że poszło ledwo na trzy..prawda ?:) jak na poziom zaocznych studiów - to trzymasz fason :classic_cool: 🖐️

moze zrobmy liste,o co w naszym wieku juz nie mozna sie zapytac...jak dla mnie normalne pytanie,dziewczyna jest ciekawa wiec zapytala i tyle...

Gość kim miki
a jakby dziewczyna zapytala was co w tym dziwnego ze spytala kolezanki ile dostala punktow to byscie jej pisali- co sie wtracasz w czyjes zycie! hahaha tacy wlasnie jestescie.

mysle,ze ta granica wieku,kiedy mozna pytac o punkty,to jakies 19-20 lat...takze my juz jestesmy za starzy:) Glupi temat = glupie odpowiedzi...

Gość pewnie dostalas malo
punktow i tyle. a co jest dziwnego ,w tym ze ludzie porownuje sie do siebie? taka jest ludzka natura. ja tez lubie proownywac, tak ze zwyklej ciekawosci i tyle.

Post, rzeczywiście trochę głupawy... ale sorry... To na ile kto zaliczył to jego sprawa. Jego życie, jego buty... Ale ja ogólnie nie lubię wścibskich ludzi i pytań z rodzaju: kiedyś ślub? kiedy dziecko? ile zarabiasz? albo:nadal sama? i to od zupełnie obych osób. Zawsze wtedy myślę o rozwalającej odpowiedzi Bridget Jones: tak, bo moje ciało jest pokryte łuską:) Trzeba było odpisać: tyle, że wystarczyło. I nawet jesli autorka miała mało punktów - jej sprawa. Kogo to obchodzi? ludzie.......................

Gość Blowww ;)
haha te podszywy są zajebiste hahaah między łóżkiem a fotelem :D:D

Gość foer
Zaliczylam na 4,5 i jestem przecietna studentka. Dlatego tez nie chce jej mowic bo juz nigdy mi nie pomoze z zawisci ze dostala nizsza ocene a jest lepsza.