Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Mój kafeteryjny pamiętnik online

Polecane posty

W tym topiku będę prowadził swój wirtualny pamiętnik przegrańca. Poniedziałek 6.12.2010 Drogi pamiętniczku, ostatnio znowu nie wygrałem 23mln w totka:O to zaczyna robić sie na prawde frustrujące. czy tylko ja mam takiego pecha i tak mnie los nienawidzi?:?:O Zrobiłem wszystko co mogłem by wygrac, kupiłem los, pomodliłem się i co? NIC! nie trafiłem "6", dacie wiarę? konkretnie to nie trafiłem ani jednej liczby:/ jaka jest szansa nie trafić ani jednej liczby?:O czym sobie zasłużyłem na takiego pecha? Mam nadzieję pamiętniczku że następnym razem się uda, ile można przegrywać? czy mi się od życia nic nie nalezy?:( chociaż te 3mln trafić. czy wymagam tak wiele? nie! Plan zadań na dziś: 1. lenić się (częsciowo zrealizowane), 2. odświeżanie kafe (w toku) 3. podszywanie się 4. odpoczywanie po puntach 1-3 5. Kupić sobie jakiś prezent na mikołajki, np jakieś droższe i lepsze piwo typu harnaś 6. urczyście wręczyć sobie prezent i udac zaskoczenie. 7. serialowy maraton: pierwsza miłoś, m jak miłość, miłość nad rozlewiskiem, tylko miłość. 8. Dyżur na kafe 9. Zasłużony odpoczynek po ciężkim dniu 10. Sen Mam nadzieję że dziś uda mi się w końću zrealizować wszystkie zadania. Zamierzam zmienić swoje życie i być konsekwentny w kwesti planowanie-wykonywanie zadań. Koniec wpisu.

Gość kozibonk.........
hahahahaha! bardzo fajnie napisane. super sie czytalo. normalnie -NIEZAPOMNIANE przezycie, nie moge sie juz doczekac co bedzie jutro.

Kochany pamiętniczku. Kolejna porażka i upokorzenie:O🖐️ chciałem kupić sobie ten prezent na mikołajki ale do harnasia zabrakło mi 23gr:O dlatego że wcześniej postanowiłęm wyjątkowo zaszaleć i kupiłem sobie snickersa max..no ale to jakoś bym przezył. chciałem kupić jakieś tańsze piwo ale ...pani w sklepie nie sprzedała bo "pijanym i narkomanom nie sprzedajemy". a ja byłem w 100% trzeźwy. i nie ćpam. więc o co ejj chodziło? bo czy troche podkrażone od siedzenia 24h na dobe na kafe to odrazu narkoman? ta baba zepsuła mi mikołajki:(