Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

Potrzebuje pomocy przy kompie

Polecane posty

chciał bym na własnym kompie stworzyć książkę kucharska dla siebie z moimi ulubionymi przepisami Jakiego użyć programu ? znalazłem program apetito bazujązym chyba na Adobe Air i o to właśnie mi chodziło o taki atrakcyjny wygląd ale tamten program łaczy się z netem i ma mnóstwo przepisów których nie potrzebuję a ja potrzebuje czegoś dla siebie i przede wszystkim ładnie wygladającego

Gość szczupła krokodylica
jesteś homo ?

jak mi napiszesz po co Ci ta wiedza o mojej orientacji seksualnej i jak to się odnosi do zadanego prze ze mnie pytania to Ci odpowiem

Jakiego użyć programu ? najlepiej to Worda :) piąte koło taki wyjadacz na kaffe,taki zasłuzony kaffemanik,tyle lat na kaffe a zadaje takie "creamowe" pytania ;)

Gotowanie, dom, ogród. Tam Ci powiedzą jak to zrobić. Tutaj tylko uczuciowcy. ; ]

Gość piąte koło do Bó
dzięki kotku

Gość piąte koło do Bó
Kocham Cię !

Gość piąte koło do Bó
masz ochotę na seks ?

Nie ma czasu, zarobiona jestem. Jutro zapytaj. ; ]

ale mi właśnie chodzi o to by nie było to w wordzie bo to potrafię i nie będzie to atrakcyjne mi chodzi o wygląd ma być fajny a co do przesiadywania na kafe to juz od dawna tu nie bywam

Gość sdfsdfsd
piąte koło jest mega, mega dziwny kiedyś rozmawiałam z nim prywatnie ... dziwak... mówił w ogóle bez sensu

zuważyłem piate koło ;) pamietam cie z przed paru lat,to chyba nie było topa że nie miał twojego wpisu :P a co do programów to jest tego full w necie:) ewentualnie idz do Empik-u weź pierwsza lepszą gazetę komputerowa z płytą ,popatrz i poszukaj a na pewno znajdziesz jakis program do katalogowania przepisów :) 🖐️

regres coś kłamiesz przecież ciebie jeszcze na tym kafeteryjnym łez padole nie było- jak piąte krążył po topach

no szukam własnie i nie mogę znaleźć czegoś co mi będzie odpowiadało dlatego pytam jak się robi i w czym tak wyglądające programiki jak bank smaków sdfsdfsd - a ty co kompleksy sobie leczysz czy jaki masz inny problem ??

Gość piąte koło do Bó
już jest jutro, więc sie pytam: Czy moge Cie rozdziewiczyć ?????????????!

ikuś regres już był tylko wtedy czytał i zrobił może 3 wpisy w pomarańczowym kolorze ... to były czasy komisia,miedzy oczy,30-tki w garsonce pestki,melni,Tamari,szukanie i takie tam inne postacie

tak to były dokładnie te czasy a więc byłeś wredną pomarańczą !!

a ty się piąte nie unoś temat ci przynajmniej podnosimy znajdzie się znawca to pomoże

dziwi mnie ocenianie kogoś kogo się nie zna po czym , po jakiej rozmowie która była lub nie w necie nie unoszę sie Ike tylko odpisuję

tak to były dokładnie te czasy a więc byłeś wredną pomarańczą !" byłaś także ty ike :) Nie ikuś nie byłem wredną pomarańczą bo sie nie udzielałem praktycznie wcale ( czytałem w wiekszosci duzo postów) i na tym sie kończył mój udział na forum

wiem, że byłam:P byłam wtedy tu nowa miła, grzeczna i uczynna:D

no tak coś kojarzę :) miałas foty w stopce i wszędzie łaziłaś z 30-tką w garsonce :P

nieeee my wtedy za sobą nie przepadałyśmy ja wtedy łaziłam za komisiem:D

no nie wiem tak mi sie wydawało ze gdzie garsonka to i ty :) a za komisiem to chyba wszystkie biegały tamari,ty,garsonka,polaola ( vel wiadomo kto :p)