Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelj

Prawdopodobienstwo zaplodnienia

Polecane posty

Gość pawelj

Witam ! Mam takie pytanie. Kochajac sie ze swoja dziewczyna w gumce doszedlem w niej, a że jej takze juz nie wiele brakowala kontynuowal stosunek jeszcze przez ta chwilke. Skonczylo to sie tak ze moj penis opadl i wyszedl z niej. Mialem na sobie prezerwatywe ktora nie pekla bo sprawdzalem, a moje dziewczyna miala najprawdopodobniej dni plodne. Czy ryzyko zaplodnienia jest duze ??

ja mialam dni plodne i kochalam sie z chlopakiem tyle ze bez zabezpieczenia i on sie we mnie spuscil. ale ja mam takie szczescie ze i tak pewnie nic z tego nie bedzie:/

Gość pawelj
No dla mnie i dziewczyny poki co szczesciem byloby nie miec dziecka na tym etapie. Tak wiec ??

Gość dfsdgfsdgfsd
jak kobieta ma dni płodne to Ż A D N E !!! zabezpieczenie nie chroni przed ciążą w stu !!! procentach. Ani gumki, ani tabsy, ani spiralki ani nic innego. Dziwne że tego nie wiesz.

Tylko,że jak bierze tabsy to nie ma dni płodnych w ogóle:) Do autora- jeśli nic nie wypłynęło górą prezerwatywy i została na penisie to myślę,że ok.

Gość pawelj
gora byla suchutka, zreszta jak caly penis. Tylko u podstawy byl mokry i wyplynelo spod gumki troche dlatego ze juz byl zwiotczaly. ale znowu jak juz byl zwiotczaly to bylem na zewnatrz.

Gość pawelj
uf to nie uspokoiliscie. Dzieki za odpowiedzi !