Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milalalalalald

FOTKI DO OCENY

Polecane posty

Gość wurkotek bbbbbbbbbbb
masz 15 lat

Gość ewrqwerqer
sdasda

Gość milalalalalald
sledz w puszcze dlaczego?

Gość milalalalalald
dziekuje za oceny , ktos jkeszcze?

Gość zwrotnik kota psa i warszawa
sformułowaś temat jak ja kilka dni temu :P no więc wiek 17-20 fajny styl ubioru nie podoba mi sie kolczyk w nosie i taka opalenizna do zbyt jasnych oczu oczy ładne no przeleciałbym CIe jakbym byla facetem :P z charakteru raczej fajna, imprezowa? niegłupia...moze miec przystojnego brata :D

Gość milalalalalald
podnosze

Gość ubluien xhromee
ale co to masz na biuscie? mleko ci wyciekło ? :O

całkiem ładna :) ja bym jej dał 17-18 lat z charakteru pewnie należy do tych bardziej twardo stąpających po ziemi ;)

Gość milalalalalald
zwrotnik kota i cos tam...nie rozumiem, bo po raz pierwszy zkladam taki temt na forum

no też założyłam topik w którym pokazałam fote i pytałam ile mam lat i co powiedzą o mnie z charakteru :P podbne myslenie masz do mnie , wiec obstawiam że jestes tak sammo fajna i bystra jak ja :D a ile masz lat w końcu?

Gość milalalalalald
aha!! o to ci chodzilo:) zle zrozumialam, z wiekiem jeszzce sie wstrzymam, chcialabym zeby jeszcze ktos cos napisal, poczekam jeszcze , dzieki za mile slowa, fakt mam brata przytojnego ale uwaga...on jest gejem:) albo bi, jeszcze sie nie rozgryzl w kazdym razie obecnie jest w zwuiazku z facetem

milalalalalald -> tak na przyszłość nie radze szukać kogoś na kafe bo się okaże że mieszkasz na 2 końcu Polski ;p

haha :D dobre z tym bratem, ale to szkoda , że gej :( i co rodzina na to , akcpetuje zwiazek z facetem?

Gość milalalalalald
leviatanku ja nie ejstem tu w celach matrymonoialnych, chyba oszalales!!! poza tym jestem w bardzo udanym zwiazku....pfff co za myslenie... wracajac do brata..coz, prawda taka ze nikt nie wie...mamy tylko rodzinke nad morze, to jest siostra mojej babci i jej rodzina i gdyby kos z nich sie dowiedzial...uuuuu chyba by go wykleli...sa bardzo religijni, nasza mam nie zyje, ojca nie mamy. wiesz w pl z takimi rzeczami do ludzi to jak wydac na siebie samego wyrok....tak wiec wie o tym jedynie jego przyjaciolka no i ja

w udanym związku? wiec po co ci oceny wyglądu, wieku i na jaki charakter wyglądasz? coś mi się wydaje że to "związek"

Gość milalalalalald
leviatan od tak bo mi sie nudzi, bo bylam ciekawa czy np po wygladzie mozna mniej wiecej ocenic charakter czlowieka, oczywiscie to sa tylko domysly...no a poza tym ciekawilo mnie to jak obcy czlowiek naprawde mnie ostrzega, tak obiektywnie. tyle.....dziei za wszytskie oceny, ktos jeszcze?

Gość milalalalalald
up

Gość kkk343242
co za parszywy borsuk ?

Gość milalalalalald
mam 26 lat:) wiec sama nie wiem czy plakac czy sie smiac po waszych ocenach:):)

jasne ,że sie ciesz! to dobrze młodo wygladac, i łatwiej o znizki np na ZTM :D a co do leviatana to frajer jest, jak jestes tu nowa to nie wiesz ale to desperat i doszukuje sie wszedzie mozliwosci poznania panienki, na niego nawet grubaski kafeteryjne nie polecą. levi siedz dlaej na babskim forum , nie miej dziewczyny , wszyscy z kafeterii beda w zwiazkach ale nie ty bo przegrałes życie :D aha jedyne co mozesz to porady pisać na macierzyńskim , może staraczki cie docenią jak bedziesz zbierał ich dane dot. sluzu i fasolek :)

Gość milalalalalald
, może staraczki cie docenią jak bedziesz zbierał ich dane dot. sluzu i fasolek :):):):>):):):):):) leviatan juz tu chyba nie zaglada. a szkoda

Gość mam fotki wszystkiicch chyba
pewnie ten stulejarz już wali swoim mikropenem w blat ;D on tak ma , zawsze jak wejdzie na topik z fotkami lasek, popisze i ucieka , zawsze. zawsze z chusteczkami :D a tak poza tym to odwazna dziewczyna, wiele lasek boi sie pokazac

Gość fjnfuhdfu
o Boże!;O masz 26lat?!!!!!! jak nic wyglądasz na 16-17 :) bardzo ładna twarz, wydajesz się inteligentna i sympatyczna dziewczyna ;)))