Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooOnaaa.....

Jaki rozmiar stanika?

Polecane posty

Gość ooOnaaa.....

Dzisiaj liczyłam sobie obwód w biuście i pod biustem Pod biustem wyszło mi 77 a w biuście 85. Jaka to już powinna być miseczka. A, B, C...?

Czytałam z szeroko otwartymi oczami i zastanawiałam się, skąd krisline w końcu dowiedziało się jak dobiera się rozmiar stanika. "Autorką artykułu jest Maria "Maheda" Dastych, znana w Polsce specjalistka od bra fittingu." To wszystko wyjaśniło :D Brawo dla krisline.

Swoją drogą mi bardzo pomogły wszystkie artykuły zamieszczone na stronie Krisline. Dowiedziałam się dużo ciekawostek na temat dobierania stanika, co moim zdaniem jest bardzo na plus dla tej firmy.

Pomóc może tylko ten jeden, reszta tylko może zaszkodzić... I tak czy tak krisline to dalej beznadziejna marka, bo co im po dobrej instrukcji jak staniki mają do niczego. A Ty reklamujesz ich na każdym kroku :O

Gość no tak rozmiar rozmiarowi
nie równy , często kobiety źle sobie dobierają często święcie przekonane ,że noszą jakieś tam 75-80 a te pasują na tęgie kobiety podam przykład http://allegro.pl/george-36f-80f-i1360292701.html 80tki która pasuje na wielką kobitkę ;) może nawet spasowałaby takiej co dotychczas nosiła obwód 100 , widzicie kolosalną różnicę?rozciągliwce george ;)

Głaszczka, mam 3 staniki tej firmy i nie uważam,żeby były do niczego. Co do mojej rzekomej reklamy-może jest w tym trochę racji. Cieszę się, że są polskie marki, które mogą konkurować z firmami takimi jak np. Triumph, co więcej w moim odczuciu wypadają zdecydowanie na plus. Nie każdy jednak o tym wie.... @no tak rozmiar-hehe, na rozmiary z Wysp trzeba brać duuuużą poprawkę;)

Gość truimf nic nie jest wart
czemu w polskiej mentalności triumf jest uznany za luksus? to tylko ładne sklepy metki i katalogi a z biustonoszy drogich jak czort i na dodatek szytych w chinach, po pierwszym praniu szmata zostanie, i dopiero po praniu okazuje się jaki to rozciągliwy chłam i pani ekspedintka widząc większy biust mówi że mają być 1,5 cm ramiączka bo ma się biust na nich trzymać i wyśmiewają Triny i Susanach tylko wieśniary kupują w sklepach triumfa chyba albo jakieś stare babki z sentymentem do pewexów , w triumfie zostały dobre tylko bawełniane gacie

Przy Triumphie krisline wypada na pewno lepiej, chociażby ze względu na szerszą rozmiarówkę, ale np staników Ewy Michalak nie ma co z krisline porównywać. Brytyjskie staniki też są o wiele lepsze od krisline i ja np wolę kupić coś naprawdę dobrego, a nie coś pomiędzy, zwłaszcza, że ceny są mniej więcej takie same... Zresztą na pewno już Ci to pisałam.

Głaszczka, staników Ewy Michalak do Krisline , nie porównuję, bo jeszcze ich nie widziałam, a co do brytyjskich produkcji, to ja stawiam na Polskę :)