Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammi0000

Jak myślicie? Lekarz zostawi mnie w szpitalu?

Polecane posty

Witam! Termin porodu mam na 27 grudnia, a z miesiączki na 21 grudnia. Także jeszcze 3 tygodnie i będę mieć święta pewnie w szpitalu:) Moje pytanie jest takie: Lekarz kazał mi przyjść do szpitala już 16ego. Nie wiem czy będzie chciał mnie zostawić, ale powiedział, żebym wzięła już ze sobą wszystkie rzeczy do porodu. Czyżby chciał mi wywołać poród przed terminem? Żeby mieć mniej pacjentek w święta, a może to lepiej dla mnie żebym na święta była już z dzidzią w domu? Jak myślicie?

Gość śmieszą mnie takie tematy
jak lekarz cos mowi co jest dla Ciebie niezrozumiałe to się go pyta wtedy o to, a Ty pomyslalas sobie wtedy zapewne tak: " o co mu chodzi? hmnm.. zapytam dziewczyn na cafe:)" :o

Moim zdaniem poniewaz jestes/bedziesz w twrminie lekarz kazal asekuracyjnie wziasc torbe,bo zawsze moze sie cos zdarzyc.Malo prawdopodobne,ze jesli nic nie bedzie sie dzialo to wywolaja porod.

"o co mu chodzi? hmnm.. zapytam dziewczyn na cafe " :D No nie mogę, dobre to było, uśmiałam się nieźle!!!!

Zależy jaki lekarz. U mnie w szpitalu to niechętnie przyjmują przed terminem, a na termin z miesiączki w ogóle nie patrzą, tylko z pierwszego usg. Mnie przyjęli 7 dni po terminie, a wywoływali 11 dni po terminie z usg.