Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe jak długo

W jaki sposób i kiedy zaczęły Was boleć w ciąży piersi?

Polecane posty

Gość Ciekawe jak długo

Tak się zastanawiam, bo w sumie nigdy mnie piersi nie bolały, a tutaj przez ostatnie kilka dni nie mogę się nawet przytulić do mojego M. Bolą mnie piersi, ale w sumie całe, a nie tak jak się spodziewałam same sutki. No i bolą jak dotykam, jak nie, to ich nie czuję. Jestem w 26 d.c. i się zastanawiam, czy może się udało... na test jeszcze za wcześnie, ale te piersi... Jak było u Was? Bołały Was całe, czy tylko sutki i od kiedy zaczęły boleć?

Gość no pewnie
mnie bolały całe piersi, szczególnie przy dotyku, nie mogłam leżeć na brzuchu, a zaczęły boleć zaraz po owulacji, a przestały ok 10-11 tygodnia ciąży

Mnie najpierw bolały same sutki i w zasadzie nie tyle co bolały co zrobiły się bardzo wrażliwe na dotyk i jak np. zakładałam samą koszulkę po prysznicu to myślałam, że zwariuję, to było na jakieś 2 dni przed terminem w którym normalnie dostałabym miesiączkę

Gość Ciekawe jak długo
Dzięki :) Pewnie sobie wkręcam, bo jakoś mi się wierzyć nie chce, ale... miło sobie powkręcać :)

Gość no pewnie
jak masz cykle 28 dniowe, to możesz już zrobić test, powinna być blada kreseczka

Gość Ciekawe jak długo
Owulacje miałam 26, więc teraz jest 11 dzień od owulacji... myślę, że to za wcześnie, a mam tylko 1 test... wczoraj rano robiłam i był negatywny, więc juz sama nie wiem...

Gość Ciekawe jak długo
w sumie wychodzi na to, że będę miała cykl 30 dniowy... więc chyba za wcześnie. A co z tymi piersiami, kogoś jeszcze bolały?

Gość no pewnie
to w takim razie musisz jeszcze ze 2-3 dni poczekać z tym testem; co do piersi, to moje były takie twarde jak kamienie, bardzo wrażliwe i szybko się powiększyły

Gość Ciekawe jak długo
Dzięki

Gość Ciekawe jak długo
którąś z Was jeszcze może bolały?

Gość mnie bolały
Mnie bolały całe jakieś 7 dni przed miesiączką, więc może jesteś w ciąży.

mnie tez bolaly przed data nadejscia miesiaczki,jakis tydzien przed.Pozniej tescik w dniu kiedy mialam dostac miesiaczke i piekne dwie grube krechy:)

Gość mnie bolały
malpiatka, ale bolały Cię całe, czy same sutki?

Gość Ciekawe jak długo
Właśnie? Całe czy jakoś inaczej?

Gość powtarzam już któryś
raz na tym forum, że brodawka to nie sutek!!! brodawka to część sutka, bo sutek to przecież cała pierś!!! kobiety, weźcie się za siebie i poznajcie nazwy części własnego ciała!!!!!!

to mnie nie bola piersi nim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to piersi byly nabrzmiale jak przed@ ;) z tydzien tak jeszcze pobolewaly ale troszke , pozniej przestaly a teraz czasami mnie swedza pewnie bo sie powiekszaja bo troche juz mi urosly o jeden numer :D ale zadnych boli , wiec sobie jeszcze moge spac na brzuchu :)

Gość Ciekawe jak długo
hm... to już sama nie wiem co myslec :)

Gość Ciekawe jak długo
ktoś jeszcze?