Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona 29383782

Po czym poznać Polkę.

Polecane posty

Abstrahując o od trochę przesadzonej sugestii w temacie, że każdą Polkę. Chodzi mi bardziej o Polkę za granicą. Nie każdą oczywiście ale kurczę z pięćdziesiąt procent. Dziś spotkałam na ulicy dziewczynę, oczywiście w nieśmiertelnym, białym bezrękawniku ( dlaczego te dziewczyny myślą że bezrękawniki są modne???) do tego bezrękawnika ubierają dwa rodzaje obuwia: adidasy( o matko!) jeśli spodnie są rozszerzanymi(!!!) do dołu jeansami (często z jakimiś cekinami czy innymi świecidełkami) Ale bywa gorzej. Drugim rodzajem obuwia są szpilki ( jeśli dziewczyna ubiera spódnicę często ledwo przykrywającą tyłek i rajstopy we wzorek, często ten dziwkarski w rąby) buty są oczywiście w szpic (!!!) do tego wszystkiego torebka sportowa ( a jakże!!!) często w jakiś durnym kolorze typu baby pink. Ludzie kochani litości! Aaaa i jeszcze włosy, nie obejdzie się bez najbardziej wsiórskiej fryzury wszech czasów czyli blond na wierzchu, czarny pod spodem lub odwrotnie.

Gość parkingowy Zenon
Na ogół po nie umytej ciptce ;)

Gość Rum-cajs
po białych kozaczkach :)

takiej jak ty opisalas nie widzialam od dawna dziewczyny a co masz do kamizelek ? ja tez jesienia /wiosna zakladam kamizelke , dzinsy tez czasem rozszerzane , addidasy i wio do sklepu :O i jakos nie ludzko nie wygladam

Gość incitatus
po czarnym bachorze

Gość Panicz SNK
zawistne polskie kurrwy biorą się za łby :D🖐️

Bezrękawniki były modne w 2002 do jasnej cholery co ja mam do nich? Wyglądają okropnie. Jeszcze to futerko, no wieś tańczy i śpiewa!

Gość akdjgdkf
A ty jakaś znawczyni trendów??

ale jakie futerko :D? ja mam normalny jesienno wiosenny sportowy i tak podjezdzam na zakupy :D wies tanczy i spiewa to dla mnie jak kazda wyglada tak samo :D🖐️ nara

Gość ollllllo
ja rozpoznaje ten specyficzny typ po solarce, bialej torebce lub butach i chamskim blondzie

Gość akdjgdkf
To jest teraz modne, a inne nie, bo ci jakiś gej w gazecie powiedział:)

Gość Rum-cajs
gdy trzy kobiety idą ulicą tak samo wyglądające to wcale nie są bliźniaczki albo trojaczki , wyglądają jak klony , czyli : - kurtka czarna z kapturem obszytym jakimś plastikowym kołnierzem - leginsy imitujące dżinsy w kolorze granatowym - czarne kozaczki chleboczące w okolicach łydki - długi szalik wędrujący po śniegu

Ja apeluję na tym topiku o porzucenie bezrękawników, butów z czubem (blech) i tej obleśniej fryzury!

buahaha bo ty powiesz ze nie mam zakladac bezrekawnika a co mam zalozyc na zwykle zakupy ? szpilki leginsy i spodeneczki ?::D:D a takiej fryzury to wieki nie wiedzialam :O gdzie ty mieszkasz dziewczynko ?

Gość po czym poznać polkę?
po tym że pierwsza z szeregu da dupy murzynowi albo arabowi :D

jakos pochodze ze Slaska i nie widzialam nikogo o bialych wlosach i czarnych podspodem tak samo w czubatyk kozaczkach bialych szpiczastych cekinach :D:O dlatego sie pytam skad jestes dziewczynko ? moze warto popatrzec na swoj wlasny ubior bo mi nic nie przeszkadza co kto nosi :P

Gość Pomidor yyy
Zle pofarbowanych wlosow nie lubie. A buty tylko w naturalnym ksztalcie stopy ;)

Gość po czym poznać polkę?
"Ale Polaków też. I po głośnym zachowaniu, i po "k**wach" " No dziwne kurwa żeby polaka po kurwach nie poznać... a kto ma mówić "kurwa" arab czy chińczyk? normalne chyba że jak Polak to po Polsku będzie mówił a nie kurwa po chińsku :O

Gość gsg-9
chcialbym kochac sie ze slazaczka one tak zajebiscie po slasku stekaja

" jakos pochodze ze Slaska i nie widzialam nikogo o bialych wlosach i czarnych podspodem tak samo w czubatyk kozaczkach bialych szpiczastych cekinach dlatego sie pytam skad jestes dziewczynko ? moze warto popatrzec na swoj wlasny ubior bo mi nic nie przeszkadza co kto nosi " dokladnie. ja jestem z pod warszawy i też nie widziałem takich osób.

Gość znów denne teksty
Po czym poznać Polkę. PO TYM, ŻE KRYTYKUJE, JAK KTO JEST UBRANY....!!!!! normalnie, w innych normalnych krajach, NIKOGO NIE OBCHODZI, JAK KTO CHODZI UBRANY....!!!! KAŻDY UBIERA SIĘ JAK CHCE I JAK MU PASUJE....!!!!!! WIĘC WONNNNN Z TYMI DENNYMI TEMATAMI....!!!! :-0 :-0 :-0 :-0

Ja czasem takie panny widuję. Ale to określony typ. Taka dziewczyna dresa spod bloku. I z określonego środowiska

Gość kopalniany dym
po moherowm berecie!

Gość deisy1993
a ja mieszkam w Tychach,nieopodal jest targowisko i tam własnie chandluje butami taka wsiura,ze szok. Włosy na wierzchu czarne a pod spodem tak jakby srebrne,solaris,tipsy 100 cm,białe kozaczki ze szpicem i białe futerko-masakra. Czaru dopełniaja tandetne perfumki. Wiec takie okazy jeszcze mozna spotkac nawet w duzych miastach. ps o jej uzębieniu(a raczej o jego brakach) nie wspomne :/