Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córkageja ..

Moj ojciec jest gejem. nie moge sie z tym pogodzic. co robic?

Polecane posty

Gość córkageja ..

Mama miała 16 lat gdy mnie urodziła,ojciec 18.Byli ze sobą 2 lata ale się rozstali. Ojciec mieszka w Anglii,nie umie polskiego.Jest lekarzem. Kiedy miałam 10 wreszcie mogłam się z nim porozumieć (mailowo,nie mogl przyjechać). rok temu czyli gdy mialam 15 lat pojechałam do Anglii. Mieszkałam u niego całe ferie. Poznałam jego chłopaka.Byłam tak jakby obca,więc nie pozwalałam sobie na za dużo. Byłam zła i wściekła,nie dośc że byłam niechciana to jeszcze ojciec jest gejem. Zauważyłam że jest przystojny,wysportowany.Razem wyglądaliśmy raczej jak para ,a nie jak córka i ojciec.Przez to czułam się nieswojo.Ale teraz... czuje do niego obrzydzenie którego nie moge opanować. Czuje coś w swoim wnętrzu co mnie od niego odpycha...jak sobie pomyśle co moj ojciec wyrabia to..ah. Jedyny plus całej tej sytuacji to to że moge z nim pogadać jak z kobieta, mimo że jest facetem jakoś inaczej mi się z nim gada.Nie jest zniewieściały..wręcz przeciwnie-męski. W tym związku jest chyba facetem..to dla mnie chore.

Gość poranna rosaaa
No cóż musisz się z tym pogodzić. Nie możesz ingerowac w jego życie.

Gość jego życie
homofobko

Gość wredna menda
Co robić?? Pogodzić się z tym. Dobrze o nim świadczy, że chce z Tobą utrzymywać kontakt. jeśl ijest miły i możesz się z nim w miarę dogadać, to nie cuduj, tylko bierz gościa takim, jakim jest. I życie stanie sie prostsze.

DURNA JESTEŚ MIESZKA W ANGLII JEST LEKARZEM CO CIĘ TO OBCHODZI ŻE PEDAŁUJE WAŻNA ŻEBY KASĄ SYPAŁ I JAKOŚ CIĘ USTAWIŁ

Gość fafusianka
nie jesteś homofobkom!!! po prostu czujesz się z tym nie swojo bo fakt to jest dziwna sytuacja ale głowa do góry przecież mogła byś mieć ojca który pije bije itp. ale nie masz takiego! masz ojca który mimo wszystko jest odważny bo nie ukrywał tego jaki jest tylko poszukał szczęścia i wiesz co nawet lepiej że wyjechał bo i ty i twoja i twój tata nie musieliści się ze sobą męczyć... :)

Gość załamanadziewczyna
chyba nie ejstem :) po prostu to takie..dziwne. Nigdy w życiu nie powiedziałabym że on jest gejem. widziałam że patrzy na kobiety,jedną nawet czymś smarował..ale na niego to nie działa ;/ wolałabym żeby miał kobietę.

Gość załamanadziewczyna
Tak dla ścisłości to mój 2 nick.tzn. tamten mi się skasował i utworzyłam nowy :) tej jest jakiś taki..milszy.

Gość 555500505
omg. szkoda chlopa

Gość hdbj,ab
chuj w dupe pedałom, jesteście nienormalni i nic tego nie zmieni, powołujecie się na badania naukowe i dajecie przykłady z życia zwierząt, niestety u zwierząt jest to pseudohomoseksualizm mający uzasadnienie w specyfice gatunku i służący rozmnażaniu lub przetrwaniu. Wasz homoseksualizm nie służy rozmnażaniu, jest chorobliwym wynaturzeniem przyjętym za normę przez liberałów rządzących nawet WHO Ideologia czystej krwi, a nie żadna nauka, pseudonaukowe uzasadnienia, średniowiecze XXI wieku, a ciemny lud to kupuje

Gość 555500505
hdb lecz się .

Gość hdbj,ab
Lecz się - ale nie w WHO, na razie mówią delikatnie lecz się, a potem mnie spalicie na nowoczesnym XXI-wiekowym stosie bo nie zgadzam się z wami tolerancjoniści hehe, dokładna kopia średniowiecza, waszego ulubionego okresu w dziejach do którego się odwołujecie żeby dowalic inaczej myślącym, MYŚLĄCYM I ANALIZUJACYM a nie papugującym

Gość lania
a czemu nie prórbujesz zrozumieć ojca? wiesz ja myślę, że on strasznie liczy na twoje wsparcie. nie chcesz żeby był szczęśliwy

Gość raaacjaaaaaaaaaaa
hdbj,ab - bravo!!! masz swiętą rację, wkońcu ktoś kto ma pojęcie czym naprawdę jest homo u ludzi, a nie wierzy jakimś teczowym bajeczkom wymyślanym przez pedauki i nie poddaje się ich manipulacji

Gość raaacjaaaaaaaaaaa
każdy kto myśli inaczej niż geje i lesby jest przez nich mieszany z błotem i trzeba go 'zniszczyć' tak robili ludzie w okresie średniowiecznej ciemnoty, śmieją sie z katolików, a sami postepują dokładnie tak samo - no popatrzcie! pytam sie, gdzie wasza tolerancja(rzekoma) ?

Gość raaacjaaaaaaaaaaa
i nie słuchaj tych pierdół, nie musisz go wspierać to ojciec powinien zrozumieć ciebie i to że masz inne poglądy/moralność, ale nie znaczy to, ze masz z nim nie przebywać czy nie utrzmywać kontaktu masz prawo tego nie akceptować, co nie znaczy przecież że go nie szanujesz czy traktujesz gorzej

Gość gwiazdzistakropka
Pomyśl sobie czy gdybyś ty była osobą homoseksualną to pewnie liczyłabyś na wsparcie swojego ojca. Postaraj wyrwać się z homofobicznego myślenia i pomyśleć jak trudnie dla Twojego ojca musi być otwieranie się przed tobą i comoing out przed Tobą

Gość papek
wiesz co oglądałem ostatnio film "Trans-akcja" o mężczyźnie, który po 50 latach decyduje się na zmianę płci w świetle prawa i w filmie bierze udział tej jego syn i sam mówi, że na początku to był szok i to było trudne, ale że dziś wspiera ojca. powinnaś zrobić to samo, zastanów się tak źle się czujesz i ty i on może potrzeba wam szczerej rozmowy.

Gość zalamanadziewczyna
raaacjaaaaaaaaaaa raz piszesz o tym że nie lubisz "pedałów" a drugi raz piszesz co innego. To ejst na prawdę dla mnie ciężkie. Osoby homoseksualne już się takie rodzą , nie da się tego wyleczyć. On jest lekarzem, myślicie że nie chciał związać się z kobietą? Chciał, chciał uwierzyć w to że może być z kobietą.Ale mu nie wyszło. I skutkiem tego ejstem ja. Córka geja i kobiety która była w nim zakochana.On też ją kochał,ale nie pociągała go.

aj tam aj tam :) pomysl tak - niektore dzieci nie maja ani jednego tatusia, a Ty mozesz miec dwóch!

Gość spocony sexy men
To bardzo przykre, ale właśnie na wyspach jest bardzo dużo sodomitów :O Módl się o jego nawrócenie, dobrze że Ty jesteś od niego mądrzejsza. Ludzie często błądzą, może Twój ojciec kiedyś się opamięta jak Ciebie zranił i rani.

Gość zalamanadziewczyna
czizas to nie jest śmieszne bo facet mojego taty ma ok 28 lat i jest strasznie pociągający. do tego biseksualista... i z tego co wiem , to mówił że jestem śliczna- po tatusiu.Ojciec tylko na niego spojrzał walecznym wzrokiem.Nie chce odebrać tacie faceta, a boj się że tak sie stanie. Che aby jego facet był dla mnie jak 3 ojciec. ps. matka wyszła za mąż, jakby tego było mało moj 2 ojciec uczy ang w szkole. świetny zbieg okoliczności.czuje się jak sierota.

Gość hdbj,ab
"homofobiczne myślenie" - durny nowotwór językowy, ja tak myślę bo myślę, a nie że się homo boję Ja nie mam żadnej fobii, staram się myśleć, patrzeć na tą sprawę z różnych stron, z różnych punktów widzenia, a nie tylko z jedynego słusznego Nic tu nie jest udowodnione, czysta ideologia a mówicie antyhomofobowie jak byście byli w posiadaniu prawdy a nie jesteście, a ci co myślą inaczej pewnie są pełni lęku przed homosiami, tacy N i e p e ł n o s p r a w n i i c i e m n i - ŚMIESZNE!!

hahahhah napisz do scenarzystow "klanu" szkoda marnowac taki diament

co zrobić, jak zobaczył, że mu sie urodził taki bachor, stwierdził, że chce mieć pewność, że więcej nie będzie. Będzie kłopot, jak trafi na chłopa z piczką, co w dzisiejszym świecie, nie jest takie dziwne. Zwłaszcza po obejrzeniu Jerry Springera.

Gość zalamanadziewczyna
czizas to nie było śmieszne, żarty Strasburgera dawno przestały istnieć. te mniej mądre komentarze możecie sobie darować, nie moja wina że macie problemy emocjonalne i jakoś musicie to wyładować. o tak- być kozakiem w necie , może lepiej być nim w życiu realnym? bmblondyn moj ojcec akurat mnie chciał. Dziwne żeby facet będący na studiach z zakresu ginekologii nic nie wiedział o antykoncepcji .

Gość zalamanadziewczyna
rozumiem ze Wam sie w życiu nie układa.To chyba nie dziwne że moja matka ułożyła sobie życie na nowo.Kto by chciał być sam? A ja i tak już swoje w życiu przeżyłam,więc darujcie sobie te wszystkie obraźliwe komentarze i zajmijcie się swoimi sprawami.

nie bądź za mądra, bo cię pająki za ramy obrazu wciągną. Bierzesz ojca z całym dobrodziejstwem inwentarza, albo nie bierzesz. Nie podoba się, że jest innej orientacji seksualnej, udajesz, że Go nie znasz i po sprawie, jak mawiała moja Matka, ojców mozna mieć wielu, Matkę tylko jedną i tego sie trzymaj, a nie marudź jak stara panna.

Gość zalamanadziewczyna
Ale ja chce miec ojca,on też bardzo się stara i tego chce. A mama? za mamę oddałabym życie. Kocham Ją, jest dla mnie najważniejsza.