Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córkageja ..

Moj ojciec jest gejem. nie moge sie z tym pogodzic. co robic?

Polecane posty

Gość zalamanadziewczyna
nie mam nic przeciwko temu. Pomyśl sam/a. jakbyś sie poczuła gdybyś dowiedziała sie o tym ze Twoj ocjec jest gejem? Myśle że nie za dobrze. Po prostu nie mogę przyjąć tego do wiadomości. Jedni mi piszą że to gej,łe i fuj,inni żebym ciągłą od niego kasę(której nie potrzebuje).A nie chodzi mi o kase,chodzi mi o miłość której nie moge mu zaoferować.Załuje że założyłam ten wątek. Może kiedyś on się komuś przyda bo widzę że wielu ludzi ma taki problem .Szkoda tylko że nikt nie bierze tego na poważnie. Pozdrawiam i dziękuje za komentarze.

Gość heniek z juesjej
świat wmówił ludziom,że pedalstwo to norma. Smutne :(

Gość geje-leje
Ale jednak perfidni są ci geje, chłopów dupczą ale zakiszą też ogóra w kobiecie nawet ze wstrętem żeby tylko dziecko było I tak nie mają zrzędzącej baby na karku i rozmnożyć się rozmnożyli, a i dzieckiem zajmować się nie trzeba a i dupczyć mogą do woli i kiedy chcą bo facet okresu nie ma No, no niezłe cwaniaki :p

Gość uytuiyiuyhjkhk
zalosne sa te wasze komentarze. same homofoby sie wypowiadają. jak nie macie o czym pisac to nie piszcie w ogle. byly moze 2 przydatne i madre komentarze.ciemnogród

Gość mmnbjhjuh
do uytuiyiuyhjkhk Aleś ty prosta kobito, prostsza niż budowa cepa, trochę mądrości telewizyjnych masz i to cała twoja mądrość

Gość Sądzę, że...
Traktuj partnera twojego ojca jak brata.

Gość uytuiyiuyhjkhk
mmnbjhjuh. Boże co Wy macie do gejów? mają na siłe wchodzić w związkii z kobietami i miec z nimi dzieci.sprawic by kobieta byla nieszczęśliwa? oni tacy sie rodza,nie da się tego wyleczyć. Mogłabyś stać się lebijką ? no myślę że nie. I jej ojciec był przykłądem na to że starał sie a nie wyszło. Ludzie ,każdy ma prawo żyć jak chce i nikt nie ma prawa w to ingerować. Tym własnie różni się Polska od Ameryki.Ciemnogród.To samo np. jest z muzyką. Nikt nie docenił polskich artystów bo wolicie jakąś dode,a pozniej okazuje sie ze ten artysta jako jedyny wybił się ,głośno jest o nim poza granicami,cicho w Polsce.Lucas Podolski to samo..jesteśmy ze wszystkim do tył..Tylko narzekać umiecie. To są polskie realia. Szkoda słów na takich ludzi jak Wy. Wyrwijcie się z tej wsi,jedźcie do miasta. tylko chojraki będą skakać do gei,reszta jest TOLERANCYJNA I KULTURALNA.