Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka12345

Boję się,że to białaczka,błagam pomocy!!!

Polecane posty

Gość pa_dusia
A jak wy brata leczyliscie pieprzoty?????No śmierc jest nierozłacznym elementem życia, nie piszesz tu nic nowego piprzoty

Gość Dorotka12345
Pieprzoty powiedz kochana jak to bylo z Twoim bratem?jesli mozesz oczywiscie:(Jakie miala objawy ,co sie dzialo?On tez chorowal na mononukleoze?Powiedz jest jakas nadzieja?Kurde nikt nam tak naprawde nie postawil zadnej diagnozy,wręcz przeciwnie powiedzieli za na dzien dzisiejszy jest ok.a ja sie juz boje nast.wizyty.Nic nie poradze mam taki za przeproszeniem hujowy charakter:)Powiedz pieprzotka czy ta morfologia jest ok.?

Nadzieja jest zawsze, nie wpadaj w paranoje, bo się zadręczysz. Objawy? Z dnia na dzień czuł się coraz gorzej, anemia. Badania, wyniki i wszystko jasne, ostra białaczka limfoblastyczna. Zmarł po 3 latach leczenia.

Od kiedy to mononukleoza powoduje białaczkę ,proszę powiedz skąd ty masz takie informacje ?????????????????????????? Wypowiedziałam się już w temacie.Dla zinteresowanych ,dwa lata pracowałam na oddziale hematologii i widziałam nie jedno.Nie pracuję już tam bo nie mogłam sobie poradzić z odchodzeniem -śmiercią często młodych cudownych ludzi.I tyle :(

Gość pa_dusia
No,ale piprzoty,leczenie białaczkiw szpitalu to pewna smierc,wcale nie jest to humanitarne,skazywanie kogoś ,brata na pewna smierc,lekarze nie potrafia leczyć białaczki ani innych nowotworów.

Gość inkkkkkkkkka
tez słyszałam ze monunokleoza może wywołać nieciekawe choroby w późniejszym okresie,ale niedobór białych krwinek nie musi wiazac się tylko z białaczką.Ona musiałaby mieć pozostalą morfologię fatalną,jakie ma ob? Infekcje wirusowe,wzw obniżają białe krwinki

pa_dusia, przestań pierdolić 🖐️ Mononukleoza nie powoduje białaczki, nigdy czegoś takiego nie napisałam.

Do Pieprzoty ------------ Brat nie nadawał się do przeszczepu????? Miał jedną z dobrze rokujących na przeszczep białaczkę .Czekał ????

Gość pa_dusia
Zaraz,zaraz klejnotka 1,ale wiesz,że nie mozna białaczki wyleczyc w szpitalu medycyny akademickiej wiec to chyba nic dziwnego,że ludzie odeszli???

Gość Dorotka12345
Klejnotko a ten wezeł i biodro?Węzeł ma prawidłową budowę..nie wiem czy to pocieszenie:(jak chodzi to ją boli.

Gość Dorotka12345
boli ją biodro,węzeł nie.

Dorotka, nie wmawiaj sobie. Uwierz, że gdyby było chociaż niewielkie podejrzenie białaczki zostawili by córkę na oddziale celem dalszych badań.

Uważajcie! Ta cała pa_dusia to nawiedzona i chyba chora umysłowo osoba. Zniekształciła mój nic i bzdety Wam wypisuje! Są dowody, że za swoje pseudomedyczne porady od ciężko chorych, ale naiwnych ludzi, pieniądze wyciąga. Na naszym temacie o operacji tarczycy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3242156&start=1860 zdemaskowałam tę wstrętną osobę i teraz, chyba z zemsty, nieumiejętnie podszywa się pod mój nic. Oświadczam, że nie mam z tym podłym babusem nic wspólnego.

Gość pa_dusia
Nie pieprzoty,w taki niecywilizowany sposób nie bedziemy rozmawiac,skazałeś brata na pewna smierc a teraz jeszcze piszesz takie wulgaryzmy??i Ty mówisz o humanitaryzmie????

Gość inkkkkkkkkka
druga sprawa bierzesz pod uwagę bląd laboratoryjny? moja mama o mało nie została wykończona hormonami bo jakiś pacan źle postawił przecinek:/ błedów bywa naprawe sporo w laboratoriach,tym badziej że na hematologii wyszly dobre wyniki.Przeziebieie jakoś wiele nie zwieksza ilości białych krwinek

Gość pa_dusia
no prosze jakas pa_dusia inna tu sie pojawiła,uwaga !!!!!!!!!!

Ból biodra to pewnie wynik stanu zapalnego,bo na pewno nie białaczki.Kochana nie będę więcej pisać idźcie do hematologa dla św.spokoju po co się zamartwiać .

Gość pa_dusia
A co im hematolog pomoże????

Gość Dorotka12345
Tak myślisz Pieprzotko?myslisz ze nie ma powodów do obaw?oj..sory do obaw to jest...ale do takiej traumy jaką przeżywam?ale to biodro mnie męczy i węzeł.

Gość pa_dusia
nie masz sie co przejmować Dorotko,jakby co to białaczke mozna wyleczyc,to przeciez nic takiego.

Gość pa_dusia
I po co sie stresujesz Dorotko,to nikomu nie pomoże,a Tobie zaszkodzi.

Gość Dorotka12345
Ale Crp wyszło prawidłowe,a to by świadczylo o stanie zapalnym,a jak wyszło dobrze?

Jak ty możesz pisać że skazała brata na pewną śmierć?????????????? Lekarze na pewno robili co mogli,przejedź się na hematologię np.do Katowic usiądź w poczekalni i porozmawiaj z chorymi którzy tam siedzą a są ich tłumy !!!!!!!!!! W jeden dzień tłumy pacjentów !!!!! Zapewniam cię nie spotkałam ani jednego lekarza i ani jednej pielęgniarki którzy by nie walczyli o pacjenta !!!!!!!!!! Tam pracują anioły,trzeba mieć dużo siły psychicznej by to wytrzymać.Na onkologii nie raz widziałam w ukryciu płaczącą pielęgniarkę a nawet lekarzy....bo znowu się nie udało ,bo znowu ktoś odszedł ..........bo ten cholerny rak wygrywa:(

do dorotka a ty jakaś wszechmocna jesteś że twierdzisz że białaczkę da się wyleczyć?????? Zawsze i każdą???? Niby jak????

Gość pa_dusia
No dobrze,ja to rozumiem,ale medycyna akademicka nie umie leczyć tak białaczki jak i nowotworów,wiec czy zdanie brata chorego na łaske lekarzy nie jest pewna smiercia??nie dlatego ,że sie nie staraja,że nie chca wyleczyć,ale skoro nie potrafia??to wszystko co robia idzie na marne:(

Gość Dorotka12345
Teraz morfologia wyszła w porządku ale kazali przyjechać za dwa tygodnie i przez cały dzień zrobią jej szereg niezbędnych badań.Chcą sprawdzić czy to podwyższenie bialych krwinek bylo spowodowane przeziębieniem.Boje się tych badań,boje sie tego wszystkiego...