Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka12345

Boję się,że to białaczka,błagam pomocy!!!

Polecane posty

Dorotko jakie są pozostałe wyniki krwi? płytki, hemoglobina czy miała robiony rozmaz krwi?

Gość a-betka
wiesz co autorko mozna sie tu poprostu dobic i zalamac,siostra jest pod kontrola lekarza i bardzo dobrze! wyglada to na infekcje i uwizrez ze lekarze po wyniku morfologii potrafia odroznic bialaczke od infekcji -nie tylko po ilosci bialych krwinek a swoja droga bialaczka czesto wlasnei wyglada jak przeziebienie i badanie krwi wlasnie by to wykazalo a tu u was nie potwierdzilo wiec bedzie ok! powiekszony wezel moze byc przez wiele miesiecy a nawet pozostac na zawsze powiekszony,najwazniejsze ze na usg go obejrzeli i nie budzi podejrzen,biodro moze bolec od aktywnego trybu zycia ,przeciez ludzie trenujacy maja obolale np.lokcie,kolana ,u siostry padlo na biodro i tym sie trzeba zajac -moze jakies zabiegi,masaze bo skoro usg biodra nie wykazalo niczego zlego... trzymaj sie i napisz co u siostry!

Gość Dorotka12345
Dziękuję Wam wszystkim za wszelkie słowa wsparcia...Nie wchodziłam długo na kafe ponieważ byłam tak zdołowana,że az bałam się zaglądać czy ktoś nic złego nie napisał.Od 3 dni czuję się lepiej,patrzę na to wszystko bardziej optymistycznie...zamartwiając się na zapas sama siebie mogę wpędzić w choróbsko.Pozatym rozmawiałam z tatą,on mówi nie przejmuj się..Siorka zdaje teraz na młodszego ratownika..z basenu na zbiórkę harcerską i tak całe dnie.Myślę,że może być poprostu przemęczona,ciekus nie ma czasu nawet normalnie zjeść.Mama gania ją jak może ale wiecie jak to jest:DTakże jestem dobrej myśli,nie można popadać w traumę,pozatym mam dzieci i one juz zaczynały odczuwać że mama jest cały czas smutna:(Teraz wiem,że tak nie można,muszę skupić się na tym co najważniejsze,na rodzinie i być pełną optymizmu co do siorki,po której nie widać aby była chora czy zmęczona:DDodatkowo mama dba teraz bardzo o jej odżywianie,dyscyplina musi być,pełno owoców,warzyw...musi być dobrze!

Gość Dorotka12345...
Hej odezwie się jeszcze ktoś?coś znowu mnie dół łapie:(

Gość Dorotka12345...
Witam wszystkich! Chciałam tylko powiedzieć,że na szczęście wszystko jest dobrze.28.12 siostra była w szpitalu na kolejnych badaniach,usg biodra miala dodatkowo robione i wszystko wyszło w porządku.Jedyne co to wyszedł jej wysoki wynik na paciorkowca i stąd moze to wszystko.Krwinki biale nadal są na poziomie 3600 ale lekarze mówią zeby się nie niepokoić.Wykluczyli poważniejsze choroby.Trzeba będzie tego paciorkowca wytępić:) Nawet nie wiecie jak mi ulżyło!🖐️

Gość oj juz nie sciemniajcie
nadtlenek wodoru to przeca woda utleniona ? I to nie jest szkodliwe ? Ile kropli zawiera dawka ?

Gość orzech twarrdy
...