Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Wykształcona powinna wiazac sie z wyksztalconym !

Polecane posty

Gość Nie mogę tej baby
Blanka1100 ja pierdole jaka Ty ograniczona jesteś !!!!!!!!!!!!! Skąd Ty możesz wiedzieć co ludzie po zawodówkach robią,na co przeznaczają swoje pieniądze i tak dalej !? Jesteś idealnym okazem DEBILKI w dodatku zacofanej.Czy jak ktoś jest po zawodówce to wydaje kasę na sześciopaki a jak ktoś jest po studiach to na książki ? Żal mi Ciebie kretynko.

Gość rgthbbgvgtb
a ja mam dowód na to że sie nie rozpadnie kretyński/a autorzyno :) i paapap

Gość Blanka1100
Dobranoc Państwu i mesilę przed snem polecam. P.S. Jak brakuje argumentów to zaczynają się wyzwiska.

Gość 2342131231
WIECIE CO, JEDNO MNIE ZASTANAWIA. DLACZEGO TU TAK WSZYSCY SSIE OBURZAJA JAK KTOS ZAPODA TAKI TEMAT. PODOBNO TU WSZYSCY SA Z WYZSZYM WYKSZTALCENIEM. WIEC SLAD TA ZLOSC? CHYBA ZE WYZSZE TO MACIE ALE OBCASY.... kAZDY PSYCHOLOG DORADZI, ABY DOBIERAC SIE ZGODNIE Z WYKSZTALCENIEM.

Gość hisana
jestescie bardzo bardzo plytcy , jak chcecie dom kto wam go buduje ,zeby ladnie wygladac idziecie do fryzjera i kosmetyczki , jak wam sie cos poosuje polowa z was nic zrobic nie umie i dzownicie po fachowca ktoremu placicie gore pieniedzy i wy mowicie ze po zawodowce ludzie sa plycy macie problem i probujecie sie dowartosciowac haha jestem ciekawa czy sami co potraficie zrobic pewnie tylko klapac dziobem

Gość Często zmieniam nick
Ludzie powinni dobierać się pod względem charakteru, jak ktoś jest sztywny jak kołek to wykształcenie mu nie pomoże w relacjach z drugą połową, chyba że z drugim kołkiem :D Ps- Znam całkiem sporo par gdzie wykształcenie nie jest przeszkodą i w jedną i w drugą stronę jeśli chodzi o płeć.

Gość Sylviah23
A ja słyszałam o tym , że małżeństwa kobiet wykształconych z mężczyznami bez papierka częściej kończą się rozwodem niż w odwrotnej sytuacji. Nie wiem , z czego to wynika ale może powodem jest fakt, że my kobiety szukamy mężczyzn , którzy będą nam czymś imponowali , przy których będziemy czuły się dowartościowane . Z reguły kobiecie wykształconej facet po zawodówce nie zaimponuje ( chyba, że ma ciekawą pasję , poczucie humoru). Nawet wtedy jest ryzyko , że będzie niedowartościowana bo on będzie mówił : " Na co Ty się uczysz po co Ci to" ? A my kobiety chcemy być doceniane (ale nie tylko pustymi słowami) ...chcemy po prostu widzieć podziw w oczach mężczyzn :" Oj kochanie jaka Ty mądra " Nie chcemy być tylko zwykła dupą , którą facet się pochwali przy znajomych bo fajnie wygląda. Mamy coś do powiedzenia i chcemy aby nas wysłuchano ...ale nie otrzymamy tego ani od faceta ani od jego znajomych (pomijam ,że część może mieć kompleksy) , po prostu będą nadawali na innych falach. Nie twierdzę ,że jest to reguła , ale znam takie przypadki. Z kolei w odwrotnej sytuacji ( mąż - z papierkiem , żona - bez) jest dużo lepiej. Może to wynikać z faktu ,że mężczyźni nie koniecznie szukają kobiety ,która będzie im imponować. To ONI mają imponować (taka jest natura - facet silny ,męski a kobieta krucha ). Z kolei mężowie szukają ciepła , dobrego seksu , ogniska domowego ..a to może im dać każda kobieta i ta bez papierka jak i z papierkiem.

Gość precz z ZSZ
:D

Gość Pitter12345677383488384
Nie zalezy mi na tym zeby kobieta, ktora pokocham miala milion piecset sto dziewiecset papierkow potwierdzajacych, ze jest madra, ja po prostu chce by miala cos w glowie :) i nie tylko madrosc, ale tez wartosci, ktore nas do siebie przybliza.

Gość beyy aaye
a ja jestem przykładem ! kobieta ze średnim >z mężczyzną na wyżynach :) ordynator kliniki nie byle kto :D i tak trzymamy kope latek Wszyscy ci którzy nie są w stanie sprostać kobiecie :) albo byc może nie potrafia zdobyć tej jedynej - plują jadem i proste! Nikt nie da nikomu gwarancji że akurat taki/a po zaowdówce nie jest w stanie być z wyzszym wykształceniem hmm cóż za stereotypy :)

Gość gość
Tylko że mężczyźni z racji że lepiej sobie radzą po za murami uczelni są też gorzej wykształceni od kobiet. To co ma zrobić cześć z nich? Podobnie jak część lepiej wykształconych kobiet?

Gość Kobieta bez  wyksztalcenia

Kobieta bez wyksztalcenia moze sie zwiazac z czlowiekim ktory ma dokorat ,ale  facet juz nie hahah utopisci twoje ego tak ci tak podpowiada dla checi zysku.Mam to w dupie Polska zawsze byla podzielona na bogatych s...ysynow i biedote ktora nikt nie chce bo ludzie sa chciwi im juz nie wystarczy kochac kogos oni chca kogos kto bedzie kogos sluchal i przytakiwal.Bez zwatpienia ludzie sa chorzy dlatego nigdy ,ale to przenigdy nie bede mial dzieci ani w z kims biednym ani bogatym.Poniewaz jestescie UTOPISTAMI tak co powiecie na to ,ze urodzilem sie uposledzony w stopniu lekkim bo mam wrodzona toksoplazmoze to moglo sie przydazyc kazemu ,ale patrzac na ten swiat juz jestem oceniany za czlowieka nie wartego bytu z kobieta.Wychowywalem sie w biedzie mialem ciuchy z lumpeksu ,a w szkole sie ze mnie nasmiewali ,ze jestem biedny nie mialem na ksiazki do histori buty bylem draniem buntowalem sie wobec sytemu szkoly poniewaz oni uwazali mnie za pleps nie godny bycia.Jedyne co moge wam napiszac to jestescie zwierzetami ktorymi w kazdym widzicie albo czlowieka godnego lub nie godnego.Sami uwazacie sie za wybranych przez Boga lub los odrzucacie innosc iwidualizm jak Lucyfera ktorego nie jest warty was ,a wiecie dlaczego bo oceniacie ludzi przez pryzmat zysku kobieta po studiach wstydzi sie pokazac znajomym meza bo uwazaja go za ...y pleps.Zamiast sie dopelniac  w jakis sposob tworzac hybryde robi Pani gowno.Wiem ,ze kobietom jest latwiej dostosowac sie do Bogatego bo to kobieca natura jak moze ona dogodzic facetowi  dla falszywe ego zysku kobieta w kazdy sposob udowodni bogatemu ,ze umie sie dostosowac robiac laske kazdego ranka dla bogacza bo tylko na tyle ja stac dawac tylko dupy.Facet nawet jak nie ma studiow to ciezko pracuje i sie stara to Pani powinna docenic samo staranie sie czlowieka ,aby sie zmienic.

Gość gosc

Na mnie pieniadze nie robia wrazenia, a fakt, ze tyle "wyjatkow" w tym temacie podkresla zarobki tylko pokazuje jaki maja poziom. Technikum do zawodowki nie ma nawet co porownywac. Do technikum ida ludzie po fach, do zawodowki ci ktorzy nigdzie sie nie dostali 

Gość Pytanie
16 godzin temu, Gość Kobieta bez wyksztalcenia napisał:

Kobieta bez wyksztalcenia moze sie zwiazac z czlowiekim ktory ma dokorat ,ale  facet juz nie hahah utopisci twoje ego tak ci tak podpowiada dla checi zysku.Mam to w dupie Polska zawsze byla podzielona na bogatych s...ysynow i biedote ktora nikt nie chce bo ludzie sa chciwi im juz nie wystarczy kochac kogos oni chca kogos kto bedzie kogos sluchal i przytakiwal.Bez zwatpienia ludzie sa chorzy dlatego nigdy ,ale to przenigdy nie bede mial dzieci ani w z kims biednym ani bogatym.Poniewaz jestescie UTOPISTAMI tak co powiecie na to ,ze urodzilem sie uposledzony w stopniu lekkim bo mam wrodzona toksoplazmoze to moglo sie przydazyc kazemu ,ale patrzac na ten swiat juz jestem oceniany za czlowieka nie wartego bytu z kobieta.Wychowywalem sie w biedzie mialem ciuchy z lumpeksu ,a w szkole sie ze mnie nasmiewali ,ze jestem biedny nie mialem na ksiazki do histori buty bylem draniem buntowalem sie wobec sytemu szkoly poniewaz oni uwazali mnie za pleps nie godny bycia.Jedyne co moge wam napiszac to jestescie zwierzetami ktorymi w kazdym widzicie albo czlowieka godnego lub nie godnego.Sami uwazacie sie za wybranych przez Boga lub los odrzucacie innosc iwidualizm jak Lucyfera ktorego nie jest warty was ,a wiecie dlaczego bo oceniacie ludzi przez pryzmat zysku kobieta po studiach wstydzi sie pokazac znajomym meza bo uwazaja go za ...y pleps.Zamiast sie dopelniac  w jakis sposob tworzac hybryde robi Pani gowno.Wiem ,ze kobietom jest latwiej dostosowac sie do Bogatego bo to kobieca natura jak moze ona dogodzic facetowi  dla falszywe ego zysku kobieta w kazdy sposob udowodni bogatemu ,ze umie sie dostosowac robiac laske kazdego ranka dla bogacza bo tylko na tyle ja stac dawac tylko dupy.Facet nawet jak nie ma studiow to ciezko pracuje i sie stara to Pani powinna docenic samo staranie sie czlowieka ,aby sie zmienic.

Do grubej też startowałes? Czy patrzysz wylacznie na laski bogaczy? 

Gość Adamek
Dnia ‎21‎.‎01‎.‎2011 o 00:34, Gość beyy aaye napisał:

a ja jestem przykładem ! kobieta ze średnim >z mężczyzną na wyżynach 🙂 ordynator kliniki nie byle kto 😄 i tak trzymamy kope latek Wszyscy ci którzy nie są w stanie sprostać kobiecie 🙂 albo byc może nie potrafia zdobyć tej jedynej - plują jadem i proste! Nikt nie da nikomu gwarancji że akurat taki/a po zaowdówce nie jest w stanie być z wyzszym wykształceniem hmm cóż za stereotypy 🙂

Faktycznie masz się czym chwalić. Facet w wiekszosci przypadków gorzej wykształconą też sb weźmie, choćby po to by poczuć się przy takiej lepszym. W drugą stronę to już tak nie działa. No chyba ze facet jest przystojny czy dobrze zarabia. Kobiet wykształconych i tak jest wiecej niż mężczyzn wiec część z nich jest niejako na tych bez wyksztalcenia skazana.