Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak powiem ci tak

im częściej patrzę na ludzi tym bardziej kocham zwierzęta !

Polecane posty

Gość a jak powiem ci tak

!!!

Gość cmentarz dla zwierzaków
a to prawda

Gość a ja dokładnie
na odwrót

Gość zuzuzu.................
to chyba jesteś chora psychicznie ludzie nie dorastają zwierzętom do pięt

Gość Mirek z Bydgoszczy
Masz racje! Nie ma tak jak dobry bekon albo karczek mmm...

Gość a ja dokładnie
to prawda - dinozaurowi nie dorastam do pięt - przyznaję.

Gość Ona0009
zgadzam sie z tym co piszesz, dodam jeszcze ze cierpienie czlowieka mnie tak nie boli jak cierpienie zwierzecia, jeszcze w szczegolnosci gdy wynika ze znecania sie przez glupiego wlasciciela

zwierzęta nie zagryzają ludzi dla zabawy tylko żeby przeżyć, to jest ich instynkt a co robią ludzie ? mordują, kradną, gwałcą, molestują, liczy się tylko kasa, wygoda, luksus, pazerność, obłuda, fałsz, zawiść, zazdrość ........................... i kto tu jest lepszy ????????

Gość zwierzęta konkurują między sob
sobą a nie z nami, dlatego są the best (czyste) :D

do zuzuzu... a ty do której grupy ludzi należysz? :classic_cool: przyznaj się

nie jestem chciwa i pazerna, nie robię kariery, nie gonię za kasą mam to gdzieś i tak tego (luksusu) do grobu nie zabiorę jest mi wstyd że jestem człowiekiem za innych złych ludzi

zwierzęta tez gwałcą, zagryzają inne zwierzęta, stanowią dla nich pokarm, tak samo jak dla ludzi i jak do cholery sie bronią? skoro wybiegają z posesji i potrafią zagryzc dzieci, ktore nawet ich nie wkurwialy

nie jestem chciwa i pazerna, nie robię kariery, nie gonię za kasą mam to gdzieś i tak tego (luksusu) do grobu nie zabiorę jest mi wstyd że jestem człowiekiem za innych złych ludzi to jeszcze nie są dobitne dowody na to, że jesteś dobra są inne rzeczy, bardziej istotne ale przyznaję... większość gatunków zwierząt nie krzywdzi swoich młodych a ludzie uwielbiają krzywdzić własne dzieci, a podłe społeczeństwo jeszcze to popiera i wyznaje chorą zasadę, iż rodzice to święte krowy w świecie zwierząt tego nie ma

za pewne zdarzenia ludzie są winni bo prowokują zwierzęta aby były agresywne dziwne bo do mnie każde zwierze lgnie jakby było moje widocznie czują że nie zrobię im krzywdy

staszek spod monopolowego a jaka wina krokodyla w tym, że MUSI JEŚĆ? p.s. jesteś chociaż wegeterianinem, że takie bzdury wypisujesz? :o

albo trochę inaczej: że rościsz sobie prawo do wypisywania takich bzdur?

nie żyje w świecie aligatorów :p mówi.ę o środowisku w którym żyję chodzi mi o to że więcej złego ludzie robią dla siebie , swoich dzieci i zwierząt niż zwierzęta dla nas a przecież to my jako ludzie jesteśmy bardziej rozwinięci zwierzęta żyją instynktem

Gość staszek spod monopolowegó
jestem nienormalny bo codziennie pije denaturat

Gość akdjgdkf
Że niby zwierzęta też mordują, itp. Ale nie mają takich praw jak ludzie przecież. Co to za argument, że ludzie są tacy jak zwierzęta. Bo to chyba nie komplement:)

a teraz pytanie z innej beczki- kochasz zwierzęta bo nie mają głosu? są głupie? traktują Cie jak boga bo dasz im jesc? takie są tez dzieci, tez niektórzy kochają je bo są, ale jak dorosną mają swoje zdanie to juz są traktowane jak gowno

kocham zwierzęta bo nie są pazerne, chciwe, wredne ......... o wiele milej byłoby mi pogadać z psem czy kotem niż z kimś kto jest niby twoim przyjacielem a wbiłby ci nóż w plecy albo utopił w łyżce wody a taka jest większość ludzi i do tego katolików :p

Gość ala mała
ludzi nawet potrafią wykorzystać seksualnie zwierzę widzieliście aby to zwierze wykorzystało człowieka człowiek to ścierwo

jak tu nie byc chciwym, czasem złym, nieprzyjemnym skoro to my zarabiamy na siebie pieniadze, musimy za cos zyc, a poza tym jestesmy bardziej rozwinięci, zawsze są minusy coraz większego rozwoju. a pies czy kot? czeka w domu na Ciebie az go nakarmisz, nie wiedzac nawet jak musisz sie napracować aby na niego zarobić

Gość ala mała
ludzie srają i szczają pod siebie szczególnie ci zalani albo jacyś naćpani nie widziałeś ??????????

Gość ala mała
polizanie ręki czy połaszenie się do Pana, merdanie ogonem, wpatrzenie tymi ślepkami to coś co cieszy w zachowaniu zwierzęcia które kocha swego Pana mam sporo zwierząt w domu i sporo na nie wydaję, ale je kocham i nie mogłabym żyć tak sama wolę kontakt ze zwierzęciem niż z ludźmi ludzie zadali mi sporo bólu nawet ci najbliźsi