Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Pobiłem dziewczynę

Polecane posty

Dzisiaj była taka akcja,że się trochę pokłóciliśmy i ona dostała w dziób. Problem w tym,że tak niefortunnie uderzyłem,że aż mi coś w nadgarstku strzeliło :-/ Ale to i tak pół bidy,bo ona ma pod okiem wielkie sine limo,a jutro przychodzą do mnie kumple na mecz i nie chcę sobie psuć wieczoru. Znacie jakieś sposoby na szybkie zejście takiego lima? Wygoniłbym na dwór,ale na osiedlu też sporo znajomych a nie chce żeby ktoś ją w takim stanie widział :-/ Help :-(

ty sie przejmujesz co o tobie kumple pomysla? dobrze niech mysla, raczej mysl nad swoim zachowaniem i zeby jej to wynagrodzic!! a nie jak to ma zejsc, wielkie halo! jak uderzyles to tak masz!

Gość sahbfs
W szaafie zamknij :). Tylko zostaw jej miske wody i jakąś karmę zeby nie jęczała ;)

Pewnie to prowokacja ale i tak jesteś zwykłym śmieciem!!!

Łooo matko;/ weź się ogarnij człowieku. Gdybym miała takiego sąsiada na osiedlu to czatowałabym w oknie i strzelała w dupsko z wiatrówki;:) jestes zerem czlowieku;D

Gość xxxkkkkkaaaa
moze i prowokacja ale mnie tydzien temu facet tak pobil, ze do dzis mam L4 a fioletowe oczy jak byly tak sa. Gardze takimi psami, na poczatku mialam wybaczyc ale nie bede narazac siebie. Mam nadzieje, ze takie chuje jak moj po swiecie nie chodza a jesli to nie prowokacja to zycze ci cioto zeby cie wszyscy kumple najpierw wysmiali a potem olali. Dla takich kundli miejsca nie ma w normalnym swiecie.

Jego ta prowokacja bawi ale ja też jestem na to strasznie uczulona bo mnie też kiedyś facet bił:( tacy faceci to zwykli smiecie ktorzy wyladowuja sie na kims slabszym, tchurze

Gość ninin
na dwor to ona ciebie powinna wygonic , a raczej pozbyc sie ciebie na zawsze . nie wiem czym mogla cie tak zdnerwowac by ja uderzyc , gosciu przesadziles !!!!!!!!!!! naprawde !!!! ja na jej miejscu specjalnie bym sie nawet zaprezentowala z tym okiem, i na ich oczach doszla do ciebie i pwoiedzala w twarz , ze nie chce juz z toba byc i ze masz sie wybosci z mojego zycia

Gość sahbfs
jak zapaskudzi to bedzie miala co sprzatac, niech odkupi dziewczyna swoje winy i pokaze ze zalezy jej nie tylko na Twoich pieniadzach ;). Jak to mowia "kocha to posiedzi w szafie" :)

Gość xxxkkkkkaaaa
wlasnie dlatego czlowieku nie bawi ta prowokacja, ze niestety sa kobiety takie jak ja, ktore maja fioletowe pol pyska i zwolnienie do srody. A potem do roboty i wstyd na cale miasto.

Dlaczego każdy stwierdza wiek po nicku! Boże, idź już spać bo jutro do szkoły, zajmij się pożytecznymi rzeczami a nie pierdołami;/

Gość sahbfs
xxxkkkkkaaaa trzeba bylo sie nie wiazac z facetem ;). Widac rodzice nie nauczyli jakie sa tego konsekwencje i przykro ze musisz uczyc sie na bledach.

xxxkkkkkaaaa: To po co stawiałaś na takiego faceta? Na silę Ci go w ramiona wepchali? Nie twierdzę,ze to Twoja wina,broń Boże,ale czego w kimś takim szukałaś? Ana17: Dobrze,ale jak mnie ululasz

Gość sahbfs
lukasz kafeteria a Ty postaraj sie nie machac za mocno rekami jak Ana17 bedzie Cie lulac do snu ;)

Nigdy w życiu:) Z babskimi bokserami się nie zadaje, wystarczy...

Gość sahbfs
bo miejsca w szafie nie starczy dla dwoch :P

Jak chcesz to dla Ciebie może znaleść się miejsce w piwnicy:) będę Cię dokarmiała szczurzą trudną i codziennie będziesz dostawał po pysku... Co Ty na to???:)

Gość xxxkkkkkaaaa
nie wiem czy tak dobrze udawal....w kazdym razie 2 lata byla bajka, nawet slub zaplanowany a tu w ciagu tygodnia dwie masakry....nie wiem, czy cos mu sie stalo w glowe, czy ja czegos wczensiej nie zauwazylam....niewazne, nieistotne.