Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaa141

Dziwne objawy w 31 tygodniu

Polecane posty

Gość Sylwiaaa141

Witam was kochane, jutro zaczynam 31 tydzień. Wczoraj wieczorem zaczęłam się dziwnie czuć tzn bolała mnie głowa i oczy, ogólnie czułam się osłabiona tak jak bym miała wysoką gorączkę której o dziwo nie było.. Wzięłam apap a i mi przeszło. No i dziś znów wieczorem zaczęłam się tak czuć taka zmęczona, osłabiona z bólem głowy i oczu jak bym miała co najmniej 38 ale gorączki nie ma.. Martwię się i zastanawiam się co to może być.. Może to normalnie w 3 trymestrze? albo to jakieś zatrucie ciążowe? Albo ma to coś wspólnego z wadą wzroku? Już nie wiem.. :( Moja lekarka jest dopiero w czwartek

Gość Sylwiaaa141
Właśnie zmierzyłam 118/72

hmmmm to nie wiem co ci poradzic bo ja sie tak czulam przy zatruciu ciazowym z tym ze ja mialam cisnienie 160/100 :/

Gość Sylwiaaa141
Kurcze a jakie jeszcze miałaś objawy?

Gość a moze zatoki sie zaczynaja?
albo jakies przeziebienie jesli cisnienie ok?

Gość Sylwiaaa141
Właśnie tak mi się wczoraj wydawało że coś się rozwija ale rano żadnego kataru, kaszlu, bólu gardła.. nic ..No to będę musiała jechać do lekarza bo się martwie.. No nic dzięki kobietki za odpowiedzi :*

wiesz zawsze jest lepiej dmuchac na zimnie :) niz pozniej zalowac ze sie czegos nie zrobilo powodzenia mam nadzieje ze to nic powaznego :)

Gość znowu te same
i ostrożnie z apapem...

Gość Sylwiaaa141
Lepiej , lepiej . Apap bardzo rzadko biorę . A jeszcze miałam o coś zapytać czytałam przed chwilką w internecie że od stanu zapalnego zęba też mogą być bóle głowy. Co o tym myślicie?

Gość znowu te same
Lepiej za dużo w necie nie grzeb, tylko koleżanek słuchaj i do lekarza śmigaj:) a ból głowy możesz mieć od 100 rzeczy, nawet z powody zmiany ciśnienia atmosferycznego

Gość myslimy ze mogą byc
jak najbardziej, ale oprócz tego bolałby Cię ząb :D wygląda to jednak na skok ciśnieniowy. teraz masz dobre ciśnienie, ale źle sie czulas od wczoraj - i to wczoraj trzeba bylo zmierzyc cisnienie.

Gość Sylwiaaa141
He he macie rację nic już nie czytam bo jeszcze 100 przyczyn znajdę, jutro pojadę do lekarza. Wczoraj zmierzyłam i też było dobre. Ząb mnie nie boli tylko raczej dziąsło jak dotykam i trochę spuchło. Już na początku ciąży miałam z tym problem.. Został mi korzeń po zębie w dziąśle i cała spuchłam, dostałam antybiotyk i chodziłam do stomatologa ale nie chciał mi wydobyć tego korzenia bo babeczka stwierdziła że ona nie wyrywa i zaczęła mi grzebać w innym zębie.. później jakoś to zaniedbałam, a cały czas miałam ten stan zapalny i leciała ropa jak naciskałam..Echh no zobaczymy co mi powiedzą

Gość no to jak mialas
taki stan zapalny ze az ropa leciala to trseba bylo chociaz o leki poprosic. taka zastarzała infekcja z ropą bynajmniej nie jest bezpieczna w ciązy... idz przynajmniej do lekarza ogolnego, jak juz nie mozesz do dentysty.

Gość Sylwiaaa141
Tak dostałam wtedy antybiotyk i uspokoiło się no ale czekałam aż ta lekarka mi wyrwie i się nie doczekałam