Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA:((((((

Jestem zdesperowana , chcę być młodsza !!! 30stka to koszmar

Polecane posty

Gość jolaola2
do Ciebie

Gość Fresaaa
na pewno nie będzie to wszystko jest jeszcze świeże, kocham dalej mojego M. Nie chcę się bawić w kochanków :(

Gość jolaola2
no to jeszcze troche wody upłynie, ale z czasem wspomnisz moje słowa.../nie bedziesz chciała zyc sama, jak nie znajdziesz partnera....to bedzie kochanek

Gość Fresaaa
na razie w ogóle o tym nie myślę po prostu mi źle nadal go kocham :( nie jesteśmy razem od grudnia to świeża sprawa mieszkaliśmy razem od 2 lat, nie jest mi tak łatwo bylismy ze sobą bardzo długo :(

Gość jolaola2
wiem ze to zadne pocieszenie, ale minie jeszcze troche czasu i oswoisz sie z mysla ze go nie ma/kazda z nas to przechodziła, lub przechodzi.dasz rade-wyjscia nie ma

Gość Fresaaa
dziękuję za slowa otuchy. Kiedyś już przechodziłam to po roku bycia z kimś, ale tu bylismy aż 7,5 i byliśmy narzeczeństwem to znacznie bardziej boli tym bardziej że mam tyle lat ile mam. Chciałabym mieć już dziecko :(

Gość jolaola2
ciezko doradzic cos sensownego.Tak w zyciu bywa, a moze akurat za rok kogos poznasz i stwierdzisz ze to milosc twojego zycia, potem pojawi sie dziecko-kobieto, masz czas.glowa do góry:)Popłacz sobie jeszcze chwile, a potem daj spokoj, bo szkoda czasu na kogos, kto nie jest wart ani jednej twojej łzy..............pozdrawiam.ide spac

Gość gość
tak tak