Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA:((((((

Jestem zdesperowana , chcę być młodsza !!! 30stka to koszmar

Polecane posty

dla mnie to i możecie sobie głowy pourywać :P nie obchodzi mnie co jedna na drugą napisała czy co druga pierwszej powiedziała :) Ja napisałem byście dały sobie buzi i sie przeprosiły :D to tyle w temacie 🖐️ ps.jak dzieci :D

mnie tez smutno ,ze czas mija ale nie chcialabym juz byc nastolatka...juz nie te klimaty ,glowa inaczej pracuje...i tez sie wkurzylam jak sie pojawila 3 z przodu ...jak to ja???ja przeciez nigdy nie bede stara..ale taka kolej..jestem atrakcyjna ,dbam o siebie..,mam dzieci i inne priorytety.. autorko u Ciebie zachowanie nie jest normalne ,co innego chwilowe zalamanie a co innego to co Ty piszesz...do psychologa

a ty regres wpadłeś tu jak dorosły?:) czy tak się nudzisz? bo skoro cię to nie obchodzi to co tu robisz? na 99% topów wszyscy zachowujemy się dość dziecinnie masz dziś dzień podsumowywania?:)

ike chciałem tylko byście święta z Nadzieją spędziły tu w pokoju i zgodzie :D byście wspólnie zaśpiewali kolędę przy żłóbku :P

regres miej litość dla siebie i schowaj takie mdłe tekściory do kieszeni

ale że co :) jestem pro świątecznym tradycjonalistą :) myślisz że jest nadzieja na pokój? :D

to idź swoje świąteczne idee głosić gdzie indziej:)

Gość poranna Bravva
Obie panie.......Ike i Nadzieja Obie jesteście wzajemnie na siebie nakręcone i co gorsze to obsesyjnie wzrasta w czasie. Że też wam się chce...od samego rana wchodzić w pyskówkę?. Dobrze wam z tym? Żyć bez siebie nie możecie? A może raczej już pora na włączenie opcji rozsądkowej i wzajemne ignorowanie się?.....obie zdrowsze będziecie. Macie w tytule temat założony przez autorkę......sam w sobie ten temat jest ciekawy.bo na swoje dno...pierwsze i drugie i..następne. Panie IKE i NADZIEJA........wy obie na ten temat jesteście w stanie napisać coś interesującego.......więc zróbcie to. Jeśli nie nie pod swoimi nikami, to na pomarańczowo ale na temat ....proszę was.

to idź swoje świąteczne idee głosić gdzie indziej" ike jesteś dzisiaj niegrzeczna i niedobra :P

pomarańczo zajmij się swoją osobą ja o rady nie prosiłam regres no:( :D

Gość setnik***
obie stare doopy po 30tce to przeciez nie napisza że im jest fajnie :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
Po cholerę komu chłopaczek z liceum? Autorko - pogieło Cię? Jesli wyznacznikim Twojego poczucia własnej wartosci jest to, czy chłopak z liceum się na Ciebie rzuca, czy nie - to masz duuuzy problem ze sobą.

Gość do ike
czy nadzieja8 jest zdrowa na umysle? :Dpodniosla z rana top zeby znowu taplac sie w gownie:D:D

nieeee no skąd ona podniosła top bo ja czekałam na jej wpisy:D taka dobra z niej kobieta jest:P

Gość osobisty wróżbita offermy
Kobieto z nickiem nadzieja8....cóż tragicznego się wydarzyło w twoim życiu, że jesteś taka jaka jesteś :O

Gość Kolejna desperatka
Ja tez tak mam jak autorka, szkoda ze nikt nic konkretnego nie doradzil a topic sie skonczyl klotnia nie na temat jakis glupich bab

Gość Hunter_
Ja tu widzę tylko kompleks, jak stąd do W-wy. Skórę kwasami? Hehe..może H2SO4, HCL? Po prostu nie akceptujecie siebie, a z naturą nie wygracie. Psycholog.

Gość defcawegvbwrd
Nie oszukujmy się, 3 z przodu to już nie pierwszej młodości i świeżości.....

Gość oblej się domestosem
bielszy odcień bieli i czystość naskórka gwarantowana

Gość Kolejna desperatka
Ja mam 28 i szykuje sie juz do grobu..coz takie czasy

Gość Niewiedzacaa
Ja tez jestem zdesperowana i zdecydowana na radykalne zabiegi

Gość ssssssdff
poza tym serio faceci nie koniecznie wybierają nastolatki.. niektótrzy wolą dojrzalsze kobiety i wiem to bo obserwuje do jakich zarywają. Każdy będzie kiedys mial jak dozyje te 30 , 40 , 50 lat. Jakas debilka to napisala. Porownuje 30 stke czyli mloda osobe do 50 tek.

Gość lib
Niekoniecznie, ale jak odliczyć gejów, maminsynków, połamańców, chorych, niesprawnych, tych co polegli oraz tych, którzy wolą młode, oraz zajętych to zostanie garstka, a wolnych, szukających 30 jest cała masa, zwłaszcza w dużych miastach.

Gość jolaola2
jestem po 30tce, ale ciesze sie ze jestem zdrowa, mam dwie ręce , dwie nogi, pracuje, skonczyłam dobre studia, mam kochanego męza, :p,codziennie cwicze, biegam 12km dziennie, bawie sie, korzystam z zycia...no i co z tego, ze jestem juz starsza?guzik mnie to obchodzi.moze nie mam zmarszczek, bo taka moja uroda, ale widac juz zmeczenie po nieprzespanej nocy.ale mam to naprawde gdzies. Ludzie, doceniajcie to co macie i dziekujcie Bogu za zdrowie

Gość SW 1313
My zdrowi na umyśle, bardzo Ci współczujemy.

Gość Fresaaa
ciesz się że masz męża ja po 7,5 letnim związku zostałam sama w wieku 28 lat i na pewno już nikogo wartościowego w tym wieku nie poznam, bo wszyscy normalni faceci mają już żony dzieci, albo są zajęci.

Gość jolaola2
wiesz co, mysle ze kochanek chociaz na chwile bedzie dobrym rozwiazaniem:)

Gość Fresaaa
jolaola2 piszesz do autorki czy do mnie?