Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA:((((((

Jestem zdesperowana , chcę być młodsza !!! 30stka to koszmar

Polecane posty

Gość jinem
siedza same 40-tki o wyglądzie nastolatki.... ta.... jasne.... albo nei widxą swoich zmarszczek, przesuszonej cery, bruzd przy nosie, kurzych łapek.... Dokladnie:D Takie gadanie, to wlasnie dowod na to, ze nie potrafia zaakceptowac swojego wieku. Dlaczego nigdy zadna 40stka nie powie "tak, wygladam na 40stke, ale zadbana i atrakcyjna"?:D Zawsze pisza teksty "wygladam na 30stke" i inne tego typu bzdury. Niestety, ale twarz i szyja nie klamia i zawsze da sie poznac wiek kobiety. Ja bez problemu rozroznie 20 latke od najbardziej zadbanej 30latki (i 30latke od 40stki), oczywiscie na zywo, obserwujac twarz, skore podczas usmiechu i zywej mimiki itp.

Gość ZDESPEROWANA:((((((
:(:(

Gość lamka 2
oczywiście na kafe - daj mi kurde maila to Ci wysle moje zmarszczki i bruzdy ok??

Gość lamka 2
a i kurze łapki. To, ze Ty dziewucho nie dbasz w mlodosci o siebie, zeby to potem zaprocentowalo, to nie moj ani nikogo problem. Wiec sie tutaj nie produkuj jak nie wiesz jak jest.

Gość 123kkkkkkkkkkk
tez jestem osoba ktora nie moze sie pogodzic ze swoim wiekiem. Ciagle mysle o tym ile mam lat i ze sie starzeje. Powoli robia mi sie zmarszcki, skóra i cialo juz tez nie to. MAM DOPIERO 25 LAT. tak sie boje byc stara i brzydka. Nie radze sobie z tym :(((

Gość starość to koszmar
:O

Gość prawie czterdziestka
hmm... a nie wydaje wam się, że my kobiety po 30stce kierujemy się tym co mówią o nas inni, kiedy chodzi o nasz wygląd? sama jestem przed 40stką i wiem jak wyglądam, nie jestem świeża jak malinka, ale wiem też co mówią moi znajomi i ludzie którzy widza mnie po raz pierwszy w życiu... i jest to zwykle cos takiego - ''yyyy ty masz tyle lat?'' wynika to pewnie z wielu rzeczy; nie mam na głowie obowiązków, dzieci, robię to co chcę, moja mama także nie wygląda na tyle lat ile ma, żyję w wolnym związku i staram się o siebie dbać, choc nie jest to jakieś przesadne... i nie napiszę swojego czarnego nicka, bo zaraz kafeteryjne pindy będą atakować mnie nie wiadomo za co, pewnie za to, że wyglądam lepiej niż niejedna 30stka... ech kobiety kobiety... a ty ike załóż sobie swój topik i tam wykłócaj się z trollami, bo tutaj przeszkadzasz w rozmowie co niektórym...

Gość powiedz to trollicy nadzieja
:O

12:13 prawie czterdziestka a ty ike załóż sobie swój topik i tam wykłócaj się z trollami, bo tutaj przeszkadzasz w rozmowie co niektórym... :)muszę Ci powiedzieć,że ona w tym samym stylu rozmawiała też na tym własnym topie tak traktowała wszystkich gości chyba, że byli rodzaju męskiego :)

Do.. powiedz to trollicy nadzieja którą też, jak podejrzewam, jest ike Czyżbyś znowu uważała, że kłamstwo sto razy powtarzane stanie się jakimś cudem prawdą? i tyle na ten temat na dzisiaj

A teraz coś apropo's młodszości... podobno nic nie przywraca tak sił witalnych oraz nie odmładza jak długi, zdrowy sen ... czego można było doświadczyć, ponieważ ciśnienie sprzyjało w nocy i zachęcało do snu.... ;)

ja pierd. ciąg dalszy apogeum odrzucenia nadziei kiedy nastąpi przesilenie?

kiedy nastąpi przesilenie? Znając Ciebie nigdy czekasz z utęsknieniem na każdy mój post a jak go nie ma to wypatrujesz moich zdań w pomarańczowych nickach żal.pl

tak sama specjalnie podniosłam ten top z wczoraj:D czy coś mi się pomyliło?:D no tak:D to ty to zrobiłaś :D ja tylko z utęsknieniem czekałam:D

nie wiem o czym mówisz poza tym myślę,że przeceniasz swoją rolę w całej tej sprawie :)życzę zdrowia ike, ale nie tego wirtualnego, ale normalnego, realnego

no może może istnieje nikłe prawdopodobieństwo że wlazłaś tu rano żeby popierdolić o innej ike:) gardzę tobą ale dam ci koleżeńska radę bo za długo już to trwa wybierz się kobieto do specjalisty:)

a nie przyszło Ci do głowy, żeby: 1. samej sobie dać jaką radę jakąkolwiek na początek 2. zastosować się do w.w. rady bo widzisz już coś, czego nie ma:) a to już poważne schorzenie :) miłego dnia wszystkim mimo wszystko ale tego realnego dnia:)

aaaa rozumiem nie dość że istnieją dwie ike to istnieją i dwie nadzieje i dwa pierwsze dzisiejsze posty o mnie nie były twoje......... :D

P.S. Bardzo bym prosiła o to, że jak się do mnie zwracasz, to nie używaj słów typu: popierdolić..... itp... bo w ustach kobiety nie brzmią one najlepiej i wychodzisz na osobę wulgarną... nara

w dupie mam twoje prośby nie masz prawa mieć do mnie żadnych próśb:) nie zapominaj, że piszesz ze mną która zna wszystkie twoje przebrzydłe grzeszki możesz starać się nabierać kogo chcesz ja w twoją gierkę nie zagram

wszystkie.....? eeeeeeee........ nie jesteś aż taka zdolna :D nie pochlebiaj sobie.... poza tym, jak zwykle mnie zatrzymujesz a muszę pomykać do obowiązków i tak już się zasiedziałam kawa dawno wypita ;)

i tak jeszcze a propos wczorajszej twojej histerii na temat pomarańczowych wpisów gdzieś tam przypominam ci , że na topie zielonej z takimi właśnie pomarańczami trzymałaś sztamę, takie pomarańcze podpuszczałaś, takim pomarańczom przyklaskiwałaś, takie pomarańcze cię bawiły z tą małą różnicą, że wtedy pisały o mnie :)

przebaczcie sobie :D dajcie sobie po buziaku i święta będą spokojniejsze dla was :P

no tak ja cię na siłę tu przyciągnęłam to i ja cię trzymam ba nawet grzebię w twojej podświadomości i nakazuję ze mną pisać jesteś wolna nadziejo:) idź i nie wracaj:)

z tą małą różnicą, że wtedy pisały o mnie ... i z tą różnicą,że prawdę niestety mamy inne poczucie humoru i mnie nie śmieszą żarty okraszone wulgarnymi epitetami oraz odsyłaniami do zakładów zamkniętych --a Ciebie to niestety śmieszy :O nara2

Regres jakbyś przeczytał pierwszy wpis mój na jej topiku, to byś zrozumiał... a teraz też masz okazję popodziwiać, jak ona traktuje inne osoby na topie, to dość często widać: same wulgaryzmy i epitety ... ja się i tak staram to załatwiać w miarę grzecznościowo...

z tą małą różnicą, że wtedy pisały o mnie ... i z tą różnicą,że prawdę :D yhy:D no widzisz jakie one prawdomówne:D zawsze i wszędzie wpis o innym poczuciu humoru sobie daruj nie takie teksty cię śmieszyły............

09:23 ike jesteś wolna nadziejo idź i nie wracaj dokładnie: jestem wolna i będę przychodziła i odchodziła kiedy będę miała na to ochotę :)

serioo? i przestaniesz jak idiotka pisać, że ktoś cię zatrzymuje?:) bo przecież jesteś wolna:P