Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdefwehjgfkewfva

WASZA REAKCJA NA DZIEWCZYNE ZE STARSZYM FACETEM

Polecane posty

Gość vodkaaa
z laski swojej sie nie podszyaj za mnie.

Gość w Polsce to normalne ze tak
to widac bmblondyn skad masz takie podejscie. Wspolczuje, naprawde:O

Gość kiok
Mlode laski mysla, ze jak facet jest starszy to automatycznie bardziej dojrzaly emocjonalnie, tylko sam fakt, ze polecial na 20 lat mlodsza kobiete swiadczy o tym, ze jest kompletnie niedojrzaly i nie potrafi stworzyc partnerskiego zwiazku. 20latce bardzo latwo zaimponowac, nawet jak sie niewiele posiada, za to zrobic wrazenie na niezaleznej, kobiecie po 30stce, ktora sama wiele osiagnela i nie dzialaja na nia plytkie teksciki, to juz wyzwanie i niestety nie kazdy 40latek jest w stanie jemu podolac. Lepiej pojsc na latwizne i zgrywac przed mlodka powaznego, doswiadczonego faceta🖐️

w Polsce to normalne ze tak ..... nie musisz mi współczuć, to ja raczej tobie, ja jestem szczęsliwy i spełniony....

Gość kiok
jeszcze slowko do kobiety, ktora twierdzi, ze za granica to normalne. Gowno prawda, po prostu za granica ludzie nie okazuja na zewnatrz co mysla,wiec przejda obojetnie obok takiej parki, a pomysla swoje🖐️

bmblondyn więc już wiadomo skąd takie podejście u Ciebie. niestety może w to nie wierzysz ale są wyjątki od reguły. nie koniecznie dziewczyna w tym wieku może lecieć tylko na kase (bo i skąd wiesz że mój partner ją ma) i tez uważam że z facetem przed 30 nie mam o czym rozmawiać, chociaż pewnie nie z każdym. byłam wcześniej z kimś 4 lata i na prawdę nasze priorytety życiowe się mijały. a co do kasy.. hm... mam pracę i sama też się utrzymuję, chociaż mieszkam z rodzicami, a poza tym mam swój honor i nie potrzebuję sponsora, innymi słowy nie korzystam z jego portwela.

Kant dupy No nie kochasz za to ze ktos mlody i zdrowy, tak? A powiedz mi moja droga czy zajmowałaś się kiedyś zniedołężniałym 80-latkiem. Bo ja tak i wierz mi, że mimo, że bardzo go kochałam (był moim dziadkiem) było mi trudno. mojej matce (jego córce) zresztą też. Teraz może o tym nie myslisz ale czas nie stoi w miejscu!

Gość vodkaaa
nie tlyko kasa sie liczy. jak mam wyjasnic fakt, ze niesamowicie podoba mi sie facet po 40stce o ktorym zupelnie nic nie wiem? nie iwem gdzie pracuje i nie wiem ile zarabia. mam 20 lat.

Gość yhfgkjf
tylko ze mozna leciec na kase jak chlopak ma 20 i dziewczyna tez 20;p to co to za argument ze jak ze starszym to leci na kase;/ mlodsi nie raz sa bogaci a starsi nie maja nic i co z tego:?

Gość ojciec1234
kancie dupy chcialbym wsadic ci do dupy

No i przyznaj, że łatwo nie bylo... Ja nie mowie, ze chciałysmy go zostawic, ale bylo nam podwojnie przykro bo dziadek mial alzheimera i nawet nie wiedzial kim jestesmy. Nie pamietal swojej zony, nic ze swojego zycia :-(

Gość vodkaaa
2 lata temu zlamalam swoje zasady i bylam z facetem tuz po 30 i jakos kompletnie nie wyszlo. niby seks byl okej ,ale najczescie to sie zmuszalam ,bo on tak mi jeczal ,ze ja jestem taka sexi ,ze on musi ,musi mnie ''wyruchac''. koles fajny, fajnie sie z nim gadalo ,ale nie mial tego czegos. zreszta w ukryciu podkochiwlaam sie w moim szefie ,tylko ze on ma 52 lata i zone ,wiec jak na razie nic z tego nie wyszlo ,ale podobno maja jakies malzenskie problemy w,eic czekam na swoja szanse............

Gość kiok
tutaj wieksza role odgrywaja czynniki psychologiczne niz wyrachowane myslenie i celenie na kase. Czesto jest tak, ze kobieta nie jest pewna siebie, nigdy nie miala wielkiego powodzenia, wiec brakuje jej poczucia bezpieczenstwa i nagle pojawia sie starszy facet, ktore sie nia interesuje. Automatycznie przypisuje temu mezczyznie pewne cechy jak wlasnie dojrzalosc, dawanie kobiecie ciepla, zapewnienie poczucia bezpiecznestwa, wiec wchodzi taki zwiazek.

Gość vodkaaa
takie wybieganie w przyszlosc nie ma sensu, poza tym wielu starszych facetow trzyma sie bardzo dobrze. aale taki romans ze starszym bylby ciekawym przezyciem.

Gość vodkaaa
Ty wyzej ze swoja niesamowita historia znajdz sobie inny nick ok ?

Gość vodkaaa
poza tym ,wielee osob uwaza ,ze starsi faceci sa nieatrakcyjni i maja beznadziejne cialo ,ale to nie zawsze prawda. np. temo mojemu szefowi jedyne co zwisa to jest jego kutasek ( nie pytajcie skad wiem :P )

Gość vodkaaa
kochana, czy ja sobie wyobrazam?!?!?!?! CO NOC sobie to wyobrazam!!!!!!!!!!! on jest po prostu mega SEXOWNY!!!! ciacho takie ze mam ochote na niego sie rzucic w ciagu dnia...... ach......

Gość vodkaaa ta pierwsza.
Ty beznadziejo, troche bys sie wysilila, zebys obie znalezc inny nick.

Gość MojePrawoToJestPańskieLewo
KIOK TY MASZ TROCHE W TYM RACJI : "Mlode laski mysla, ze jak facet jest starszy to automatycznie bardziej dojrzaly emocjonalnie, tylko sam fakt, ze polecial na 20 lat mlodsza kobiete swiadczy o tym, ze jest kompletnie niedojrzaly i nie potrafi stworzyc partnerskiego zwiazku. " ALE CO ZROBIĆ JAK JA TLKO MYŚLE O STARSZYCH?

Gość MojePrawoToJestPańskieLewo
OCZWIŚCIE O TAKICH OKOŁO 40TKI NIE WIĘCEJ

Gość pier%$#I przez życie
gra nie warta świeczki - przerabiałam to i po czasie stwierdzam że to obleśne bzykać się z facetem duuuużo starszym od siebie, tacy panowie mając przy sobie młodą laskę mają jeden cel przykre, aczkolwiek prawdziwe mimo wszystko zycze powodzenia

Gość vodkaaa
aj tam ,pierdolicie. Starsi faceci sa super.........moze nie spotkalyscie zadnych fajnych ,albo nie zwrocilyscie uwagi. moj szef jest p orpstu BOSKI!!!! 😍 gdybyscie go zoabczyly i poznaly to byscie normlanie mialy budyn w majtkach.....

Gość szef spermiarni
oj voodka bo cie zwolnie chyba ze masz czekoladowy

Gość bdefwehjgfkewfva
no coz...przebrnelam przez wszystkie wypowiedzi i z mojej strony powiem, ze mezem on moim na pewno nie bedzie, bo jest zonaty i przez wszystkich postrzegany jako przeykladnego, zaradnego i dojrzalego meza choc on sam mowi, ze dojrzaly nie jest skoro uprawia seks z o tyle od siebie mlodsza dziewczyna. a co do argumentow typu "stare cialo" itp nie ma sensu sie wypowiadac, bo kazdy lubi co innego. tak jak nie kazdy mlody facet potrafi sie podobac tak nie kazdy starszy jest brzydki, a wrecz przeciwnie

Gość hodowca
jestem mam 67 lat ona 25 prowadzimy wspolnie gospodarstwo rolne z nastawieniem na chów trzody chlewnej,doskonale sie rozumiemy i uzupelniamy w obowiazkach musze dodac ze nawet prowadzimy wspolzawodnctwo kto szybciej wykona swe obowiazki i bez falszywej skromnosci musze przyznac ze mimo podeszlego wieku najczesciej ja jestem gora

Gość wez dzzisiaj i ustal sobie
autorko nie przejmuj sie ..ja mam faceta starszego od siebie 3 lata a wygladam przy nim jak jego corka..wali mnie co ludzie mowia i jak sie na nas patrza:-P nie raz slysze glosy ale se tatus coreczke przygruchal..i smieje sie z tego w glos.Jak Ci jest dobrze to zyj i ciesz sie z kazdego dnia razem:-)