Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdefwehjgfkewfva

WASZA REAKCJA NA DZIEWCZYNE ZE STARSZYM FACETEM

Polecane posty

Gość bdefwehjgfkewfva
ja sie nie czuje zle z faktem ze sie z nim spotykam ale czuje sie zle z tym ze ludzie ktorzy o nas nic nie wiedza patrza sie jakby mnie opluc chcieli. to nie jest normalne;/

Gość Pytającaaa24latkkkaaa
ZALEŻY JAKA TO JEST 20LATKA JAK POCZĄTKUJĄCA STUDENTKA MIESZKAJĄCA Z RODZICAMI TO NA PEWNO JEJ SZYBKO PRZEJDZIE TO ZAUROCZENIE- JA TAK MYŚLE

Gość bdefwehjgfkewfva
mieszkam sama i mam tez normalna prace. jestem niezalezna. czasem on pomieszkuje u mnie.

Gość klepp
Dla ciebie nie jest normalne, ze ludzie sie na was patrza, a dla ludzi nie jest normalne, ze 20latka idzie za reke z facetem, ktory moglby byc jej ojcem, proste.

Gość ehhhhhe
gapią się bo może wyglądacie jak syn z matką?

autorko a masz ojca???

moja pierwsza myśl to oczywiście- KASA!!! sorry ale nie pojmuję takich związków,młoda, ładna dziewczyna z facetem w wieku mojego ojca:) brrrrrr mam znajomą która ma 60 letniego faceta, a ona ma 27, pracowała u niego w firmie,miał żonę i dzieci, z czasem zamienił żonę na "kochanki",później związał się z nią, mimo że są 7 lat razem,ona jest jego utrzymanką,wszystko jest na niego,chciała mieć z nim dziecko ale widać facet broni się przed tym. Współczuję jej bo niedługo minie jej czas a ona zostanie z niczym.Wkurza mnie przede wszystkim taki szpan co ona nie ma,a ma tak naprawdę nic,wszystko jest na niego. No ale trochę się dowartościowuje przy nim tak myślę. Sorry ale nie wierzę w taka miłość!!

CZY AUTORKA MA OJCA?

Gość ojciec1234
ja jestem jej ojcem i musze przyznac ze ona tez mi sie podoba jako kobieta

Gość ojciec1234
jestes bezbozna corko

no pewno Magnolio, facet ma lata chrystusowe, początek starokawaleskiego poyebaństwa i ze stracu łapie co się da, a że jest głupi przeważnie dupodajki.

A wiecie co ja chyba wiem co czuje autorka , bo ostatnio w warsztacie samochodowym panowie mechanicy pomysleli, że mój ojciec (ja lat 24, on 64!) jest moim facetem. No nie bylo to mile i nie mogłam sie powstrzymac i powiedziałam, zeby sie nie gapili jak na zboczencow bo to moj ojciec i nie koniecznie musze mowic do niego "per tato"! Straszne to było.

I mimo tego, że nadal nie rozumiem kobiet bedacych ze starszymi facetami (dla mnie po prostu sa oni nieatrakcyjni fizycznie, ale to kwestia gustu) to od tej pory staram sie nie patrzec na takie pary w jakis dziwny sposób, bo wiem jakie to krepujace i przykre.

Gość kozibonk.........
maria izabela- mowisz do swojego ojca po imieniu???? Dziwne........

Gość vodkaaa
reakacja? zazdrosc!! :d bo tez kręcą mnie tacy faceci!

Gość ojciec1234
podejrzewam ze nie tylko mowi ale chyba jest cos wiecej

Nie mowie po imieniu. Zdarza mi sie "tato" oczywiscie, ale nie cały czas. Zazwyczaj wychodzi po prostu bezposrednio "Ty". Np. zamknij drzwi prosze.

PTANIE MAM TYLKO GDZIE SĄ WTEDY ICH ŻONY I CZY ONE MAJĄ SPĘDZAĆ CZAS GDY MĄŻ JEST Z MŁODSZĄ ???

bmblondyn po pierwsze nie znasz go i nie możesz ocenić czy jest głupi, po drugie nie możesz mi zarzucić że jestem dupodajką,bo tak ową nie jestem. nie prosiłam aby ktoś mnie oceniał, zadałam konkretne pytanie i oczekiwałam konkretnej odpowiedzi. a może sam jesteś głupim dupodajkiem, jesteś tak oburzony sytuacją że przysięgłabym że znasz to z autopsji :D pozdro

jaka może być reakcja, po prostu, w dziewczynie buzują hormony, i myślenie ma typu: jest starszy, a więc już można być pewnym, że tzw mała stabilizacja, a więc, mieszkanie, samochód, konto w banku, jest już załatwione i nie będzie musiała się gimnastykować z dorabiać, z równolatkiem gołodupcem.... A potem w wieku tuż przedemerytalnym, bardzo chętnie by wymieniła sobie starego zgreda na młodszego i często tak sie dzieje, bo staruch strzela w kalendarz na zawał, a pogotowie nie zdąży na czas. Amen.

Gość w Polsce to normalne ze tak
reaguja, bo mysla od razu o kurestwie i kasie (chyba jakis kompleks nimi kieruje). Ja mam duzo starszego faceta, obecnie narzeczonego, ale on nie mieszka w Polsce nie jest Polakiem. Za granica nikt sie na nas dziwnie nie patrzy a w Polsce? Dla wielu jestem pewnie dziwka bo lece na jego kase:D Smiac mi sie chce z tej mentalnosci polakow, bo dlaczego za granica jestesmy traktowani normalnie a w moim kraju nie? Taka juz nasza natura by oceniac po pozorach:) A i dodam ze faceci przed 30 to dla mnie tez niedojrzali chlopcy:P

bmblondyn wydajesz się ograniczony i patrzysz przez jeden pryzmat, zazdrościsz po prostu, pewnie żadna kobieta na Ciebie nie leci.

Gość vodkaaa
u mnie minimum to 36 lat :P

Gość
mmoja kulazanka ma 23 a jej facet 40 kilka jak sa szczesliwi to poowdzenia im zycze;p ja mam 25 a moj najlepszy i chyba jedyny przyjaciel 18, prawie 19 i wali mnie to co ludzie o nas mysla. a jak kupujemy alkohol to mnie pytaja o dowod nie jego ;p

Gość vodkaaa
ale ja mam 45 lat, wiec to moze inna historia. ale facet przed 35 rokiem zycia to jeszcze dziecko, nie oklamujmu sie.

A odpowiadajac na pytanie co myslę. Nie myślę, że on sponsor itd. Patrze przez swoj pryzmat i sie zastanawiam jak młoda ładna dziewczyna może sypiać ze starym dziadem. W sensie fizycznym bleeee. A no i jeszcze myślę o tym czy jeśli bedą razem to jak ich życie bedzie wygladać jak ona bedzie miała 50 lat i jeszcze bedzie chciała a on bedzie miał 80 i juz niebedzie mógł. Gorzej, ona bedzie musiała sie staruszkiem zajmować.

Gość Pytającaaa24latkkkaaaa
żeś z tymi domofonami się wyrwał jak filip z konopii- albo po konopii :P

Magnolio, nie jest tak jak myślisz. Mam już drugą żonę, zakochaną we mnie i w podobnym wieku, więc nie trafione. A coś takiego przeżyłem. POd koniec studiów, moja dziewczyna puściła mnie w trąbę z panem doktorem mniej-więcej tyle samo starszym jak w Twoim przypadku. I bardzo słusznie, ja byłem gołodupcem i musiałaby się ze mną dorabiać, a z nim miała mieszkanie, samochód....