Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Pytanie do prawiczków - o seks

Polecane posty

Też bym się dogadała z laską z filmu. Tylko by musiała przestać pieprzyć bo wygląda na niezłą

a jakie Darker lubi dziewczyny? Ta pierwsza to chłopak by miał problemy ze skupieniem się na widok takich piersi.

To, że Darker interesuje sie mangą nie znaczy, że będzie mu sie pdobała każda z podobnymi zainteresowaniami.

Gdyby moja sympatia lubiła piłkę nożną, gry komputerowe i historię, to w zasadzie chyba nigdy bym jej nie zostawił!

no cóż Staligrad mało kobiet lubi piłkę nożną. Chociaż sam nie lubie piłki. Historię kobiety zazwyczaj uznają za nudę.

Gdyby twoja sympatia lubiła piłkę nożną, gry komputerowe i historię, to pewnie by miała na imię Wojtek :o

kiedyś znałem taką co interesowała się cmentarzami. Jeden cmentarz pomagała odbudować.

Gość do maria izabela de la krata
a wymagasz prawo jazdy od faceta?

chociaż dziewczyna będzie rządzić i dominować w takim związku. Tylko unikać takich co ćwiczą jakieś sztuki walki.

Po co Ci dziewczyna z dokładnie takimi zainteresowaniami jak Ty? Kumpla szukasz? Ja nie mam takich zainteresowań jak mój facet(sport,sport,sport) a on nie podziela moich fascynacji. Różnice sprawiają, że jest o czym gadać a także jest co poznawać

Najchętniej na stadionie, Ale przed tv częściej z przyczyn obiektywnych(brak czasu na wyjazdy). Parę razy obejrzałam z Nim mecz i pogadaliśmy na temat bo nie nienawidzę piłki jak niektóre panny.

Powinny być wspólne zainteresowania, chociaż niektóre. Tak żeby pogadać o książkach czy filmach.